Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyPerforms like new
Icon for deliveryPeace of mind, as standard
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Performs like new

Icon for delivery

Peace of mind, as standard

iPhone XS vs iPhone 11: Kumpi kannattaa hankkia?

iPhone XS

Applen iPhone XS on loistava valinta jokaiselle toimivaa älypuhelinta haluavalle, vaikka kyseinen malli julkaistiinkin jo vuonna 2018. Tämän iPhone-mallin tuotanto lopetettiin seuraavana vuonna, kun Applen uudempi iPhone 11 julkaistiin. Voit silti löytää erittäin hyväkuntoisia ja uudenveroisiksi tehdashuollettuja iPhone XS -mallin älypuhelimia sopivaan hintaa, eikä sinun tarvitse tinkiä laadusta lainkaan.

iPhone 11

Vuonna 2019 julkaistu Applen iPhone 11 on varustettu korkealuokkaisella kameralla sekä nopealla A13 Bionic -prosessorilla, jotka tekevät siitä erinomaisen laitteen jopa vaativimmille käyttäjille. iPhone 11 on saatavilla kuudessa tyylikkäässä eri värissä, kuten vaaleanvihreänä ja kirkkaanpunaisena. Lisäksi kun ostat tehdashuolletun iPhone 11 -puhelimen täysin uuden sijaan, saat sen huomattavasti edullisempaan hintaan täysin samoilla toiminnoilla.

Vertailu: iPhone XS ja iPhone 11

Jos harkitset iPhone 11 tai iPhone XS -puhelimen hankkimista, kannattaa kiinnittää huomiota muutamaan seikkaan ennen ostopäätöksen tekemistä. Tutkitaan siis hieman tarkemmin näiden kahden puhelinmallin tärkeimpiä eroja.

Koko

Riippuen omista mieltymyksistäsi, voit valita kompaktin iPhone XS:n tai hieman suuremman iPhone 11:n. iPhone XS:n näyttö on kooltaan sopivat 5,8-tuumaa, tehden siitä kätevän laitteen, jota on helppo kantaa mukana esimerkiksi taskussa.

Vaikka ero iPhone XS:n ja iPhone 11:n piirun verran suuremman 6,1-tuuman näytön välillä ei vaikuttaisi kovin isolta, eron huomaa näitä kahta mallia vertaillessa. Mikäli pidät enemmän iPhone 11:n näytön muutamasta ylimääräisestä millimetristä, kannattaa valita iPhone 11 ja sen suurempi näyttö.

Näyttö

iPhone XS:ssä on upea Super Retina OLED -näyttö, jonka ansiosta iPhone XS pystyy tuottamaan vaikuttavan rikkaita ja tarkkoja värejä, aina tummimmista mustista kirkkaimpiin valkoisiin. Vaikka iPhone 11:n näytön resoluutio ei ole yhtä vaikuttava kuin iPhone XS:n, siinä on silti Liquid Retina -näyttö sekä True Tone -toiminto, joka säätää näytön kirkkautta ja värejä ympäristön sekä sen valaistuksen mukaan.

Valitse siis iPhone XS, jos haluat puhelimen paremmalla näytöllä. Et tule kuitenkaan pettymään iPhone 11:een sen näytön suhteen, sillä myös iPhone 11 tuottaa kuvia ja videota tyydyttävällä terävyydellä ja resoluutiolla.

Kamera

Riippumatta siitä kumman iPhonen valitset, saat puhelimen mukana loistavan kameran erinomaisten kuvien ottamiseen sekä videoiden kuvaamiseen. Molemmissa malleissa on kaksi 12 megapikselin takakameraa. Nämä kaksi iPhone-mallia kuitenkin eroavat hieman, sillä iPhone XS:ssä on yksi takakamera teleobjektiivilla, kun iPhone 11:n toinen kamera on varustettu ultralaajakulmalla. iPhone XS:n etukamerassa on 7 megapikseliä, joka ei täysin pärjää iPhone 11:n 12 megapikselin etukameralle.

Voit kuvata molemmilla puhelimilla terävää 4K-videota, jota voit ihastella esimerkiksi iPhone XS:n huippuluokkaiselta näytöltä. Sekä iPhone XS että iPhone 11 hyödyntävät Applen Smart HDR -toimintoa, joka tuottaa entistä hienompia ja paremman näköisiä kuvia. iPhone 11 kuitenkin loistaa sen Night Mode -ominaisuudella, jonka avulla voit ottaa upeita kuvia myös pimeässä ja huonosti valaistussa ympäristössä.

Prosessori ja akku

Tämä erä menee iPhone 11:lle, jonka A13 Bionic -prosessori tekee siitä ällistyttävän nopean ja älykkään puhelimen. Älä kuitenkaan aliarvioi iPhone XS:sää ja sen A12 Bionic -prosessoria, joka kykenee hyvin pyörittämään pelejä ja muita vaativampiakin sovelluksia, mukaan lukien AR-sovelluksia.

Molemmissa malleissa on kestävä akku, vaikkakin iPhone 11 on energiatehokkaampi ja kestää hieman pidempään kuin iPhone XS. Silti molempien mallien akku kestää yhdellä latauksella hyvin koko päivän.

Värit ja muotoilu

Unohdetaan tekniset yksityiskohdat hetkeksi ja katsotaan, miltä nämä kaksi puhelinta näyttävät. Mikäli olet vailla hieman värikkäämpää puhelinta, kannattaa valita iPhone 11. Tämä malli on saatavilla kuudessa eri värissä, jotka ovat musta, vihreä, keltainen, violetti, punainen ja valkoinen.

Myös iPhone XS on tyylikäs valinta, vaikka siitä on tarjolla vähemmän värivaihtoehtoja kuin iPhone 11:tä. iPhone XS:n saatavilla olevat värit ovat kulta, hopea ja tähtiharmaa.

Hinta

Yksi seikka näistä kahdesta puhelinmallista, joka varmasti kiinnostaa useimpia ostajia, on niiden hinta. Esimerkiksi tehdashuollettujen iPhone XS -puhelimien hinta Swappiella on halvimmillaan noin 380 €. Tehdashuolletun iPhone 11 voit puolestaan saada halvimmillaan noin 450 €:lla.

iPhone 11 ei siis myöskään maksa maltaita. Riippuen budjetistasi, saat hyvälaatuisen iPhonen 380 ja 600 €:n välistä, olipa valintasi iPhone XS tai iPhone 11. Swappiella puhelimien hintaan vaikuttaa niiden kapasiteetti eli muistin koko sekä puhelimen ulkoista olemusta kuvaava kuntoluokka,

iPhone 11 vs iPhone XS: Valitse oikea puhelin juuri sinulle

Voisi ajatella, että iPhone 11 on automaattisesti parempi – onhan se uudempi puhelinmalli kuin iPhone XS. Oikean puhelimen valinta riippuu kuitenkin siitä, mitä puhelimeltasi toivot. iPhone XS on pienempi, siinä on parempi näyttö, jonka lisäksi se maksaa vähemmän. iPhone 11:ssä on kuitenkin suurempi näyttö, parempi etukamera, enemmän suoritustehoa sekä kestävämpi akku.

Molemmissa puhelimissa on langaton lataus, kaksi 12 megapikselin takakameraa, Face-ID sekä kestävä akku ja vähintään A12 Bionic -tasoinen prosessori. Loppujen lopuksi, omilla mieltymyksilläsi on väliä puhelinta valitessasi.

Valitse iPhone XS jos sinulle on tärkeää:

  • Halpa hinta: Tehdashuollettu iPhone XS on edullinen vaihtoehto, kun etsit hyvälaatuista älypuhelinta. Voit saada sen Swappielta alle 400€:lla.
  • Korkean resoluution näyttö: iPhone XS:ssä on 5,8-tuuman Super Retina OLED -näyttö HDR ja True Tone -ominaisuuksilla.
  • Pieni ja sulava muotoilu: iPhone XS:ssä on pakattuna paljon pieneen ja kevyeen pakettiin.

Valitse iPhone 11 jos sinulle on tärkeää:

  • Nopeus ja suorituskyky: iPhone 11:n A13 Bionic -prosessorissa on runsaasti tehoa vaikka muille jakaa.
  • Suurempi näyttö: iPhone 11 ei petä jos pidät sen suuremmasta 6,1-tuuman näytöstä.
  • Laadukas etukamera: Verrattuna iPhone XS:n 7 megapikselin etukameraan, iPhone 11:n 12 megapikselin kamera sopii erinomaisesti selfieiden ottamiseen sekä Face Time -puheluihin.

Osta tehdashuollettu iPhone

On aika käydä tutustumassa Swappien tehdashuollettuihin iPhone-puhelimiin, kun olet valinnut oikean laitteen juuri sinulle. Selaa eri vaihtoehtoja tehdashuolletuista iPhone XS ja iPhone 11 -malleista, jotka ovat saatavilla neljässä eri kuntoluokassa, hieman enemmän käytetyistä täysin uudenveroisiin. Kuntoluokka kertoo vain puhelimen ulkoisesta kunnosta, kaikki Swappien puhelimet toimivat kuin uudet.

Voit ostaa iPhone XS:n 64, 256 tai 512 GB:n muistilla tai iPhone 11:n 64, 128 tai 256 GB:llä tallennustilaa.

Täysin uuden ja kalliimman iPhonen ostamisen sijaan, harkitse tehdashuollettua iPhonea. Kaikki Swappien iPhonet on tarkastettu ja testattu uusimmalla teknologialla ja puhelimet ovat läpäisseet 52-vaiheisen ammattiteknikon suorittaman huoltoprosessin. Kaikille puhelimille myönnetään 12kk takuu ja 14 päivän palautusoikeus.

Käy siis tutustumassa Swappien valikoimaan tehdashuollettuja ja edullisia iPhone-älypuhelimia, jotka ovat fiksumpi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto uudelle älypuhelimelle.

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !