Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyPerforms like new
Icon for deliveryPeace of mind, as standard
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Performs like new

Icon for delivery

Peace of mind, as standard

Best prices on many iPhone models!

Refurbished iPhone 11 Pro Max

Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe iPhone en gaat je voorkeur uit naar een model met een lekker groot scherm? Maar wil je wel verzekerd zijn van een betaalbare prijs? Dan is een refurbished iPhone Pro Max echt een aanrader!

Refurbished of tweedehands iPhone 11 Pro Max: wat is het verschil?

Je kunt overal wel een willekeurige tweedehands iPhone 11 Pro Max op de kop tikken. Het probleem is dat je dan geen enkele zekerheid hebt over de staat waarin het toestel verkeerd. Zelfs als je een tweedehands exemplaar weet te vinden dat er aan de buitenkant nog als nieuw uitziet, loop je het risico dat het toestel niet meer werkt zoals het hoort, bijvoorbeeld als gevolg van blootstelling aan extreme temperaturen of waterschade. Vaak blijkt ook de batterijconditie verslechterd te zijn. Daarom raden we aan om te kiezen voor een refurbished iPhone 11 Pro Max. Dit is ook een gebruikt toestel, maar dan volledig nagelopen en grondig getest. Kies je voor een gebruikte iPhone 11 Pro Max van Swappie, dan ben je verzekerd van een gereviseerd toestel dat uitstekend werkt en nog jaren meekan!

Wat zijn de kenmerken van de iPhone 11 Pro Max?

De iPhone 11 Pro Max is de grootste uit de iPhone 11 serie. Net als de iPhone 11 Pro heeft de Pro Max een Super Retina XDR OLED display en een behuizing van roestvast chirurgisch staal, met glas aan de voor-en achterzijde. Het toestel is uitgerust met drie 12MP camera’s met ultragroothoek-, groothoek- en telelens, aangevuld met een TrueDepth camera aan de voorzijde die niet alleen gebruikt wordt voor Face ID maar ook fantastische selfies maakt. Dankzij Apple’s A13 Bionic chip ben je verzekerd van krachtige prestaties. De batterij (die tot wel 5 uur langer meegaat dan de iPhone XS Max) biedt ondersteuning voor draadloos opladen.

iPhone 11 vs iPhone 11 Pro vs iPhone 11 Pro Max

Waar de iPhone 11 Pro met zijn 5.8 inch display net iets kleiner is dan het 6.1 inch scherm van de iPhone 11, is de iPhone 11 Pro Max met 6.5 inch juist groter. En hij is niet alleen de grootste van het trio; met een gewicht van 226 gram is de iPhone 11 Pro Max ook wat zwaarder dan de iPhone 11 (194 gram) en de iPhone 11 Pro (188 gram). De iPhone 11 Pro Max is dus groter en zwaarder dan de iPhone 11 Pro, maar we naar de rest van de specificaties kijken, zijn de verschillen tussen deze twee modellen eigenlijk te verwaarlozen. Ze zijn beide verkrijgbaar met 64GB, 256GB of 512GB opslagcapaciteit (de iPhone 11 alleen met 64GB of 256GB) en in dezelfde kleuren (Midnight Green, Silver, Space Grey en Gold). De iets hogere prijs van de Pro Max betaal je dus in feite vooral voor het grotere scherm.

Wat zijn de voordelen van een gereviseerde iPhone 11 Pro Max kopen via Swappie?

Wanneer je een refurbished iPhone 11 Pro via Swappie aanschaft, dan heb je de zekerheid van een:

  • Authentieke en compleet gereviseerde iPhone 11 Pro Max;
  • Batterij met een capaciteit van minimaal 80%;
  • Eerlijke prijs;
  • Levering binnen 1 tot 3 werkdagen;
  • Bedenktijd van 14 dagen;
  • Garantie van 2 jaar;

Tegen een kleine meerprijs kun je ook gebruik maken van onze Swappie Care vervangservice (optioneel).

Ja, ik heb interesse in een refurbished iPhone 11 Pro Max!

Ben je helemaal verliefd op de Pro Max? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog een refurbished iPhone 11 Pro Max via Swappie. Je kunt eventueel ook je gebruikte iPhone inruilen – op die manier kun je nog meer besparen op de aanschaf van je nieuwe toestel!

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !