Professioneel refurbished door Swappie Professioneel refurbished door Swappie
Gratis retourneren & 24 maanden garantieGratis retourneren & 24 maanden garantie
1-3 werkdagen levertijd1-3 werkdagen levertijd
Icoon voor refurbished

Professioneel refurbished door Swappie

Gratis retourneren & 24 maanden garantie

Gratis retourneren & 24 maanden garantie

Icoon voor bezorging

1-3 werkdagen levertijd

iPhone 13

24 MAANDENGARANTIE

iPhone 13

Capaciteit:

Staat :

Als nieuw: De telefoon kan lichte gebruikssporen vertonen zoals kleine krasjes, maar geen opvallende markeringen. De telefoon is volledig getest en werkt als nieuw.

Batterij:

Lees meer

Kleur: Groen


Sorry, dit product is helaas al uitverkocht.

We werken onze voorraad voortdurend bij, dus probeer het binnenkort opnieuw.

Sorry, dit product is helaas al uitverkocht.


dit vind je waarschijnlijk ook leuk


Onze bestsellers

Bezorging

Snelle bezorging en pick-up

Je ontvangt je telefoon binnen 1-3 werkdagen
Veilige betaling

Veilige betaling

We maken alleen gebruik van de meest betrouwbare betaalmethoden.
Garantie en retour

Garantie en retour

24 maanden Swappie-garantie en 14 dagen gratis retourrecht

iPhone 13 kenmerken

De iPhone 13 biedt een verbluffend snelle ervaring met de A15 Bionic Chip en 5G. Super Retina XDR geeft je scherm een nieuwe levendige en scherpe weergave. Maak opmerkelijke foto's die bij je stijl passen met de fotografische stijlen. Het duurzame ontwerp van de iPhone 13 met Ceramic Shield geeft gebruikers dat extra gevoel van veiligheid voor het geval je hem per ongeluk laat vallen.

Batterijduur

De batterijcapaciteit is minimaal 80% of meer en de batterij functioneert optimaal.

Scherm

Het 6.1-inch (diagonaal 15,5 cm) Super Retina XDR all-screenscherm werkt met handige touch-en face-ID-bewegingen, waardoor knoppen niet langer nodig zijn.

Opslag

Als je veel foto's trekt en video's filmt, of veel applicaties benut, kies dan voor een groter geheugen. Lichte gebruikers opteren best voor een kleiner geheugen.

Professioneel gecontroleerd

All onze toestellen worden onderworpen aan een strenge 52-stappentest en refurbishprocedure om ervoor te zorgen dat ze volledig operationeel zijn.

Camera

Dubbele 12MP-camera's (Ultra Wide, Wide) met portretmodus, nachtmodus, Auto Adjustments, next-generation Smart HDR, en 4K video. 12MP-TrueDepth camera aan de voorzijde met portretmodus.

Face-ID

Face-ID is een snelle en veilige manier om er zeker van te zijn dat jij de enige bent die toegang tot de telefoon heeft.

Inbegrepen

USB-A oplaadkabel en SIM-kaart verwijderaar

Besturingssysteem

Geniet van iOS15, Apple's beste besturingssysteem tot nu toe

Draadloos opladen

Draadloos opladen scheelt je een hoop gedoe met kabels - leg je telefoon simpelweg op een pad, en zie hoe alles verlicht wordt.

iphone-13-hand.png
7.15 cm
0.77 cm
14.67 cm

6,1-inch scherm:

De iPhone 13 heeft een duurzaam ontwerp met een voorkant van keramisch schild en een glazen achterkant. Zijn Super Retina XDR geeft gebruikers een nieuw levendig en helder beeldscherm. Met 28% meer licht heeft de iPhone 13 heldere witten, echte blauwtinten en de donkerste tinten.

Face ID:

De iPhone 13 is ontworpen om je informatie te beschermen. TrueDepth-technologie helpt je privacy te beschermen en stelt je in staat je telefoon te ontgrendelen door er gewoon ernaar te kijken.

Camera's:

Maak opmerkelijke foto's met de iPhone 13. De geavanceerde dual-system 12MP-breedbeeld- en ultrabreedbeeldcamera's onthullen meer licht in donkere gebieden. De nieuwe Wide camera vangt tot 47% meer licht op voor video's en foto's. De sensorverschuiving helpt opnamen stabiel te houden om onscherpe beelden te voorkomen. Smart HDR 4 helpt bij het vastleggen van maximaal tot 4 personen en maakt onderscheid tussen kleuren zodat iedereen er op zijn best uitziet.

Krachtige processor:

Alles gaat sneller met de iPhone 13. De A15 Bionic-chip en 5G mogelijkheden bieden gebruikers een verbluffend snelle ervaring. Je telefoon zal efficiënter werken, wat bijdraagt aan een langere levensduur van de batterij.

Turbo-opladen en MagSafe.:

De iPhone 13 wordt geleverd met sneller magnetisch draadloos opladen. Opladen tot tot 50% in 30 minuten. MagSafe: een magnetische voorziening waarmee je accessoires aan de telefoon.

Garantie:

We bieden steeds een 24-maanden garantieperiode aan op elk van onze smartphones

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een iPhone 13 van Swappie?
Afhankelijk van de staat en opslagcapaciteit begint iPhone 13 van Swappie bij .
Hoeveel camera's heeft de iPhone 13?
De iPhone 13 heeft in totaal drie camera's. Het heeft een camera aan de voorkant of selfiecamera en twee camera's aan de achterkant.
Ondersteunt de iPhone 13 draadloos opladen?
De iPhone 13 ondersteunt draadloos opladen.
Heeft de iPhone 13 Face ID?
De iPhone 13 ondersteunt Face ID. iPhone 13 kan zelfs in het donker gezichten detecteren.
Ondersteunt de iPhone 13 dual sim?
De iPhone 13 ondersteunt dual sim.
Wordt de iPhone 13 van Swappie geleverd met een oplader?
De iPhone 13 van Swappie wordt geleverd met een oplaadkabel en een sim-uitwerptool. Je kunt een Swappie-stekker kopen om je laadkabel op een stopcontact aan te sluiten tijdens het uitchecken.
Is iPhone 13 van Swappie authentiek?
Alle iPhone 13 van Swappie zijn authentiek. Alle telefoons doorlopen een technisch proces met 52 fases om ervoor te zorgen dat je iPhone 13 in perfect werkende staat aankomt. Een iPhone 13 refurbished door Swappie wordt ook geleverd met een 24-maanden uitgebreide garantie en 14 dagen retourrecht.
Hoe goed is een iPhone 13 van Swappie?
Een iPhone 13 van Swappie is ontgrendeld, grondig getest en werkt als nieuw. Het uiterlijk van het iPhone 13 dat je krijgt, is afhankelijk van je gekozen visuele toestand.