Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyPerforms like new
Icon for deliveryPeace of mind, as standard
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Performs like new

Icon for delivery

Peace of mind, as standard

Best prices on many iPhone models!

iPhone X vs iPhone XR: Kumpi Applen älypuhelin kannattaa valita?

iPhone X

Juhlistaakseen ensimmäisen iPhonen kymmenettä merkkipäivää, Apple julkisti iPhone X -mallin puhelimensa vuonna 2017. Vaikka tämän puhelinmallin tuotanto lopetettiin 2018, voit silti löytää toimivia tehdashuollettuja iPhone X -älypuhelimia luotettavilta jälleenmyyjiltä, kuten Swappielta. Vaikka vuonna 2017 julkaistu älypuhelin saattaa kuulostaa vanhentuneelta, iPhone X on silti loistava valinta mikäli etsit edullista iPhonea jokapäiväiseen käyttöön.

iPhone XR

iPhone X -mallia uudempi iPhone XR tuli myyntiin vuonna 2019. Tämä kahdennentoista sukupolven iPhone on varustettu 6,1-tuuman Liquid Retina -näytöllä, kestävällä akulla sekä Applen A12 Bionic -prosessorilla. Vaikka iPhone XR on näistä kahdesta uudempi malli, siinä on silti iPhone X:ää vaatimattomampi kamera yhdellä linssillä.

Vertailu: iPhone X ja iPhone XR

Nämä molemmat puhelinmallit ovat ostamisen arvoisia vielä vuosia niiden julkaisun jälkeenkin. iPhone X:ssä ja iPhone XR:ssä on omat plussat ja miinuksensa, joten ei ole välttämättä helppoa valita näiden kahden väliltä. Onneksi olemme vertailleet puhelimia keskenään, jotta sinun olisi helpompi valita itsellesi sopiva laite. Jatka lukemista ja saatat löytää seuraavan Apple-älypuhelimesi.

Koko

Olet luultavasti kiinnostunut laitteen koosta, kun etsit uutta älypuhelinta itsellesi. Valinta iPhone XR:n ja X:n välillä riippuu mieltymyksistäsi sekä siitä, mihin tulet käyttämään puhelintasi.

Mikäli etsit älypuhelinta isommalla näytöllä, iPhone XR saattaa olla oikea vaihtoehto sinulle. iPhone XR:n 6,1-tuuman näyttö on kooltaan loistava esimerkiksi videoiden katsomiseen ja pelien pelaamiseen. Koostaan huolimatta, iPhone XR ei ole liian iso ja sopii hyvin jokapäiväiseen käyttöön, kuten tekstiviestien kirjoittamiseen, puhelujen soittamiseen ja sosiaalisen median käyttämiseen.

iPhone X:ssä on puolestaan pienempi 5,8-tuuman näyttö. Muutama tuuman kymmenes ei välttämättä vaikuta kovin isolta erolta, mutta huomaat miten erikokoiset näiden puhelimien näytöt ovat, jos vertailet niitä vierekkäin. Pienemmän näytön lisäksi iPhone X on kevyempi kuin iPhone XR. iPhone X saattaa olla parempi valinta sinulle, jos pidät pienemmästä ja helposti mukana kannettavasta puhelimesta.

Näyttö

iPhone X vie tämän erän upealla OLED Retina -näytöllään, verrattuna iPhone XR:n LCD-näyttöön. OLED-näytöt kykenevät tuottamaan hämmästyttävän tarkkaa kuvaa kirkkaalla valkoisella sekä tummilla mustan sävyillä, tehden näytöstä silmiä hivelevän näyn. Jos katsot paljon korkean resoluution videoita ja elokuvia puhelimellasi, sinun voi olla parempi valita iPhone X ja sen edistyksellinen OLED-näyttö.

Vaikka iPhone XR:n näyttö ei ole yhtä vaikuttava kuin iPhone X:n, se on silti hyvä valinta mikäli et tarvitse puhelinta, joka pystyy tuottamaan 1080p Full-HD videota. Toisaalta iPhone XR:n näyttö on suurempi kuin iPhone X:n. On sinusta kiinni kumpi puhelimista ja niiden näytöistä vastaa tarpeisiisi paremmin.

Kamera

Kannattaa harkita iPhone X:ää, jos haluat älypuhelimen korkealuokkaisella kameralla. iPhone X:n kahden 12 megapikselin takakameralla voit kuvata upeaa 4K videota 60 kuvaa sekunnissa. iPhone X:n kaksoiskamerat sisältävät 12 megapikselin laajakulma- ja teleobjektiivin sekä 2x optisen zoomin ja digitaalisen zoomin 10x asti.

iPhone XR on jälleen se vaatimattomampi vaihtoehto, sillä XR on varustettu ainoastaa yhdellä 12 megapikselin takakameralla. Tästä huolimatta myös iPhone XR:n kamera sopii hyvin laadukkaiden kuvien ottamiseen sekä 4K videon kuvaamiseen optisella kuvanvakaimellaan.

Sekä iPhone XR:n että X:n takakamerassa on 7 megapikseliä ja Smart HDR -ominaisuus, jonka avulla otat entistä upeampia valokuvia. Smart HDR ottaa kerralla useamman kuvan eri valotuksilla ja yhdistää eri kuvien osat yhdeksi otokseksi. Molemmissa puhelimissa on myös Portrait Lighting -ominaisuus, jolla otat ammattitasoisia kuvia ystävistä ja perheestä.

Prosessori ja akku

iPhone XR voittaa ehdottomasti iPhone X:n puhelimien suorituskyvyn ja akunkeston vertailussa. iPhone X:ää pyörittää A11 Bionic -prosessori, kun iPhone XR:ssä on tehokkaampi A12 Bionic -prosessori. Tämän ansiosta iPhone XR on erinomainen laite pelien pelaamiseen ja jopa lisättyä todellisuutta hyödyntävien sovellusten käyttämiseen. Heikommasta prosessoristaan huolimatta iPhone X on jopa 70% nopeampi kuin edeltäjänsä ja toimii hyvin vaativienkin sovellusten kanssa.

Vaikka iPhone X:n akku kestää hyvän tovin yhdellä latauksella, se ei siltikään ole yhtä kestävä kuin iPhone XR:n akku. Tämä johtuu XR:n tehokkaammasta prosessorista ja vähemmän virtaa kuluttavasta näytöstä. iPhone XR kestää jopa neljä tuntia pidempään yhdellä latauksella kuin iPhone X. Molemmat mallit kykenevät langattomaan lataukseen.

Värit ja tyylit

iPhone XR:n saatavilla olevien värien valikoima on selkeästi laajempi, joten se näyttää varmasti tyylikkäältä. Puhelimen värivaihtoehdot ovat musta, sininen, koralli, punainen, valkoinen ja keltainen. iPhone X:n vaihtoehdot rajoittuvat hopeaan ja tähtiharmaaseen. iPhone X ei varmasti petä pienemmästä värivalikoimastaan huolimatta, kiitos Applen tyylikkään ja modernin muotoilun.

Hinta

iPhone X oli melko kallis julkaisunsa aikaan vuonna 2017. Nyt voit saada tehdashuolletun iPhone X:n Swappielta edulliseen hintaan, ilman että sinun tarvitsee tyytyä heikompaan laatuun. Tehdashuollettujen iPhone X -älypuhelimien hinta alkaa hieman yil 300€:sta, samalla kun kalliimmat vaihtoehdot ovat yli 500€. Tehdashuolletun iPhone XR:n hinta ei eroa huomattavasti, mutta maksaa 10-50€ enemmän kuin iPhone X valitsemastasi versiosta riippuen.

Swappiella tehdashuollettujen iPhone-puhelimien hinta riippuu puhelimen mallista, kunnosta sekä tallennustilasta. Puhelimet ovat tarjolla neljässä kuntoluokassa: Kohtalainen, Hyvä, Erittäin hyvä ja Kuin uusi. Kuntoluokka tarkoittaa vain puhelimen ulkoista olemusta, kaikki puhelimet toimivat kuin uudet kuntoluokasta riippumatta. iPhone XR on saatavilla 64 tai 128 GB tallennustilalla ja iPhone X 64 ja 256 GB muistilla.

iPhone XR vs iPhone X: Kumpi sopii sinulle paremmin?

Vaikka iPhone X on vanhempi malli kuin XR, se ei silti ole huono valinta. Älypuhelinta valitessasi eniten merkitsee mitä ominaisuuksia arvostat eniten puhelimessasi. iPhone XR:ssä on A12 Bionic -prosessori, pidempi akunkesto ja suurempi näyttö, kun iPhone X:ssä on kaksi takakameraa sekä upea OLED-näyttö.

Molemmat puhelimet toimivat langattoman latauksen kanssa sekä sisältävät 7 megapikselin etukameran ja Face-ID:n nopeaa ja turvallista tunnistautumista varten. iPhone X:ssä ja XR:ssä on myös True Tone -toiminto, joka säätää puhelimen näytön kirkkautta ja värejä ympäristön mukaan.

Valitse iPhone X jos sinulle on tärkeää:

  • Korkealuokkainen kamera: iPhone X:ssä on kaksi 12 megapikselin takakameraa laajakulma- sekä teleobjektiivilla.
  • PIeni ja kevyt muotoilu: 5,8-tuuman näyttö tekee iPhone X:stä juuri sopivan kokoisen ja helpon käyttää sekä kuljettaa mukana.
  • Vaikuttava näyttö: iPhone X:n loistava OLED-näyttö on silmiä hivelevän upea.

Valitse iPhone XR jos sinulle on tärkeää:

  • Tehokas prosessori: iPhone XR pitää sisällään tehokkaamman A12 Bionic -prosessorin, joka sopii hyvin pelien pelaamisen ja jopa AR-sovellusten käyttöön.
  • Pidempi akunkesto: iPhone XR kestää pidempään yhdellä latauksella kuin iPhone X:n akku.
  • Suurempi näyttö: Kannattaa valita iPhone XR, jos arvostat sen suurempaa 6,1-tuuman näyttöä.

Osta tehdashuollettu iPhone

Käy tutustumassa Swappien tehdashuollettuihin iPhone-puhelimiin, kun olet valinnut itsellesi sopivan mallin. Swappien tehdashuolletut iPhone X ja iPhone XR puhelimet ovat saatavilla neljässä eri kuntoluokassa: Kohtalainen, Hyvä, Erittäin hyvä ja Kuin uusi.

Täysin uuden ja kalliimman iPhonen ostamisen sijaan, harkitse tehdashuollettua iPhonea. Kaikki Swappien iPhonet käyvät läpi 52-vaiheisen tarkan huoltoprosessimme ja kaikki puhelimet toimivat kuin uudet. Lisäksi tarjoamme 12 kuukauden takuun sekä ilmaisen 14 päivän palautusoikeuden.

Käy siis tutustumassa Swappien valikoimaan tehdashuollettuja ja edullisia iPhone-älypuhelimia, jotka ovat fiksumpi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto uudelle älypuhelimelle.

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !