Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyPerforms like new
Icon for deliveryPeace of mind, as standard
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Performs like new

Icon for delivery

Peace of mind, as standard

Best prices on many iPhone models!

Slik vasker du telefonen for å redusere risikoen for å spre coronaviruset

Coronaviruset (COVID-19) er et potensielt dødelig virus som har sitt utspring i Kina og har raskt spredt seg rundt i verden. I skrivende stund har over 1270 000 personer i 80 forskjellige land testet positiv for det. Fordi denne spesielle typen coronavirus er så ny, er det for øyeblikket ingen vaksiner for å forhindre sykdommen og ingen medisiner tilgjengelig for å behandle symptomene på COVID-19.

Selv om det ennå ikke har blitt laget en vaksine for coronaviruset, er det fortsatt flere ting du kan gjøre for å sikre at du ikke blir smittet.

Den beste måten å forhindre spredning av coronaviruset, er å sikre at viruset ikke kommer i kontakt med ansiktet ditt. Øynene, nesen og munnen din er inngangsporten til kroppene våre. Så det er viktig å alltid vaske hendene og prøve å holde hendene borte fra ansiktet så mye som mulig.

De fleste kan huske å vaske hendene etter å ha hatt kontakt med andre mennesker eller gjenstander. Imidlertid tar de ikke mye hensyn til at smarttelefonene og andre enheter kan dekkes med tusenvis av bakterier.

For å beskytte deg må du sørge for at din iPhone er bakteriefri. Under vil du lære hvordan du desinfiserer smarttelefonen din uten å skade den.

how to disinfect your phone

Hva er coronaviruset?

Coronaviruset er ikke noe et nytt virus. Det er mange forskjellige typer coronavirus som smitter mennesker og dyr hvert år, og noen typer forårsaker vanligvis forkjølelse.

Den typen av coronaviruset som vi opplever nå, blir imidlertid referert til som “novel coronavirus”, som bokstavelig talt bare betyr at det er en ny streng av coronaviruset som aldri har blitt oppdaget før. Denne nye delen har fått navnet COVID-19, som står for “Corona Virus Disease 2019.”

COVID-19 symptomer ligner veldig på symptomene du ville hatt hvis du hadde influensa. Symptomene kan være milde eller alvorlige og inkluderer vanligvis hoste, feber, rennende nese og vondt i kroppen. I ekstreme tilfeller har det blitt rapportert pustevansker og lungebetennelse.

Fordi det er et virus, virker ikke antibiotika, og andre medisiner som brukes til å behandle influensa, ser heller ikke ut til å ha noen innvirkning på denne sykdommen. I stedet er det opp til immunforsvaret ditt å bekjempe sykdommen. Vanligvis er personer som ikke har et svekket immunforsvar i stand til å komme seg helt fra sykdommen i løpet av noen uker og opplever vanligvis ikke noen komplikasjoner fra sykdommen.

Imidlertid kan innvirkningen på helsepersonell og institusjoner være dramatisk, og viruset har en tendens til å ramme eldre mennesker. Vi må alle gjøre vårt for å holde de mest sårbare blant oss trygge og hindre spredning av viruset.

Hvordan beskytte deg selv fra coronaviruset

COVID-19 sprer seg mellom menneskelig kontakt. Dette betyr at du må ta de samme forholdsreglene som du ville tatt hvis du prøvde å unngå å få influensa eller en forkjølelse. Det er flere ting du kan gjøre for å sikre at du ikke blir en av de mange som er smittet med dette viruset.

Unngå kontakt med noen som er syk. Hvis du kjenner noen som har blitt smittet, er det best å unngå kontakt med denne personen. CDC anbefaler at alle som tester positivt, må i karantene til de har testet negativ i to påfølgende tester.


Unngå nær kontakt med andre personer. Åpenbart er det vanskelig å unngå direkte kontakt med alle du møter. Overfylte butikker og offentlig transport kan noen ganger gjøre det umulig å holde avstand fra fremmede. Imidlertid sprer coronaviruset seg raskt når en person hoster eller nyser, og luftveisdråpene inhaleres uvitende av en annen person. Hvis mulig, prøv å holde minst seks meter unna alle som ser ut som de kan ha symptomer.


Vask hendende dine. Det er viktig å vaske hendene ofte. Sørg for å skrubbe mellom fingrene, rundt tommelen og under neglene med varmt vann og såpe.


Bruk håndrensemiddel som en siste utvei. Hånddesinfiseringsmiddel kan drepe opptil 99,9% av bakteriene. Desinfiseringsmidlet må imidlertid inneholde minst 60% alkohol. Hvis du ikke klarer å vaske hendene, er håndrensemiddel et godt alternativ, men det bør bare brukes hvis du ikke får tilgang til såpe og vann.


Bruk en ansiktsmaske om du er syk. Ansiktsmasker er bare nødvendig hvis du er syk og planlegger å være rundt andre mennesker (dvs. på et legekontor). Hvis du bryr deg om noen som er syke og ikke klarer å bruke maske, kan du sette på en ansiktsmaske for å forhindre sykdom. Men hvis du ikke viser noen symptomer på en sykdom og ikke har tenkt å komme i direkte kontakt med en smittet person, er det ingen grunn til å bruke ansiktsmaske regelmessig.


Desinfiser gjenstander som ofte berøres. Dørhåndtak, lysbrytere, tastaturer, smarttelefoner og andre gjenstander bør rengjøres ofte med et desinfeksjonsmiddel for å forhindre spredning av bakterier.

Hvordan man desinfiserer en telefon

how to sanitize your phone
Les våre tips for hvordan man renser sin telefon.

I følge en ny studie, i gjennomsnitt berører de fleste smarttelefonene sine omtrent hvert tiende minutt; det betyr at folk bruker telefonene sine omtrent 96 ganger om dagen. Med så mye bruk kan du forestille deg hvor mange bakterier og bakterier som kan ligge på telefonen din.

Faktisk så viser et 2017 studie at smarttelefoner kan bli vert for en rekke bakterier, inkludert E.coli.

Det er også kjent at virus, som influensa og forkjølelse, overlever på harde overflater alt fra et par timer til opp til en uke.Dette betyr at når det gjelder å beskytte deg mot coronaviruset, er det viktig at du desinfiserer og rengjør telefonen regelmessig.

Selv om det har vært studier som viser at overflaten på en telefon kan ha flere bakterier på seg enn et toalettsete, er folk fremdeles motvillige til å rense telefonene av frykt for å forårsake skade på telefonen.

Smarttelefoner har et tynt belegg over seg som hjelper deg med å beskytte skjermen mot å få fingeravtrykkmerker og riper. Så, når du rengjør telefonen, vil du ikke bruke de samme slipende desinfeksjonsmidlene som du bruker på andre overflater av glass og plast.

Mens Apple sterkt oppfordrer brukere til ikke å bruke blekemiddel på iPhoner, sa de nylig at du kan desinfisere telefonen ved å tørke den forsiktig av med en 70% isopropylalkoholserviett eller en Clorox desinfiserende serviett. Du trenger bare å være sikker på at du ikke får fuktighet inn i åpningene på telefonen og ikke senker den iPhone i rengjøringsmidler.

Her er trinnene du må ta for å sikre at smarttelefonen din blir desinfisert riktig:

  1. Slå av telefonen og ta den ut av dekselet.
  2. Tørk forsiktig hele utsiden av telefonen med en ren og tørr mikrofiberklut for å bli kvitt støv eller flekker som kan være på telefonen.
  3. Tørk forsiktig av med fuktige desinfiserende kluter, som Clorox desinfiserende kluter (Merk: hvis tørken virker for våt, vri den først ut for å sikre at den er fuktig og ikke drypper).
  4. La telefonen lufttørke i fem minutter for å sikre at desinfiseringsservietten var i stand til å drepe alle bakteriene og bakteriene.
  5. Tørk telefonen forsiktig igjen med en tørr og ren mikrofiberklut.< / li>

Etter at du har rengjort telefonen, må du gjenta prosessen på telefonvesken din . Selv om de fleste telefonvesker er laget av slitesterk plast, oppfordrer Apple likevel kundene til ikke å bruke blekemiddel på noe iPhone-tilbehør, spesielt skinnoverflater.

Forsikre deg også om at telefonvesken din er helt tørr før du plasserer telefonen tilbake i den.

Hvor ofte bør du vaske din telefon?

Noen eksperter har vanskelig for å bli enige om hvor ofte du skal desinfisere telefonen. Enkelte medisinske fagpersoner mener at du bør rengjøre smarttelefonen så ofte du vasker hendene.

Andre føler imidlertid at det er urimelig og unødvendig å desinfisere telefonen så mye. I det minste anbefales det at du rengjør telefonen minst to ganger i uken. Hvis det har gått et par dager siden du sist har desinfisert telefonen, må du vaske hendene før du spiser og ikke spise mens du bruker telefonen.

Hvis du ikke har tenkt å desinfisere telefonen flere ganger om dagen, er det enkelte ting du kan gjøre for å sikre at telefonen ikke blir dekket av bakterier.

For eksempel, ikke ta ut og bruk telefonen mye når du er på et offentlig sted med mange andre personer. Ikke legg telefonen på offentlige steder, som et treningsstudio eller et offentlig toalett. Videre vil det å holde telefonen utenfor alle toaletter bidra til å redusere antall bakterier som finner veien til telefonen.

COVID-19 sprer seg raskt over hele verden. Bare noen få ekstra trinn kan bidra til å forhindre spredning av viruset.

Når det kommer til Swappie, så rengjør vi alle våre telefoner to ganger, både før aktivering og før pakking. Vi bruker etanolbaserte produkter for å sikre at telefonene blir desinfisert riktig før vi sender dem ut.

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !