Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyPerforms like new
Icon for delivery14 days return
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Performs like new

Icon for delivery

14 days return

Best deals of spring! Right now extra low prices on many iPhone models

Hvordan ta skjermbilder på en iPhone: Veiledning for forskjellige iPhone-modeller

En viktig innebygd funksjon på alle smarttelefoner, er å ta skjermbilder. Enten du vil fange en merkelig teknisk feil, et morsomt bilde på sosiale medier eller noe helt annet. Med Apples iPhoner kan det til tider være forvirrende å ta skjermbilder, spesielt hvis du nettopp har oppgradert til en nyere iPhone-modell.

Ved utgivelsen av iPhone X, kvittet Apple seg med hjem-knappen for å kunne ha en større skjerm. På grunn av dette ble måten å ta skjermbilder og å skru av telefonen, fullstendig endret.

Videre leder vi deg gjennom den enkle prosessen med å ta skjermbilder med din iPhone. Det er tre forskjellige måter å ta et skjermbilde på, avhengig av modellen til Apple iPhonen. Følg disse instruksjonene, slik at det ikke blir nødvendig å laste ned apper fra en tredjepart for å kunne ta skjermbilder.

Hvordan ta skjermbilder med iPhone X og nyere iPhone-modeller

Det er ingen hjem-knapp på nyere iPhone-modeller. På grunn av dette kan det hende du klør deg i hodet om du er vant til å bruke hjem-knappen til å ta skjermbilder. For å avbilde skjermen på nyere iPhone-modeller, må du bruke sideknappene. Slik gjør du det.

Trykk på av/på-knappen og volum opp-knappen på motsatt side av telefonen. Ikke hold nede knappene, men kun trykk dem ned samtidig og slipp knappene samtidig.

Det er det hele! Ingen andre triks er nødvendig.

Hvordan ta skjermbilder på en Apple iPhone med en hjem- og sideknapp

Her forklares hvordan en tar skjermbilder med en eldre iPhone-modell som fortsatt har hjem-knappen, samt en sideknapp. Dette innebærer for eksempel iPhone 7 og iPhone 8 samt den nyere iPhone SE 2020.

For å ta et skjermbilde, trykk ned og slipp umiddelbart både hjem-knappen og sideknappen på iPhonen.

Hvordan ta et skjermbilde på en Apple iPhone med start- og toppknapp

IPhone SE (1. generasjon) og eldre iPhone-modeller har en toppknapp i stedet for en sideknapp. Nå har du muligens allerede gjettet hvordan en tar skjermbilder, basert på de to andre eksemplene.

For å ta et skjermbilde med disse eldre smarttelefonene fra Apple, trykk og slipp samtidig både hjemknappen og toppknappen.

Sammendrag: Hvordan ta skjermbilder på en iPhone

Nå skal du kunne ta skjermbilder med iPhonen din, uavhengig av modell. Bare vær sikker på at du trykker ned begge knappene samtidig, og ikke holder dem nede for lenge.

For å få finne skjermbildene, går du først til “Bilder“. Der finner du “Skjermbilder” i “Album” -visningen. Nå kan du sjekke ut alle skjermbildene som er lagret på din iPhone.

Skjermbilder er et praktisk verktøy for å kunne avbilde det som skjer på skjermen. Men om du vil ta opp en video av skjermen på iPhonen din, kan du lese mer om dette i våre andre veiledninger.

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !