Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyPerforms like new
Icon for deliveryPeace of mind, as standard
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Performs like new

Icon for delivery

Peace of mind, as standard

Refurbished iPhone 12 Pro Max

Hoef jij niet per se de allernieuwste iPhone te hebben, maar wil je wel graag een toestel met alle moderne features? En dan het liefst met een groot scherm? Dan is de iPhone 12 Pro Max echt een aanrader! De nieuwprijs van dit model uit oktober 2020 ligt nog relatief hoog. Gelukkig kun je altijd nog bij Swappie terecht voor een refurbished iPhone 12 Pro Max!

Refurbished of tweedehands iPhone 12 Pro Max: wat is het verschil?

Een refurbished iPhone 12 Pro Max is uitgebreid getest en indien nodig gerepareerd. Je bent dan dus verzekerd bent van een toestel dat gewoon perfect werkt. Een tweedehands iPhone 12 Pro Max daarentegen, wordt simpelweg verkocht zoals hij is. Dat betekent dat je geen enkele zekerheid hebt over de conditie van de iPhone. Er bestaat dan ook een kans dat je gebruikte iPhone niet zo lang meegaat als de bedoeling is. Kortom, wil je een gebruikte iPhone 12 Pro Max kopen, kies dan voor een gereviseerd exemplaar!

Wat zijn de kenmerken van de iPhone 12 Pro Max?

De iPhone 12 Pro Max heeft net als de iPhone 13 Pro Max en de iPhone 14 Pro Max een schermformaat van 6.7 inch; het zijn de grootste modellen in het Apple assortiment. De iPhone 12 Pro Max is een stuk goedkoper dan de andere twee modellen en dus perfect voor wie een grote én betaalbare iPhone zoekt. De A14 Bionic chip waar de iPhone 12 Pro Max mee is uitgerust staat garant voor fantastische prestaties, en het slanke ontwerp van keramisch glas en chirurgisch RVS is een ware lust voor het oog. De iPhone 12 serie (en dus ook de Pro Max) was overigens de eerste iPhone serie die geschikt was voor draadloos opladen.

iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max

De iPhone 12 Pro Max is net als de iPhone 12 Pro verkrijgbaar in de kleuren Pacific Blue, Gold, Graphite en Silver. Beide toestellen zijn verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 128GB, 256GB en 512GB. Ook qua specificaties zijn ze vrijwel exact hetzelfde. Het verschil tussen deze twee modellen zit vooral in het formaat: de Pro Max is met zijn 6.7 inch display en gewicht van 228 gram een stuk groter en zwaarder dan de Pro, die een 6.1 inch display en een gewicht van 189 gram heeft. Kortom: als je graag een iPhone met een lekker groot scherm wilt is de iPhone 12 Pro Max een uitstekende keuze!

Welke voordelen heeft een gereviseerde iPhone 12 Pro Max van Swappie?

Wanneer je kiest voor een gereviseerde iPhone 12 Pro Max van Swappie, dan ben je verzekerd van:

  • Een betrouwbaar toestel

Onderworpen aan een 52-staps controleproces.

  •  Minimaal 80% batterijcapaciteit

Of een nieuwe batterij tegen een kleine meerprijs.

  •  Een snelle levering

Je hebt je gereviseerde iPhone 12 Pro Max binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.

  • Maar liefst 2 jaar garantie op je aankoop

Gaat je iPhone binnen de garantietermijn kapot, dan repareren we deze of je krijgt een nieuw toestel.

Onze eigen iPhone vervangservice.

  • 14 dagen bedenktijd

Mocht je niet tevreden zijn, dan kun je het toestel gewoon retourneren.

Ja, ik heb interesse in een refurbished iPhone 12 Pro Max!

Een refurbished iPhone 12 Pro Max tegen een betaalbare prijs? Die bestel je heel snel en gemakkelijk via Swappie. Mocht je toevallig nog een oude iPhone 8 of nieuwer hebben liggen, dan kun je indien gewenst ook je gebruikte iPhone inruilen. Ben je er nog niet uit of je dat wel wilt, dan kun je natuurlijk ook op een later tijdstip je oude iPhone verkopen.

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !