Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyFree returns & 24-month warranty
Icon for deliveryFast delivery with DHL Express
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Free returns & 24-month warranty

Icon for delivery

Fast delivery with DHL Express

Nya iPhones minskar i efterfrågan – det här är orsaken

Medan priset på nya iPhones stiger med varje ny lansering ökar marknaden för begagnad och rekonditionerad elektronik. Genom att välja en använd iPhone som återställts till nyskick genom en teknisk restaureringsprocess kan du få en telefon i samma skick som en ny, men för ett betydligt lägre pris. Här är 7 orsaker till varför allt fler väljer att köpa en rekonditionerad telefon:

1. Det enda som skiljer Swappie’s telefoner från nya är priset

En stor del av våra telefoner är i nyskick, vilket innebär att de är helt identiska med nya telefoner. Eftersom att telefonen har gått via en mellanhand kan vi ta ett pris som är upp till 40% lägre en utgångspriset. Du får alltså en perfekt fungerande iPhone och sparar samtidigt tusentals kronor på ditt köp!

Vi har också telefoner med mindre skönhetsfel som varierar från “mycket bra skick” och “bra skick” till “okej skick”, som vi säljer till ännu förmånligare priser. Dessa telefoner har rekonditionerats av våra specialister och eventuella trasiga delar har bytts ut till splitternya. Men oavsett hur våra produkter ser ut på utsidan har de exakt samma funktionalitet inuti som telefonen du köper i butiken.

2. Rekonditionerade mobiler har samma livslängd som nya

Det är en myt att rekonditionerade mobiler skulle ha sämre livslängd än nya. Efter att våra professionella tekniker har bytt ut batterier och andra delar återfår våra mobiler 80-100 procent av sin ursprungliga batterikapacitet. Det är också skälet till att vi kan sälja äldre modeller som tex iPhone 6.

3. Du får långa och omfattande garantier

Eftersom vår rekonditioneringsprocess höjer livslängden på en iPhone med flera år kan vi erbjuda långa och omfattande garantier. Alla våra mobiler, oavsett skick, täcks av vår fördelaktiga Swappie-garanti som gäller hela 12 månader och som täcker fler skador och fel än den garanti du får vid köpet av en ny telefon. Här kan du läsa mer om Swappies garanti.

4. Du bidrar till en mer hållbar konsumtion

För varje ny iPhone som tillverkas måste ädelmetaller utvinnas ur naturen. Denna process avger koldioxidutsläpp som bidrar till uppvärmning av vårt klimat. Faktum är att hela 85-95% av koldioxidavtrycket från en telefon uppstår i tillverkningsskedet!

Genom att handla en rekonditionerad iPhone hos oss bidrar du således till en ansvarsfull återanvändning av befintliga resurser och en miljömässigt hållbar konsumtion. Du sparar vår planet från tiotals kilo koldioxidutsläpp! Dessutom hindrar du skadligt elektronikavfall från att hamna tillbaka i naturen.

5. Tryggt och säkert köp med 14 dagars returrätt

Du som vill handla tryggt och säkert kan vara helt lugn när du köper en rekonditionerad mobiltelefon hos Swappie. Skulle det vara så att vår produkt av någon anledning inte lever upp till dina förväntningar har du 14 dagars full returrätt.

6. Du får samma högklassiga köpupplevelse som när du handlar i butik

Visst är förpackningen viktig, inte minst om telefonen du köper är tänkt som gåva till någon du håller av. Därför är vi på Swappie ytterst noga med att förpacka alla våra produkter på ett sätt som bidrar till att skapa den där speciella, pirriga känslan som uppstår när du packar upp ett fint inslaget paket med ett värdefullt innehåll.

Våra förpackningar motsvarar Apples egna och innehåller förutom själva telefonen även en simkortsöppnare, laddare och en guide till Swapppies retur- och garantipolicy.

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !