Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyFree returns & 24-month warranty
Icon for deliveryFast delivery with DHL Express
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Free returns & 24-month warranty

Icon for delivery

Fast delivery with DHL Express

Tips och tricks för hur du kan utnyttja din iPhone och hålla dig sysselsatt under karantän

Medan regeringar och forskare kämpar för att hitta ett vaccin mot coronavirus och kontrollera spridningen, håller ni er skyddade hemma. Oavsett om din karantän är frivillig eller ofrivillig kan det bli en daglig kamp mot tristess. Du vill hålla jämna steg med arbetet om du har möjlighet att jobba hemifrån, och dina barn behöver fortsätta sin utbildning.

Det räcker med några dagar av isolering för att känna att du börjar tappa kontakten med din sociala cirkel. Du letar efter sätt att hålla kontakten med andra på distans och hålla din familj underhållen på samma gång. Faktum är att du har flera verktyg till hands för att bekämpa tristess och känslor av isolering om du utnyttjar dem på rätt sätt. Din iPhone kan fylla många funktioner under denna kristid. Här är några tips och tricks för hur du kan ha nytta av din iPhone.

För hemmakocken

Älskar du att pyssla i köket och se vilka smaker som fungerar bra tillsammans? Du kan använda den här tiden hemma för att imponera med dina matlagningskunskaper.

iOS-appar

iPhone har många appar som erbjuder recept för nästan alla typer av mat. I vissa av apparna kan du söka efter recept baserat på ingredienser och i andra bara på vilken typ av rätter som middag, brunch, lunch, snacks och mer.

YouTube-videor

Se dina favoritkockar visa upp sina senaste måste-ha-rätter med YouTube-appen eller leta upp videoklipp online på din telefon. Du kan arbeta steg för steg med dina favoritkockar som Gordon Ramsay, Guy Fieri, Bobby Flay och många fler.

Skapa dina egna videoklipp

Du kan bli nästa virala sensation när du använder din iPhone för att skapa en video som visar dina äventyr i köket. Fånga hela matlagningsprocessen eller visa bara upp höjdpunkterna.

Värt att fotografera

De säger att en bild är värd tusen ord, och din iPhone erbjuder överlägsna kamerafunktioner. När du är klar med matlagningen kommer du att vilja använda din iPhone för att ta fantastiska foton. Du kan lägga till alla bilderna i dina konton på sociala medier. Detta hjälper dig att hålla kontakten med vänner som delar samma intresse.

För dina barn

Även om dina barn till en början älskade tanken på att missa några dagar i skolan, har de börjat inse att de kommer att behöva fortsätta sitt skolarbete hemifrån. Detta inkluderar barn i högskoleåldern som kom hem inför lovet och nu inte åker tillbaka.

iOS-appar

Det finns alltid en app för det. Det finns ett fantastiskt utbud av appar för grundskolebarn, till exempel:

3D Brain

Art

BrainPOP Featured Movie

Early Jamestown

Edmondo

The Elements: A Visual Exploration

Frog Dissection

Motion Math HD

Stack the States

StoryKit

Detta inkluderar pedagogiska appar för tonåringar, inklusive:

Khan Academy 

Sketchbook Pro

Hakitzu Elite: Robot Hackers

Instructables 

Evernote 

och mer.

Socialisera

När dina barn är klara med skolarbetet för dagen, kommer de att längta efter sina vanliga sociala kontakter. Eftersom de inte kan delta i några av sina föreningar eller tillbringa natten i en väns hus, kan de förlita sig på att deras iPhone kommer till undsättning med tillgång till sociala medier, inklusive:

Facebook

Snapchat

Instagram

Tik Tok

Kamerafunktioner

Din iPhone erbjuder en uppsjö av selfiefilter som låter din tonåring ta roliga och flirtiga foton att dela via sin telefon. Trots att de är fast i huset eller trädgården, kan de hitta många fascinerande möjligheter att ta foton med sina iPhones. De kan till och med lyckas fånga lite underhållande bilder på syskonen.

Video

Det finns så många sätt att dela videoklipp som kan bli virala, allt från YouTube till Tik Tok. Under tiden hemma kan dina barn komma på en lista över möjliga videor och använda sina telefoner för att spela in dem. Vem vet, de kanske blir virala?

Håll koll på de senaste filmerna och tv-serierna

Dina barn kan köpa eller hyra de senaste filmerna direkt på sina iPhones genom filmfunktionen. De kan också köpa serieavsnitt eller säsonger. Hulu, Netflix, HBO Go och många andra strömningstjänster finns tillgängliga på din iPhone så att dina barn kan strecktitta på gamla och nya favoriter.

För hemmafixaren

Med dagar och veckor hemma kommer gör det själv-gurun i ditt hem att leta efter ett projekt. iPhone kan hjälpa till här också.

Titta på alla hemrenoveringsprogram

Med din iPhone kan du använda iTV för att hyra och titta på alla dina favoritprogram om hemrenovering för att få idéer. Du kan också kolla upp program på Hulu och Netflix från din telefon.

YouTube

Är du inte säker på hur du tar bort ditt befintliga stänkskydd? Det finns en video på YouTube som visar dig hur. Du kan använda YouTube för att hitta DIY-idéer samt instruktioner om hur du slutför projekten.

Beställ material

Med allt från Home Depot till Amazon kan du beställa material via din iPhone för att slutföra ditt DIY-projekt. Inom ett par dagar anländer leveransen till din dörr så att du kan sätta igång. Du kan använda en företagsapp eller Safari på din iPhone för att hitta företagets webbplats.

Överlägsen kamerafunktion

Du kommer att vilja använda din kamera för att dokumentera varje steg av ditt hemmafixarprojekt. Om du stöter på ett svårt steg kan du göra en snabb video för att hjälpa andra genom att visa hur de också kan göra det.

Dela ditt projekt online

Du kan använda sociala medier för att dela ditt senaste DIY-projekt online. Du kan skapa ett album på Facebook eller dela dina foton och videor på Instagram.

För smart arbete

Om du har tur nog att kunna arbeta hemifrån under denna karantänperiod, kommer du att uppskatta att du har en iPhone. Den kan hjälpa dig att handskas med arbetsproblem på olika sätt.

“Var med på” möten

Med din iPhone kan du delta i möten via din telefon. Som en extra bonus kan du vara med på mötena “personligen”. Med FaceTime blir du mer än bara en röst på telefonen. Du kan se den andra personen och de kan se dig. Visa dina klienter produkter eller diagram.

Om din klient inte har en iPhone kan du använda Skype eller en av de andra videokonferensapparna för att få det att kännas som att du är där personligen.

WiFi

Nu när alla är hemma under en överskådlig framtid kommer din hemmarouters kapacitet att utmanas när alla slåss om bandbredden. Du kan ta ett steg ut ur kampen och skapa din egen Hotspot. Du kan enkelt använda din bärbara dator eller surfplatta med internet från din telefon.

Office-appar

Det finns mer än bara spel och inlärningsappar för din iPhone. Om du använder Google Sheets och Docs kan du ladda ner appen för att ansluta till din befintliga information. Det finns en mängd andra produktivitetsappar som hjälper till att göra det lättare att arbeta på distans.

För att hålla kontakten

En av de svåraste sakerna med karantänen är att sakna tid med familj och vänner, särskilt om de bor i närheten och ni är vana vid att besöka varandra regelbundet. Din iPhone kan hjälpa dig att hålla kontakten med familj och vänner under denna prövande tid.

Appar

Det finns appar för nästan allt du kan föreställa dig. Du kan använda en app, MyMeds, för att hjälpa dig att hålla koll på en åldrande förälders läkemedelsschema och höra av dig till dem för att se till att de tar sin medicin i tid. Det finns appar för att spela kortspel ensam eller skapa en frågesportskväll som hela din familj kommer att älska.

Matleverans

Med ett par knapptryckningar kan du få mat levererad från nästan vilken restaurang eller snabbmatsställe som helst i stan. När dina barn börjar klaga på din matlagning kan du bjuda dem på pizza från Dominos eller hamburgare från McDonald’s.

Företag som Door Dash och Uber Eats erbjuder leverans från fantastiskt många restauranger, allt från Krispy Kreme donuts till lokalt ägda ikoniska platser. I denna tid av osäkerhet har de flesta av dessa företag en kontaktfri policy och lämnar din mat på tröskeln så att du inte behöver interagera med föraren.

Filmkväll med familjen

Genom ditt iTunes- eller iTV-konto kan du hyra de senaste filmerna och favoritklassikerna. Med ApplePlay kan du spegla filmen på din telefon till din TV. Med andra ord visas filmen som spelas på din telefon också på din TV så att alla kan se den.

Ställ in händelser och larm

Att arbeta hemifrån kan vara skrämmande och göra det svårt att hålla sig till schemat. Du kan använda kalendern och händelsefunktionerna på din iPhone för att hålla dig uppdaterad och följa schemat. Du kan också använda timerfunktionen för att skapa en tid som du dedikerar till arbete. Om din telefon ringer för mycket kan du ställa in den på Stör ej så att samtal och meddelanden inte kommer igenom och stör din koncentration.

Med lite planering och tålamod kan du och din familj vänta ut tiden då ni skyddar er hemma medan COVID-19 har sin gång. Din iPhone kan vara ett värdefullt verktyg under denna tid. Hos Swappie säljer vi renoverade iPhones som erbjuder den bästa kvaliteten till ett rimligt pris.

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !