Nyhet: Nu får du studentrabatt hos Swappie!

Många av våra kunder har under årens gång frågat efter detta, och nu kan vi äntligen stolt meddela att vi har ingått ett partnerskap tillsammans med Mecenat! Det vill säga, nu får du äntligen studentrabatt även hos Swappie! 

Mecenat har studentrabatterna som underlättar din vardag och får pengarna att räcka längre. Tillsammans med sina partners erbjuder Mecenat de bästa möjliga studentrabatterna. Swappies kunder består till stor del av unga studeranden samt alumni, och därför vill vi bidra till att underlätta vardagen som student genom att erbjuda priser som ger nytta under studietiden. 

Hos oss på Swappie kommer du hädanefter att hitta exklusiva studenterbjudanden. Just nu erbjuder vi studenter 500 kr rabatt på alla iPhone 12 och iPhone 13 modeller. Du kan alltså välja mellan olika modeller så som iPhone 12 eller 13 mini, Pro och Pro Max. Du kan också välja mellan olika färger, konditionsskick och minneskapacitet för att hitta den iPhone modell som passar dig och din livsstil allra bäst. 

Så om du är studerande, alumni eller känner någon som är det – ta tillfället i akt och utnyttja studentrabatten ifall du är på jakt efter en ny rekonditionerad iPhone! Samtidigt som du gör miljön en tjänst genom att återanvända, sparar du också pengar som du kanske behöver till något annat. 

Ps. För att få studentrabatt då du handlar på Swappie, skall du som vanligt först klicka in dig på Mecenats hemsida. Där hittar du unika studentrabattkoder som du kan dra nytta av.


Relaterade inlägg