Hur fungerar tjänsten?

Välkommen till en ny typ av elektronisk återförsäljare som kombinerar de bästa funktionerna av loppmarknader och nätbutiker. Säg adjö till allt besvär med att köpa eller sälja din nästa smartphone! Med Swappie behöver du inte kontakta säljare, gå med på att träffas eller riskera att bli lurad.

Swappie.com är en säker och pålitlig webbutik som erbjuder lite använda och fullt fungerande smartphones till ett överkomligt pris. Alla våra telefoner har testats och reparerats genom en noggrann process och med den senaste tekniken. Vår exakta kvalitetskontroll gör att vi kan erbjuda en garanti för varje telefon vi säljer.

Varför köpa en fabriksåterställd smartphone från Swappie?

Renoverad telefon från Swappie

Begagnad telefon

Omfattande teknisk underhållsprocess som genomförs på alla telefoner
12 månaders Swappie Garanti™ på alla telefoner
Enkel köpprocess, 1-4 dagars leveranstid
Vi underhåller och uppdaterar telefonen innan försäljning
Snabb kundtjänst på svenska och engelska
14 dagars ångerrätt
100% trygg tjänst

Att köpa en telefon fungerar på samma sätt som i alla andra webbutik

  1. Välj en produkt från vårt sortiment
  2. Betala med valfri betalmetod genom Klarna.
  3. Du väljer själv hur och vart telefonen skall levereras. Du kan välja mellan att få den levererad hem till din dörr eller till ditt närmsta DHL-ombud. Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar.
  4. Njut av din nya telefon!

Vad innebär telefonens skick?

Med skick avses endast telefonens kosmetiska utseende. Alla telefoner, oberoende av kondition, fungerar utan problem och är kontrollerade med marknadsledande teknik. Telefonerna är fabriksrenoverade vilket betyder att det är begagnade telefoner som reparerats, underhållits, kontrollerats och testats enligt standardiserade processer. Batterier har minst 80% av kapaciteten hos ett nytt batteri – vilket är standard inom branschen.

  1. Nyskick: En telefon i orört skick har inga synliga tecken på användning, det vill säga likt en helt ny produkt. Telefonen är testad och fungerar utan problem.
  2. Mycket bra skick: En telefon i mycket gott skick. Produkten kan ha några synbara tecken på användning. Telefonen är testad och fungerar utan problem.
  3. Bra skick: En telefon som har måttliga tecken på användning, så som repor, skrapmärken. Skärmen är fri från sprickor. Telefonen är testad och fungerar utan problem.
  4. Okej skick: En telefon som har direkt synliga tecken på användning, så som repor, skrapmärken och andra synbara tecken. Skärmen kan ha ytliga repor men är fri från sprickor. Telefonen är testad och fungerar utan problem.

Hitta svaret på din fråga här.