Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyPerforms like new
Icon for deliveryPeace of mind, as standard
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Performs like new

Icon for delivery

Peace of mind, as standard

Apples nye lansering og Swappie sine priser

Apple lanserte de mye omtalte nye iPhone-modellene for noen dager siden. Disse modellene er iPhone XS Max, iPhone XS og iPhone XR. Som forventet er prisene ganske høye. Den dyreste modellen, iPhone XS Max 512 GB, koster hele €1679.

Apples Kaiann Drance introduserer den nye iPhonen

Hvordan blir Swappie sine priser påvirket?

Mange har spurt oss om hvordan de nye modellene vil påvirke Swappies priser.
Svaret er tydelig. Vi senket prisene på de gamle modellene, og så fort vi får inn de nye modellene vil vi også selge dem med et solid avslag sammenlignet med nye telefoner.

Swappies oppdrag er å tilby Apple-telefoner i perfekt stand til våre kunder til en lavere pris enn å kjøpe nytt i butikken, og det er nøyaktig det vi gjør.

Det beste er at når de nye modellene begynner å komme inn i Swappies produktsortiment, havner de ofte i vår beste tilstandskategori og kan ikke skilles fra nye telefoner. Til tross for dette selger vi telefonene til mye lavere pris enn nye telefoner.

The iPhone 11 Pro and 11 Pro Max come with a triple camera

Hvordan vil Iphone prisene utvikle seg?

Apples nye produkter koster mer hvert år og det er ingen prisreduksjoner i sikte. De først modellene ble tilgjengelige i Finland til litt i overkant av €300, mens prisen på de nyeste modellene har allerede oversteget €1600. Tidligere har prisøkningen vært jevn, men etter lanseringen av iPhone X i fjor, har prisøkningene bare akselerert.

Denne situasjonen gjør en tjeneste som Swappie enda viktigere. Swappie gjør det mulig for flere og flere å få tak i ny teknologi på en rimelig og ansvarlig måte.

Når blir de nye modellene tilgjengelig hos Swappie?

De første enhetene vil ankomme Swappie rundt 2-3 uker etter de første leveransene. Ført vil det være et lite antall telefoner samtidig som det er stor etterspørsel, slik at du kanskje må vente en liten stund på de nyeste modellene.

Hvis du ikke vil vente på den siste modellen, er nå et godt tidspunkt å kjøpe en eldre modell. Vi har senket prisene på våre eldre modeller som allerede var rimelige, noen med opptil €110. Når det gjelder forholdet mellom kvalitet og, er iPhone 7 eller iPhone 6s nå et svært godt kjøp.

Se på vårt utvalg here!

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !