Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyPerforms like new
Icon for deliveryPeace of mind, as standard
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Performs like new

Icon for delivery

Peace of mind, as standard

Best deals of spring! Right now extra low prices on many iPhone models

Et barns første smarttelefon: 4 ting å vurdere

Sommeren er det perfekte tidspunktet å kjøpe den første smarttelefonen til et barn – de har nok av tid til å lære å bruke den før skolen starter, og det er lett å se for foreldre å se hvordan de klarer seg med den. Å kjøpe en brukt telefon er også et svært fornuftig alternativ.

Trenger et barn en smarttelefon?

Det finnes mange svar på dette spørsmålet. Det er både gode og dårlige sider ved et barns smarttelefonbruk, men i disse dager er det store fordeler hvis et barn bruker en telefon, både for foreldrene og barnet. Bekymringer om barn for tilgang til upassende innhold eller bruke telefonen for mye, er noe foreldre ofte tenker på, men disse problemene er lette å omgå takket være moderne teknologi. I denne artikkelen skal vi forklare hva man bør vurdere når du kjøper en smarttelefon til et barn, og hvordan man kan gjøre barns bruk av smarttelefoner tryggere.

Et barns telefon opplever mye rart: den kan av og til havne i gresset, dekkes av sand eller ta en dukkert i en sølepytt. Selv om du kan beskytte telefonen med et beskyttelsesdeksel, er det verdt å kjøpe en smarttelefon som er solid og sikker. Den trenger ikke å være den fineste eller nyeste modellen med de beste funksjonen, i stedet er en god telefon for grunnleggende bruk nok.

Innen et barn begynner å bli selvstendig, har en smarttelefon blitt et svært viktig verktøy for kommunikasjon. Da trenger du ikke å bekymre deg over hvor barnet er, da du kan kontrollere hvor de er ved hjelp av en smarttelefonapp.

Et godt valg for en første iPhone

Hva bør du dermed ta med i betraktningen når du velger den første smarttelefonen for et barn? Etter vår mening er de viktigste tingene er telefonens størrelse, pris, kvalitet, holdbarhet og sikkerhet.

Siden barn har små hender, er en mindre telefon enklere å bruke. Telefonen bør ikke være for stor, slik at den enkelt kan håndteres av et barn. Selvsagt ser en smarttelefon med en stor skjerm flott ut, men den er ikke nødvendigvis praktisk for et barn. Barn kan fort legge igjen en telefon som er for stor hjemme eller i sekken, som gjør det vanskelig å få tak i dem. Hvis telefonen er i lommestørrelse, passer den lett i barnets hånd og de vil mer sannsynlig ha den på seg, som gjør det enklere å få tak i dem. Du bør være spesielt oppmerksom på skjermens bredde.

Et barns første smarttelefon trenger ikke være den dyreste modellen på markedet. Ettersom telefonen enkel kan bli skadet under bruk, sparer du både penger og bekymringer ved å ikke kjøpe den dyreste telefonen til et barn. Prisen burde være slik at kjøp av en erstatningstelefon ikke koster så mye – en billig, grunnleggende smarttelefon er ofte bra nok. Et barns første smarttelefon har vanligvis en gjennomsnittlig pris, det vil si mellom tusen og tre tusen kroner. Billigere telefoner har ofte nesten de samme funksjonene som dyre toppmodeller og passer helt fint til barns behov.

En solid smarttelefon med høy kvalitet for et barn

Telefonen kommer til å se og oppleve alle mulige ting. Barn husker ikke alltid å behandle tingene sin pent, og dette gjelder også telefonen. Telefonen kan lett gå i stykker: den kan være i lommen når de lekeslåss med venner alle leker i snøen.

En telefon kan heldigvis beskyttes på forskjellige måter. Du bør definitivt kjøpe en skjermbeskytter i herdet glass, som hindrer riper og sprekker i skjermen. Telefondeksler beskytter også barnets telefon. De er tilgjengelige i mange forskjellige versjoner: lommebokdekselet er et godt valg for et barn fordi det gir den beste beskyttelsen for skjermen. Bussbilletter og bibliotekkort kan også enkelt fraktes i dem.

Du bør imidlertid ikke undervurdere barn som telefonbrukere. Mange barn tar bedre vare på sine eiendeler og smarttelefoner enn voksne. Ulykker skjer med alle, men når telefonen er solid og godt beskyttet, vil det vanligvis overleve alle typer støt og slag.

En trygg smarttelefon

Naturligvis har telefonbruk sine egne risikoer. Hvem som helt kan være i kontakt med barnet via internett. Barn kan også se innhold som er upassende for deres alder. Det er mulig at barnet ikke forstår hvilke typer bilder som bør lastes opp til sosiale medier eller hva de bør skrive og legge ut på ulike sosiale medier.

Den enkleste måte å barnesikre et barns smarttelefonbruk på er å bli enige om fellesregler for hele familien. Det er en god idé å setter grenser for telefonbruk, med andre ord hvor mye den kan brukes hver dag og for hvilket formål. Det er viktig å lære barnet gode nettvaner og forklare hvilke typer bilder og innlegg som er passende å laste opp på sosiale medier. Aldersgrenser er verdt å kjenne til og holde seg til – det er en grunn til at Facebook og Instagram har en aldersgrense på 13 år.

En telefon utgjør også en risk i trafikken. Du må minne barnet på å oppbevare telefonen i skolesekken og konsentrere seg om trafikken når de går til skolen.

Det er også viktig å hindre misbruk av telefonen i tilfelle den mistes eller glemmes et sted. Det er en god løsning for barnet å bruke en smarttelefon med fingeravtrykksleser. Fordelen med dette sammenlignet med en kode eller et opplåsingsmønster er at andre ikke kan kikke dem over skulderen og kopiere koden. I tillegg til det er det lurt å installere en stedssporingsapp på telefonen i tilfelle den blir mistet av barnet.

4 ting å vurdere:

  1. Pris – den første telefonen til barnet trenger ikke å være den nyeste eller dyreste modellen.
  2. Størrelse – telefonen sin størelse bør være slik at den passer i barnets hender og lommer.
  3. Holdbarhet – beskytt telefonen med en skjermbeskytter og et beskyttelsesdeksel.
  4. Sikkerhet – bli enige med barnet om ulike regler for telefonbruk, f.eks. når man er i trafikken, osv.

Er en iPhone en god første telefon for et barn?

En iPhone er et godt valg som barnets første smarttelefon. Det eldre modellene er svært velegnet for bruk av barn. De er lommestørrelse og passer enkelt i barnets hånd eller lomme. Prisen på eldre modeller er ikke skyhøy heller. iPhoner er solide telefoner og det finnes et stor utvalg tilbehør og deksler for dem. Operativsystemet er enkelt og det tar ikke lang tid for barnet å lære å bruke det.

En iPhone er et spesielt godt valg for et barn hvis resten av familien også bruker Apple-telefoner og enheter. Det er lett for barnet å lære seg å bruke et operativsystem som resten av familien også bruker, og det er trygt å bruke det fordi foreldre enkelt kan holde oversikt over hva barnet gjør på telefonen.

Apple sin familiedeling gjør familiehverdagen og overvåking av barns telefonbruk enkelt. For eksempel kan familien dele fotoalbum, påminnelser og sine plasseringer. En voksen i familien som definerer familiedelingsinnstillingene må velges.

Familiedeling gjør det mulig å overvåke barnets telefonbruk. Alle nye appnedlastinger og kjøp som gjøres på telefonen må godkjennes av foreldrene, og forelderen kan spore barnets plassering via telefonen.

En brukt telefon som et barns første smarttelefon?

En brukt smarttelefon er ingen dårlig idé som barnets første smarttelefon. Prisen er selvfølgelig billigere enn for en ny, og telefonens funksjoner og tilstand passer bra for et barn. I dag er det enkelt å kjøpe brukte smarttelefoner på nettet. Swappie selger overhalte og fullt ut funksjonelle brukte iPhoner, som enkelt bestilles på nettet eller hentes i butikken. Alle enhetene har 12 måneders garanti.

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !