Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyPerforms like new
Icon for deliveryPeace of mind, as standard
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Performs like new

Icon for delivery

Peace of mind, as standard

iPhone 11 vs iPhone 11 Pro: Kumpi puhelin kannattaa ostaa?

iPhone 11

Alun perin vuonna 2019 julkaistu Applen iPhone 11 tarjoaa huippuluokkaisen kaksoiskameran sekä tehokkaan A13 Bionic -prosessorin. iPhone 11:tä on myös kuusi värikästä vaihtoehtoa heille, jotka haluavat erottautua värikkäällä älypuhelimella. iPhone 11:n ei tarvitse myöskään maksaa maltaita, kun valitset kunnostetun puhelimen luotettavalta jälleenmyyjältä, kuten Swappielta.

iPhone 11 Pro

iPhone 11:n ohessa julkaistu iPhone 11 Pro takaa iPhone 11:n loistavan käyttökokemuksen, muutamilla uusilla ja parannelluilla ominaisuuksilla höystettynä. iPhone 11 Prossa on mukana esimerkiksi kolmoiskamera sekä hämmästyttävä Super Retina XDR -näyttö. Vaikka iPhone 11 Pro maksaa enemmän kuin perusmallin versio, ylimääräinen hinta näkyy myös tämän puhelimen laadussa, mikäli päädyt valitsemaan Pron.

Vertailu: iPhone 11 ja iPhone 11 Pro

Kuinka iPhone 11 ja iPhone 11 Pro sitten eroavat? Et ole varmasti ainoa tätä kysymystä pohtiva, joten vertaillaan näitä kahta mallia hieman ja katsotaan kumpi voisi olla parempi vaihtoehto juuri sinulle.

Koko

Vaikka Pro-mallissa on enemmän hienoja ominaisuuksia ja toimintoja, se on siitä huolimatta hieman pienempi kuin tavallinen iPhone 11. Kun näitä kahta puhelinta vertaa keskenään, iPhone 11 Pron 5,8-tuuman näyttö on huomattavasti pienempi kuin iPhone 11:n 6,1-tuumaa.

Pienempi ei ole kuitenkaan välttämättä parempi, joten riippuu sinun tarpeistasi, kummasta pidät enemmän. iPhone 11:n isompi näyttö voi olla parempi vaihtoehto, jos arvostat sen muutaman millimetrin suurempaa näyttöä ja käytät puhelintasi elokuvien sekä videoiden katsomiseen tai esimerkiksi mobiilipelien pelaamiseen. iPhone 11 Pro on kuitenkin juuri sopivasti taskuun sopiva pienempi vaihtoehto.

Näyttö

Yksi isoimmista ja huomattavimmista eroista iPhone 11:n ja iPhone 11 Pron välillä on niiden näyttö. iPhone 11 Prossa on vaikuttava kirkas 5,8-tuuman Super Retina XDR -näyttö, joka varmasti täyttää kaikkein vaativimpienkin kuluttajien toiveet. iPhone 11:ssä on myös erinomainen, vaikkakaan ei ihan yhtä terävä Liquid Retina HD -näyttö. Toinen 11 Pron huomattava ominaisuus on sen OLED-näyttö, joka pystyy tuottamaan hämmästyttävän rikkaan skaalan värejä, aina puhtaimmasta valkoisesta tummimpiin mustan sävyihin.

Molemmissa malleissa on mukana True Tone -ominaisuus. True Tone säätää puhelimen näytön kirkkautta ja värejä ympäristön sekä sen valaistuksen mukaan, tehden puhelimen käyttämisestä miellyttävämpää silmillesi. Riippumatta valinnastasi, molemmat puhelinmallit tarjoavat erinomaisen visuaalisen kokemuksen, olitpa katsomassa videoita, pelaamassa pelejä tai selailemassa edistyksellisellä kameralla ottamiasi kuvia.

Kamera

Vaikkakin sekä iPhone 11:ssä että 11 Prossa on loistava kamera puhelimen etu- ja takapuolella, näiden kahden mallin välillä on jälleen hieman eroja. Kun iPhone 11:ssä on 12 megapikselin tuplakamera laitteen takana, näyttävien kuvien ja videoiden kuvaamiseen, iPhone 11 Prossa takakameroita on huimat kolme kappaletta. 11 Pro -mallin kolmoiskameraan kuuluvat ultralaajakulma-, laajakulma- sekä telekamera poikkeuksellisen korkealaatuisten kuvien ottamiseen sekä videoiden kuvaamiseen.

Molemmissa älypuhelimissa on sekä digitaalinen että optinen zoomaus ja pimeässä kuvaamiseen tarkoitettu Night Mode -toiminto. iPhone 11:ssä ja 11 Prossa on myös yksi 12 megapikselin etukamera loistavien muotokuvien ja selfieiden ikuistamiseksi. Voit videoida jopa hidastettuna ja kuvata 4K videota molemmilla malleilla. Puhelimien optinen kuvanvakain tekee laadukkaiden kuvien ottamisesta ja videoiden kuvaamisesta helppoa myös liikkeessä.

Prosessori ja akku

Nopealla latauksella ja parannellulla akunkestolla varustetut iPhone 11 ja 11 Pro -mallit kestävät käytössä yhdellä latauksella läpi koko päivän. iPhone 11 Pron akku on kuitenkin hieman parempi kuin iPhone 11:n. Molempia iPhone-malleja voi kuitenkin ladata myös langattomasti.

iPhone 11:ssa sekä iPhone 11 Prossa on molemmissa Applen A13 Bionic -prosessori, joka tekee näistä kahdesta älypuhelimesta lähes yhtä tehokkaita kuin nykyaikaisista läppäreistä. Voit siis nauttia 4K videosta, lisätyn todellisuuden sovelluksista ja vaativasta pelaamisesta.

Värit ja tyylit

Mikäli haluat puhelimen värikkäillä kuorilla, siinä tapauksessa iPhone 11 on varma valinta. iPhone 11 on saatavilla mustana, vihreänä, keltaisena, violettina, punaisena ja valkoisena, joten se sopii kaikille, jotka haluavat tehdä vaikutuksen puhelimensa edistyksellisten toimintojen lisäksi sen värikkäällä ulkomuodolla.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että iPhone 11 Pro kalpenisi iPhone 11:n rinnalla. iPhone 11 Pron värivaihtoehdot ovat kulta, keskiyönvihreä, hopea ja tähtiharmaa, joten myös 11 Pro on vaikuttava näky riippumatta valitsemastasi väristä.

Hinta

Lopuksi saatat olla kiinnostunut näiden kahden mallin hinnoista. Sinun onneksesi, voit ostaa joko tehdashuolletun iPhone 11:n tai 11 Pron, ja säästää jopa satoja euroja verrattuna täysin uuden laitteen ostamiseen. Swappiella puhelimen hintaan vaikuttaa sen kapasiteetin lisäksi sen ulkoista olemusta kuvaava kuntoluokka. Kuntoluokkia on neljä: Kohtalainen, Hyvä, Erittäin hyvä ja Kuin uusi.

Halvin vaihtoehto iPhone 11 -puhelimille maksaa noin 450 €, riippuen valitsemastasi kuntoluokasta sekä puhelimen tallennuskapasiteetista. iPhone 11 Pro on kalliimpi, mutta voit saada 11 Pro -mallin alkaen 600 €:lla. Mikäli hinta on sinulle tärkein kriteeri, valitse iPhone 11. Jos puolestaan haluat maksaa hieman enemmän puhelimen ylimääräisistä ja paremmista toiminnoista ja ominaisuuksista, kannattaa hankkia iPhone 11 Pro.

iPhone 11 vs iPhone 11 Pro: Valitse oikea puhelin sinulle

Joten, kumpi näistä malleista kuulosta paremmalta sinulle? Molemmissa puhelimissa on langaton lataus, Face-ID -toiminto helppoa ja turvallista tunnistautumista varten, kestävä akku sekä edistyksellinen A13 Bionic -siru. Huomattavimmat erot näiden kahden älypuhelimen välillä ovat niiden kamerat, näytöt sekä hinta. On kuitenkin sinusta kiinni, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeimmät älypuhelinta hankkiessasi.

Valitse iPhone 11 Pro jos sinulle on tärkeää:

  • Korkean resoluution näyttö: iPhone 11 Prossa on vaikuttava Super Retina XDR -näyttö.
  • Edistyksellinen kolmoiskamera: iPhone 11 Pron kolme takakameraa pitävät sisällään 12 megapikselin ultralaajakulma-, laajakulma- ja telekameran.
  • Pienempi koko: iPhone 11 Pron näyttö on 5,8-tuumaa, tehden siitä kätevän laitteen käytettäväksi ja kannettavaksi mukanasi.

Valitse iPhone 11 jos sinulle on tärkeää:

  • Suurempi näyttö: iPhone 11:n 6,1-tuuman näyttö ei petä, jos pidät isommasta näytöstä puhelimessasi.
  • Tyylikkäät värit: iPhone 11:n kuusi värivaihtoehtoa näyttävät hyviltä joka tilanteessa.
  • Edullisempi hinta: iPhone 11 on edullisempi kuin 11 Pro. Jos et tarvitse kaikkia iPhone 11 Pron ylimääräisiä toimintoja, iPhone 11 on oiva valinta.

Osta tehdashuollettu iPhone

On aika käydä tutustumassa Swappien tehdashuollettuihin iPhone-puhelimiin, kun olet valinnut oikean laitteen juuri sinulle. Selaa eri vaihtoehtoja tehdashuolletuista iPhone 11 ja iPhone 11 Pro -malleista, jotka ovat saatavilla neljässä eri kuntoluokassa.
iPhone 11 on saatavilla 64, 128, ja 256 GB tallennuskapasiteetilla. Jos tarvitset enemmän muistia, voit ostaa iPhone 11 Pron, jota on tarjolla 64, 256 ja jopa 512 GB muistilla.

Kaikkein vaativimmat älypuhelimen käyttäjät voivat lisäksi tutustua Applen iPhone 11 Pro Max -malliin, jossa on iPhone 11 Pron kaikki upeat ominaisuudet sekä suurempi 6,5-tuuman näyttö ja pidempi akunkesto.

Täysin uuden ja kalliimman iPhonen ostamisen sijaan, harkitse tehdashuollettua iPhonea. Kaikki Swappien iPhonet on tarkastettu ja testattu uusimmalla teknologialla ja puhelimet ovat läpäisseet 52-vaiheisen ammattiteknikon suorittaman huoltoprosessin. Kaikki puhelimet toimivat kuin uudet ja niille myönnetään 12kk takuu ja 14 päivän palautusoikeus.

Käy siis tutustumassa Swappien valikoimaan tehdashuollettuja ja edullisia iPhone-älypuhelimia, jotka ovat fiksumpi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto uudelle älypuhelimelle.

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !