Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyPerforms like new
Icon for deliveryPeace of mind, as standard
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Performs like new

Icon for delivery

Peace of mind, as standard

Mikä iPhone minulla on? Selvitä iPhone-älypuhelimesi malli, mallinumero ja käyttöjärjestelmä

Askarruttaako sinua iPhone-puhelimesi malli tai käyttöjärjestelmän versio? Et ole ainoa, jos nämä kysymykset ovat käyneet mielessäsi. Älypuhelimesi tarkemmat yksityiskohdat voivat unohtua helposti, olipa kyseessä iPhonesi tietty puhelinmalli tai käyttöjärjestelmän tarkka versio, jolla puhelimesi pyörii – puhumattakaan iPhonen mallinumerosta.

Onneksi sinun ei tarvitse aina muistaa jokaista tarkkaa yksityiskohtaa iPhonestasi, koska kaikki tämä tieto on löydettävissä puhelimestasi, kunhan tiedät mistä etsiä. Opastamme sinua ja kerromme, mistä löydät kaiken tämän tiedon omasta iPhone-puhelimestasi.

Mistä tarkistaa iPhonen malli, mallinumero ja iOS-käyttöjärjestelmän versio

Kaikki tämä tieto on melko helposti löydettävissä. Seuraa vain seuraavia ohjeita tietojen tarkistamiseksi:

  1. Avaa iPhonen Asetukset.
  2. Seuraavaksi valitse “Yleiset”.
  3. “Yleiset” -näkymässä, paina “Tietoja”.

Puhelimellasi on nyt auki “Tietoja” -sivu ja voit tutkia joitakin iPhone-älypuhelimesi tietoja. Näihin kuuluvat esimerkiksi:

  • Nimi: Tässä näkyy iPhonellesi antama nimi, esimerkiksi “Minun iPhone”.
  • Ohjelmistoversio: Applen iOS-käyttöjärjestelmän versio, jota puhelimesi käyttää tällä hetkellä.
  • Mallin nimi: iPhone-älypuhelimesi mallin nimi, esimerkiksi “iPhone 11”.
  • Mallinumero: Tässä kentässä näet pidemmän jonon kirjaimia ja numeroita. Paina tätä merkkijonoa paljastaaksesi lyhyemmän mallinumeron. Esimerkiksi joidenkin iPhone 11 -puhelimien mallinumero on “A2221”. Löydät mallinumeron myös itse laitteeseen kirjattuna, esimerkiksi iPhonesi takapuolella. Etsi puhelimeen painettua pientä printtiä löytääksesi mallinumeron (A-kirjaimella alkava merkkijono).
  • Sarjanumero: Puhelimesi sarjanumero on yksilöllinen juuri sinun iPhonellesi. Löydät myös tämän itse laitteesta. Riippuen iPhonen mallista, puhelimen sarjanumero löytyy esimerkiksi SIM-kortin telakasta.

Yhteenveto: Mikä on iPhone-älypuhelimeni malli?

Nyt tiedät kuinka selvittää käyttämäsi iPhonen puhelinmalli, millä käyttöjärjestelmällä puhelin pyörii sekä mitkä ovat iPhonesi malli- ja sarjanumerot. Applen verkkosivuilta löydät täydellisen listan eri iPhone-malleista sekä Applen eri älypuhelimien mallinumeroista.

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !