Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyPerforms like new
Icon for deliveryPeace of mind, as standard
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Performs like new

Icon for delivery

Peace of mind, as standard

Best deals of spring! Right now extra low prices on many iPhone models

Naistenpäivä 2024: Emma ja Vania

Tänä vuonna naistenpäivän kunniaksi keskitymme Swappien inspiroiviin naisiin! Haastattelusarjassamme pääset tutustumaan Swappien eri liiketoiminta-alueilla työskenteleviin naisiin ja näkemään, miten heidän työnsä vie meitä yhteisiä tavoitteita kohti. Lisäksi pääset kuulemaan, mitä kestävän teknologian parissa työskentely heille merkitsee!

Swappie Spotlights: Tutustu Emma Lehikoiseen

Tänä naistenpäivänä 2024 juhlimme Swappien upeita naisia! Haastattelusarjassa pääset tutustumaan Swappiella työskenteleviin naisiin ja kuulemaan, miten heidän työnsä edistää tavoitteitamme ja mitä kestävän teknologian parissa työskentely merkitsee heille.

Swappien kaltaisen yrityksen ohjaaminen vaatii dynaamista ja inspiroivaa johtajaa. COO Emma Lehikoinen tekee tärkeitä päätöksiä joka päivä ja varmistaa, että Swappie pysyy oikealla reitillä, jotta saavutamme suurimman tavoitteemme – tehdä kunnostetusta elektroniikasta suositumpaa. Lue lisää ja katso, mikä saa Emman innostumaan!”

Hei! Voisitko esitellä itsesi lyhyesti ja kertoa hieman siitä, mitä teet Swappiella?

Olen Emma, Swappien COO. Tärkein tehtäväni on tehdä kunnostetusta elektroniikasta valtavirran juttu! Johdan liiketoimintaa ja vastaan globaaleista toiminnoista.

Kuten jo kuulimmekin, haluat tehdä Swappiella kunnostetusta elektroniikasta suosittua. Miten työsi edistää tätä tavoitetta?

Työskentelen joka päivä seuraavien kysymysten äärellä – miten voisimme saada enemmän ihmisiä valitsemaan kunnostetun uuden sijasta? Miten saamme entistä useamman myymään vanhan puhelimensa? Miten voimme pyörittää Swappieta tehokkaasti niin, että kunnostetut iPhonet ovat mahdollisimman monen saatavilla?

Tilastojen mukaan miesten ja naisten määrä teknologia-alalla on tällä hetkellä suunnilleen 3:1. Mikä vetosi sinuun alassa?

Sain ensikosketuksen start-upien ja teknologian maailmaan noin kymmenen vuotta sitten, kun tein vapaaehtoistöitä opiskelijavetoisessa Slushissa. Intohimo syttyi, sillä koen sekä start-up-yritysten että teknologian ajavan muutoksia nopeasti ja ratkaisevan globaaleja ongelmia tehokkaasti. En toistaiseksi ole keksinyt alaa, joka olisi yhtä jännittävä!

Mitä merkitsee kestävää teknologiaa edistävän yrityksen parissa työskentely naisena?

Tarvitsemme paljon enemmän naisia johtotehtäviin myös teknologia-alalla ratkaistaksemme vaikeimmat globaalit ongelmat, kuten ilmastonmuutoksen etenemisen. Tällä hetkellä naiset pitävät johtopaikkaa vain 26,5 % S&P 500 -yrityksissä. Minulle on selvää, että kuluttajakäyttäytymisen muutoksen aikaansaamiseksi niin työntekijöidemme kuin johtomme on näytettävä samalta kuin asiakkaamme ja koko ympäröivä maailma – tämä sisältää myös naiset!

Mikä saa sinut inspiroituneeksi työstäsi Swappiella? Onko sinulla vinkkejä arjen haasteiden voittamiseen?

Minulle Swappiella työskentely on kutsumus! Työskentely globaalin elektroniikkateollisuuden hiilidioksidipäästöjen ja elektroniikkajätteen vähentämisen puolesta tuntuu äärimmäisen merkitykselliseltä. Rakastan uuden oppimista, ja sitä pääsee tekemään jatkuvasti – se pitää minut erittäin motivoituneena.

Miltä elämä näyttää Swappien ulkopuolella? Haluamme tietää, mikä saa sinut ylös sängystä aamulla! Miten vietät vapaa-aikaa?

Rakastan patikointia, juoksemista ja hyvää ruokaa, rakkaiden seurassa tietenkin.

Vielä lopuksi – voisitko mainita naisen, joka on toiminut erityisenä inspiraation lähteenä elämässäsi?

Puolisoni tuo valtavasti iloa elämääni ja on suurin tukijani.

Swappie Spotlights: Tutustu Vania Ameliaan

Sen takaaminen, että Swappien verkkosivulla vierailu sujuu sulavasti, on äärimmäisen tärkeää liiketoiminnalle. Oikean tavan löytäminen ohjata ihmiset heille sopivien tuotteiden pariin on monimutkainen prosessi. Onneksi meiltä löytyy lahjakas tekijä, joka hallitsee verkkosivujen salat! Vania Amelia varmistaa, että asiakkaat surffailevat Swappien sivustolla kätevästi. Lue lisää Vanian kiinnostavasta urapolusta ja selvitä, mitä tuotesuunnittelijat tekevät vapaapäivinään!

Hei! Voisitko esitellä itsesi lyhyesti ja kertoa hieman siitä, mitä teet Swappiella?

Hei, olen Vania! Työskentelen Swappiella tuotesuunnittelijana. Työskentelen pääasiassa Swappien verkkosivuston suunnittelussa, erityisesti asiakkaiden ostoprosessin parissa.

Kuten jo tiedämme, Swappien tehtävänä on tehdä kunnostetusta elektroniikasta entistä suositumpaa. Miten työsi edistää tätä tavoitetta?

Työni on tehdä asiakaskokemuksesta parempi verkkosivuilla ja auttaa asiakkaita löytämään helposti heidän haluamansa tuotteet. Tämän myötä entistä useampi pääsee ostamaan Swappien puhelimen vaivattomasti – unohtamatta hauskuutta!

Tilastojen mukaan miesten ja naisten määrä teknologia-alalla on suunnilleen 3:1. Mikä sai sinut uran pariin?

Suunnittelu on aina ollut intohimoni, mutta aloitin urani itse asiassa graafisena suunnittelijana. Matkani varrella tajusin kuitenkin olevani enemmän kiinnostunut tuotesuunnittelusta. Tunsin voivani kasvaa ja kehittyä suunnittelijana eniten juuri teknologia-alalla, joten vaihdoin urani suuntaa.

Mitä merkitsee kestävää teknologiaa edistävän yrityksen parissa työskentely naisena?

Olen kotoisin Indonesiasta, jossa on hyvin vähän kestävyyteen kehittyviä yrityksiä. Swappien kaltaisessa yrityksessä työskentely on aina ollut unelmani! Työt teknologia-alalla naisena ja Euroopan ulkopuolelta kotoisin olevana merkitsevät minulle valtavasti. Toivon inspiroivani esimerkilläni myös ystäviäni ja tuttujani etsimään uudenlaisia mahdollisuuksia oman mukavuusalueen ulkopuolelta.

Mikä saa sinut inspiroituneeksi työstäsi Swappiella? Onko sinulla vinkkejä arjen haasteiden voittamiseen?

Aina kun motivaatio on hukassa, teen listan niistä yksittäisistä tehtävistä, jotka minun on pakko tehdä sinä päivänä. Tämä auttaa minua keskittymään! Laitan taustalle suosikkimusiikkiani ja panostan näihin tehtäviin. Useimmiten päädyn huomaamaan, että vuoren kokoiset tehtävät, joita alun perin kammosin ja välttelin, osoittautuvat lopulta odotettua helpommaksi. Pian työ onkin jo tehty!

Miltä elämä näyttää Swappien ulkopuolella? Haluamme tietää, mikä saa sinut ylös sängystä aamulla! Miten vietät vapaa-aikaa?

Rakastan maalaamista ja käsillä tekemistä! Suurin osa harrastuksistani on erittäin rentouttavia, erityisesti kun laitan taustalle samalla instrumentaalista musiikkia. Olen viime aikoina opetellut tekemään paljon uusia asioita, kuten savikorvakoruja ja virkkaamaan. Seuraavaksi haluaisin keramiikkapajalle!

Vielä lopuksi – voisitko mainita naisen, joka on toiminut erityisenä inspiraation lähteenä elämässäsi?

Suurin inspiraationi on oma äitini. Hän tukee minua aina kaikessa, mitä haluan tehdä. Vaikka minun piti lähteä Indonesiasta ulkomaille tullakseni Swappielle töihin, hän ei koskaan kyseenalaistanut päätöstäni.

Kansainvälinen naistenpäivä 8.3. on globaali päivä, joka on omistettu naisten saavutusten ja ahkeran työn kunnioittamiselle läpi historian. Se toimii myös muistutuksena tehdä töitä sukupuolten tasa-arvon ja naisten oikeuksien puolesta, lisäten tietoisuutta naisten kohtaamista maailmanlaajuisista ongelmista.

Haluatko tietää enemmän naistenpäivästä 2024 Swappiella? Lue naistenpäivän erikoisblogimme:

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !