Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyPerforms like new
Icon for deliveryPeace of mind, as standard
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Performs like new

Icon for delivery

Peace of mind, as standard

Best deals of spring! Right now extra low prices on many iPhone models

Waarom de iPhone 11 & 12 perfect zijn voor uw tiener

Als het gaat om het uitrusten van uw tiener of kind met een smartphone, kan het een uitdaging zijn om de juiste balans te vinden tussen functionaliteit, kosten en duurzaamheid. Onder de talloze opties springen de iPhone 11 en iPhone 12 modellen eruit als bijzonder geschikte keuzes. Hier is waarom deze modellen perfect zouden kunnen zijn voor uw gezin.

Duurzaamheid en Ontwerp

Laten we eerlijk zijn, kinderen en tieners zijn niet altijd voorzichtig met hun gadgets. De iPhone 11 en iPhone 12 zijn stevig gebouwd, ontworpen om de occasionele val en de dagelijkse slijtage van het leven aan te kunnen. De iPhone 12 gaat nog een stap verder met zijn Ceramic Shield, wat de valprestaties aanzienlijk verbetert. Beide zijn omhuld met stevige materialen die er niet alleen goed uitzien, maar ook gemoedsrust bieden.

Kosteneffectiviteit

Economisch gezien maken de nieuwste iPhone-modellen misschien niet altijd zin voor jongere gebruikers. De iPhone 11 en 12, enkele generaties oud zijnde, raken die ideale balans van high-end functies zonder de hoge prijs. Vaak beschikbaar als gereviseerd, bieden deze modellen een slim compromis tussen kosten en kwaliteit.

Ouderlijk Toezicht en Veiligheidsfuncties

Een van mijn belangrijkste prioriteiten als ouder is ervoor zorgen dat mijn kinderen veilig zijn online. Gelukkig omvat het iOS-platform van Apple robuuste ouderlijke controles. U kunt gemakkelijk beheren en controleren wat uw kind toegang tot heeft, van apps tot websites, om ervoor te zorgen dat hun digitale omgeving veilig is.

Prestaties en Betrouwbaarheid

Onder de oppervlakte worden de iPhone 11 en iPhone 12 aangedreven door respectievelijk de A13 en A14 Bionic-chips. Deze processoren zijn meer dan capabel om school-apps, video’s en games moeiteloos aan te kunnen. Bovendien is hun batterijduur solide, waardoor constant opladen niet nodig is.

Specificatieoverzicht

FunctieiPhone 11iPhone 12
ReleasedatumSeptember 2019Oktober 2020
ChipsetA13 BionicA14 Bionic
Display6,1-inch Liquid Retina HD (LCD)6,1-inch Super Retina XDR (OLED)
Resolutie1792 x 828 pixels2532 x 1170 pixels
Achtercamera’sDubbele 12 MP (Ultra Wide, Wide)Dubbele 12 MP (Ultra Wide, Wide)
Voorcamera12 MP12 MP
BatterijduurTot 17 uur video afspelenTot 17 uur video afspelen
BehuizingGlas voor- en achterkant, aluminium frameGlas voor (Ceramic Shield), glazen achterkant, aluminium frame
Opslagopties64 GB, 128 GB, 256 GB64 GB, 128 GB, 256 GB
WaterbestendigheidIP68, tot 2 meter gedurende 30 minutenIP68, tot 6 meter gedurende 30 minuten
5G-MogelijkheidNeeJa
Formaat150,9 x 75,7 x 8,3 mm146,7 x 71,5 x 7,4 mm
Gewicht194 gram162 gram

Camera en Opslag

Beide modellen beschikken over uitstekende camera’s die creativiteit aanmoedigen, van fotografie-opdrachten tot het vastleggen van momenten met vrienden. Opslagopties zijn overvloedig, wat betekent veel ruimte voor schoolprojecten, foto’s en entertainment.

Educatieve en Amusementswaarde

De App Store is een schatkamer van educatieve apps die het leren van uw kind buiten het klaslokaal kunnen aanvullen. Deze telefoons kunnen moeiteloos allerlei toepassingen aan, van educatieve tools tot de nieuwste games om te ontspannen.

Milieuvriendelijkheid en Duurzaamheid

Kiezen voor een ouder model zoals de iPhone 11 of 12 is ook een milieuvriendelijke keuze. Het verlengt het gebruik van bestaande apparaten, wat afval en milieu-impact vermindert. Bovendien ondersteunt Apple zijn oudere modellen met software-updates gedurende jaren, waardoor uw investering blijft renderen.

Apple staat bekend om zijn langdurige ondersteuning van oudere iPhone-modellen via iOS-updates, waardoor gebruikers kunnen genieten van nieuwe functies en belangrijke beveiligingsupdates lang na hun eerste aankoop. Historisch gezien ontvangen iPhones gedurende ongeveer vijf tot zes jaar belangrijke iOS-updates.

De iPhone 11, uitgebracht in 2019, en de iPhone 12, uitgebracht in 2020, zouden iOS-updates moeten blijven ontvangen tot minstens 2024 en 2025, respectievelijk. Deze duurzaamheid in softwareondersteuning verlengt niet alleen de bruikbaarheid van de apparaten, maar verhoogt ook hun waarde als een duurzame keuze.

Voor ouders die overwegen deze modellen voor hun tieners aan te schaffen, betekent dit dat de telefoons modern en veilig zullen blijven, waarschijnlijk gedurende hun middelbare schooljaren, ter ondersteuning van educatieve apps en nieuwe iOS-functies.

Conclusie

Het kiezen van de juiste telefoon voor uw tiener hoeft niet ingewikkeld te zijn. De iPhone 11 en 12 bieden een geweldige combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en veiligheid, allemaal zonder de bank te breken. Het zijn apparaten die met uw kind kunnen meegroeien, van de middelbare school naar hun jaren op de middelbare school. 

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !