Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyPerforms like new
Icon for deliveryPeace of mind, as standard
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Performs like new

Icon for delivery

Peace of mind, as standard

iPhone XR vs iPhone XS: Kumpi älypuhelin kannattaa hankkia?

iPhone XS

Applen iPhone XS julkaistiin vuonna 2018, ja se tarjoaa edelleen rutkasti suoritustehoa ja vaikuttavan Super Retina OLED -näytön. iPhone XS:n tuotanto lopetettiin kun Apple julkaisi uudemman iPhone 11:n, mutta voit silti löytää täysin toimivia tehdashuollettuja iPhone XS -mallin puhelimia fiksuun hintaan. Voit ostaa esimerkiksi Swappielta tehdashuolletun iPhone XS:n yli puolet halvemmalla kuin puhelimen alkuperäisellä 1179 € hinnalla.

iPhone XR

Applen iPhone XR julkaistiin pian iPhone XS -mallin jälkeen ja pitää sisällään suuremman 6,1-tuuman näytön. Suuremmasta näytöstä huolimatta, iPhone XR on monin tavoin samanlainen kuin iPhone XS. Molemmissa malleissa on esimerkiksi sama prosessori ja 7 megapikselin etukamera, jonka lisäksi molemmilla puhelimilla voi kuvata 4K videota. iPhone XR on tarjolla lukuisissa tyylikkäissä väreissä, joten se on oiva valinta, jos haluat erottua joukosta värikkäällä älypuhelimella.

Vertailu: iPhone XS ja iPhone XR

Harkitsetko joko iPhone XR:n tai iPhone XS:n hankkimista? Jos vastasit kyllä, kannattaa pitää mielessä muutama seikka, kun olet sijoittamassa uuteen älypuhelimeen. Jatka lukemista, niin käymme läpi joitain Applen iPhone XS ja iPhone XR -mallien eroja.

Koko

iPhone XS on loistava valinta, jos haluat sopivasti käteesi istuvan puhelimen sulavalla muotoilulla, kiitos sen 5,8-tuumaisen näytön. iPhone XR on puolestaan pikkiriikkisen suurempi 6,1-tuuman näytöllään. Voit kuitenkin huomata eron näiden kahden mallin välillä, kun vertailet niitä rinnakkain. Valitse isompi iPhone XR, jos katsot paljon videoita tai pelaat pelejä puhelimellasi. iPhone XS saattaa olla miellyttävämpi valinta, mikäli haluat jotain hieman pienempää.

Näyttö

iPhone XS on varustettu vaikuttavalla Super Retina OLED -näytöllä, jonka ansiosta XS-mallin iPhone pystyy tuottamaan puhtaita ja kirkkaita värejä sekä vaikuttavan skaalan mustan eri sävyjä. iPhone XR ei aivan pärjää XS:n tasoiselle resoluutiolle Liquid Retina HD -näytöllään.

Tästä huolimatta myös iPhone XR miellyttää varmasti useimpia käyttäjiä sen korkealaatuisella LCD-näytöllä. Aivan kuten iPhone XS:ssä, myös XR-mallin puhelimissa on mukana True Tone -ominaisuus, joka säätää näytön kirkkautta sekä värejä ympäristön ja käyttötilanteen mukaan.

Kamera

Sekä iPhone XS että XR on varustettu 12 megapikselin kameralla. iPhone XS:ssä on kuitenkin kaksi takakameraa, samalla kun XR:ssä on vain yksi kamera laitteen takapuolella. iPhone XS:n takakamerassa on lisäksi kaksinkertainen optinen suurennus, toisin kuin XR:ssä. Molemmissa malleissa on kuitenkin optinen kuvanvakain, jonka ansiosta voit ottaa tarkkoja kuvia myös liikkeessä. Tämän lisäksi molemmilla puhelimilla voi kuvata 4K-videota 30 tai 60 ruutua sekunnissa.

iPhone XR ja XS hyödyntävät Applen Smart HDR -toimintoa entistä parempien kuvien ottamiseen. Smart HDR ottaa kerralla useamman kuvan eri asetuksilla ja yhdistää kuvien parhaat osat yhdeksi erinomaiseksi otokseksi. Tämä toiminto on mukana myös molempien mallien etukameroissa, joten voit näyttää edustavalta myös ottaessasi selfieitä.

Sekä iPhone XS:n että iPhone XR:n etukameran tarkkuus on 7 megapikseliä. Tämä riittää erittäin hyvin hyvälaatuisten kuvien ottamiseen, vaikkei pärjääkään puhelimien 12 megapikselin takakameroille.

Prosessori ja akku

Matalamman näytön resoluution ansiosta iPhone XR:n akun kesto on parempi kuin iPhone XS:ssä. Tästä huolimatta myös iPhone XS:n akku kestää useita tunteja internetin ja multimedian käyttöä yhdellä latauksella. Toisin sanoen, tämä erä menee paremmalla akunkestolla varustellun iPhone XR:n hyväksi, vaikka iPhone XS:n valitseminen ei ole suuri kompromissi laitteen akun suhteen.

Mitä tulee näiden kahden puhelinmallin suorituskykyyn, molemmissa puhelimissa on Applen A12 Bionic -prosessori, joka tekee puhelimen käytöstä nopean ja vaivattoman kokemuksen. Vaikka joissain uudemmissa malleissa voi olla vieläkin parempi prosessori, A12 Bionic -siru on kyllin tehokas pyörittämään pelejä sekä jopa lisättyä todellisuutta hyödyntäviä sovelluksia.

Värit ja tyylit

Emme aio kertoa sinulle kumpi puhelimista näyttää paremmalta, sillä tämä sinun on päätettävä itse. Joka tapauksessa, iPhone XR on saatavilla useammalla eri värivaihtoehdolla kuin XS. iPhone XR:n kuusi värikästä kuosia ovat musta, sininen, koralli, punainen, valkoinen ja keltainen. Myös iPhone XS näyttää hyvältä, vaikka tarjoaakin vain kolme eri vaihtoehtoa. Et taatusti tule pettymään XS:ään, joka löytyy väreissä kulta, hopea ja tähtiharmaa.

Hinta

Näiden kahden mallin välinen hinta vaihtelee hieman riippuen siitä, paljonko muistia puhelimessa on. iPhone XS on ostettavissa 64, 256 ja 512 GB muistilla, kun iPhone XR:ssä on puolestaan tarjolla 64 ja 128 GB vaihtoehdot. Riippumatta valitsemastasi puhelimesta, sinun ei tarvitse pelätä että maksaisit puhelimestasi liikaa, kun hankit seuraavan iPhonesi Swappielta.

Puhelimen kapasiteetista ja ulkoisesta kunnosta riippuen, iPhone XS -mallin puhelimien hinnat alkavat hieman alle 400 €:sta. Kun iPhone XS oli vielä uusi, olisit saattanut joutua maksamaan yli 1000 € täysin uudesta versiosta. iPhone XR on näistä kahdesta halvempi vaihtoehto, jonka hinta Swappiella alkaa noin 340 €:sta, kun valitset 64 GB version.

iPhone XR vs iPhone XS: Valitse oikea puhelin sinulle

Kumpi malli sinun kannattaisi sitten valita: iPhone XR vai iPhone XS. Tämä riippuu siitä, mitä haluat puhelimeltasi. Jos tärkeintä sinulle on hinta, kestävä akku tai värikäs ulkokuori, siinä tapauksessa valitse iPhone XR. Mikäli puolestaan haluat älypuhelimen, jossa on korkean resoluution näyttö ja kaksi takakameraa, kannattaa ostaa iPhone XS.

Huolimatta valitsemastasi puhelimesta, molemmissa malleissa on langaton lataus, Face-ID -toiminto turvallista ja nopeaa tunnistautumista varten sekä Applen A12 Bionic -siru sujuvaan käyttäjäkokemukseen.

Valitse iPhone XS jos sinulle on tärkeää:

  • Korkean resoluution näyttö: iPhone XS:ssä on 5,8-tuuman Super Retina OLED -näyttö HDR ja True Tone -ominaisuuksilla.
  • Pieni ja sulava muotoilu: iPhone XS:ssä on pakattuna paljon pieneen ja kevyeen pakettiin.
  • Korkealuokkaiset takakamerat: iPhone XS:n kaksi takakameraa sopivat erinomaisesti yhteen puhelimen upean näytön kanssa.

Valitse iPhone XR jos sinulle on tärkeää:

  • Halpa hinta: Alkaen hintaan 400 €, tehdashuollettu iPhone XR on edullinen vaihtoehto, kun etsit hyvälaatuista älypuhelinta.
  • Suurempi näyttö: Valitse puhelin isommalla näytöllä, jos katsot paljon videoita ja käytät älypuhelintasi pelien pelaamiseen.
  • Pidempi akun kesto: iPhone XR kestää jopa 16 tuntia videoiden toistamista yhdellä latauksella.

Osta tehdashuollettu iPhone

On aika tutustua Swappien tehdashuollettuihin iPhone-puhelimiin, kun olet valinnut itsellesi sopivan mallin. Swappien tehdashuolletut iPhone XS ja iPhone XR puhelimet ovat saatavilla neljässä eri kuntoluokassa: Kohtalainen, Hyvä, Erittäin hyvä ja Kuin uusi.

Täysin uuden ja kalliimman iPhonen ostamisen sijaan, harkitse tehdashuollettua iPhonea. Kaikki Swappien puhelimet on tarkastettu ja testattu uusimmalla teknologialla ja puhelimet ovat läpäisseet 52-vaiheisen ammattiteknikon suorittaman huoltoprosessin. Kaikki puhelimet toimivat kuin uudet ja myönnämme niille 12 kuukauden takuun sekä ilmaisen 14 päivän palautusoikeuden.

Käy siis tutustumassa Swappien valikoimaan tehdashuollettuja ja edullisia iPhone-älypuhelimia, jotka ovat fiksumpi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto uudelle älypuhelimelle.

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !