Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyFree 30 day returns & 12 month warranty
Icon for deliveryFree delivery
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Free 30 day returns & 12 month warranty

Icon for delivery

Free delivery

Best prices on many iPhone models!

Hvorfor er det smartere å kjøpe en renovert mobiltelefon enn en ny?

Her er seks gode grunner til å kjøpe en renovert iPhone fra Swappie:

1. Det eneste som skiller Swappie sine telefoner fra nye er prisen

Mange av våre telefoner er akkurat som nye telefoner. Vi tilby telefonen for opptil 40 % mindre enn den opprinnelige prisen. Med andre ord, du får en iPhone som fungerer perfekt samtidig som du sparer tusenvis av kroner på kjøpet!

I tillegg har vi telefoner med mindre kosmetiske skader, som vi selger til enda lavere priser. Disse telefonene er renovert av våre eksperter, og alle ødelagte deler er erstattet med helt nye deler. Uansett, uavhengig av hvordan våre telefoner ser ut på utsiden, har de nøyaktig den samme innvendige funksjonaliteten som telefoner du kjøper i butikk.

2. Renoverte mobiltelefoner har samme levetid som nye

Det er en myte at renoverte telefoner har kortere levetid enn nye. Etter at våre profesjonelle teknikere har byttet batterier og andre deler, har våre telefoner 80–100 % av den opprinnelige batterikapasiteten. Dette er også grunnen til at vi kan selge eldre modeller som iPhone 7.

3. Du får en omfattende garanti

Siden prosedyren vår forlenger levetiden til en iPhone med flere år, kan vi tilby lange og omfattende garantier. Alle våre telefoner, uavhengig av tilstand, dekkes av vår generøse 12-måneders Swappie-garanti, som dekker flere skader og feil enn garantien du får når du kjøper en ny telefon. Du kan lese mer om Swappie-garantien i våre vilkår.

4. Du bidrar til et mer bærekraftig forbruk

Edelmetaller må utvinnes fra naturen for hver nye iPhone som produseres. Denne prosessen fører til CO2-utslipp som bidrar til global oppvarming. Faktisk skapes så mye som 85–95 % av en telefons karbonavtrykk under produksjonsprosessen!

Ved å kjøpe en renovert telefon fra oss bidrar du dermed til ansvarlig resirkulering av eksisterende ressurser og bærekraftig forbruk. Du sparer planeten for titalls kilo CO2-utslipp! I tillegg hindrer du at skadelig elektronisk avfall ender opp i naturen.

5. Trygt og sikkert kjøp med 14-dagers returrett

Hvis du vil ha en trygg og sikker kjøpsopplevelse, bør du velge Swappie. Hvis vårt produkt av en hvilken som helst grunn ikke skulle oppfylle dine forventninger, har du rett på full refusjon i 14 dager.

6. Du får den samme kjøpsopplevelsen som i en vanlig butikk

Joda, emballasjen er viktig, spesielt hvis telefonen du kjøper skal være en gave til en du bryr deg om. Hos Swappie er vi derfor svært nøye med å pakke alle våre produkter på en måte som bidrar til den spesielle følelsen du får når du pakker opp en ny telefon,

Vår emballasje er identisk med Apples emballasje. I tillegg til selve telefonen inneholder den et SIM-kortverktøy, en lader og en veiledning for Swappie sine retur- og garantiretningslinjer.

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !