Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyFree 30 day returns & 12 month warranty
Icon for deliveryFree delivery
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Free 30 day returns & 12 month warranty

Icon for delivery

Free delivery

Kuinka sammuttaa Etsi iPhoneni: 2 helppoa menetelmää

Applen Etsi iPhoneni -toiminto on loistava tapa estää iPhone-puhelimesi katoaminen tai varastetuksi joutuminen. Etsi iPhoneni -toiminnolla voit paikantaa laitteesi ja lukita sen vaikka et pääsisi puhelimeesi käsiksi. Esimerkiksi kun Etsi iPhoneni on aktivoitu, näet laitteen sijainnin sovelluksen kartalla. Voit käyttää sitä myös sijaintisi jakamiseen muille tai soittaa puhelimestasi äänen, jonka avulla iPhonen paikantaminen on helpompaa.

Käyttääksesi Etsi iPhoneni -toimintoa, sinun täytyy ensin aktivoida se ja käyttää tietokonetta tai jotain muuta laitetta iPhonesi paikantamiseksi, nollaamiseksi tai lukitsemiseksi. Jos olet myymässä tai lahjoittamassa iPhone-älypuhelintasi jollekin muulle, muista ottaa Etsi iPhoneni -toiminto pois päältä kyseisellä laitteella. Puhelimen seuraavalle käyttäjälle voi koitua hankaluuksia, jos Etsi iPhoneni -toiminto on jäänyt päälle edellisen käyttäjän jäljiltä.

Seuraavaksi käymme läpi muutaman menetelmän, joilla voit kytkeä Etsi iPhoneni -toiminnon pois päältä. Pidä kuitenkin mielessä, että et voi käyttää toimintoa kadonneen tai varastetun puhelimesi paikantamiseen ja lukitsemiseen, kun olet kytkenyt toiminnon pois.

Kuinka kytkeä Etsi iPhoneni -toiminto pois päältä puhelimen asetuksissa

Ensimmäinen tapa Etsi iPhoneni -toiminnon sammuttamiseen on melko helppo ja yksinkertainen. Toimi näin:

  1. Avaa iPhonen Asetukset ja näpäytä nimeäsi tai käyttäjäprofiilia.
  2. Etsi “Missä on…” ja valitse “Etsi iPhoneni”.
  3. Näytön yläosassa olevan kytkimen pitäisi olla vihreä, jos Etsi iPhoneni on aktivoitu. Kytke “Etsi iPhoneni” -kytkin pois päältä.
  4. Syötä Apple ID ja salasana.
  5. Vahvista että haluat kytkeä Etsi iPhoneni -toiminnon pois päältä.
  6. Valmis!

Kuinka kytkeä Etsi iPhoneni -toiminto pois päältä iCloudissa

Voit kytkeä Etsi iPhoneni -toiminnon pois vaikka et pääsisikään käsiksi iPhoneesi, esimerkiksi jos olet myynyt iPhonen-älypuhelimesi ja sinun tarvitsee kytkeä toiminto pois päältä jälkikäteen. Neuvomme kuinka voit kytkeä Etsi iPhoneni -toiminnon pois verkkoselaimellasi, mutta voit tehdä saman myös Missä on…? -sovelluksella jollain Applen laitteella.

Seuraa näitä ohjeita toiminnon poistamiseksi iCloudilla.

  1. Mene ensin verkkoselaimellasi osoitteeseen icloud.com ja kirjaudu sisään.
  2. Valitse “Etsi iPhoneni” ja “Kaikki laitteet” nähdäksesi listan kaikista Applen laitteistasi, mukaan lukien iPhone-puhelimesi.
  3. Jos iPhonesi on päällä:
  4. Valitse puhelin, jonka haluat poistaa ja paina “Poista iPhone”.
  5. Muista että tämä poistaa kaiken iPhonellasi, joten varmista että haluat jatkaa. Suosittelemme varmistamaan myös, että sinulla on varmuuskopio iPhonestasi, jos aiot nollata sen.
  6. Vahvista että haluat poistaa valitun laitteen. Saatat joutua syöttämään Apple ID:si ja salasanan.
  7. Kun iPhone on poistettu, paina “Poista tililtä”.
  8. Jos iPhonesi on poissa päältä:
  9. Valitse iPhone, jonka haluat poistaa ja paina “Poista tililtä”.
  10. Valmis!

Yhteenveto: Kuinka kytkeä Etsi iPhoneni -toiminto pois päältä

Suosittelemme käyttämään Etsi iPhoneni -toimintoa siltä varalta, että iPhonesi tai jokin muu Applen tuotteistasi katoaa. Jos joudut kuitenkin poistamaan toiminnon käytöstä, voit käyttää toista näistä kahdesta menetelmästä.

Ostaessasi kunnostetun iPhone-älypuhelimen Swappielta, voit olla varma, että edellisen omistajan Etsi iPhoneni -toiminto on kytketty pois päältä. Muista varmistaa, että olet itse kytkenyt toiminnon pois, kun myyt vanhan iPhonesi Swappielle.

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !