Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyPerforms like new
Icon for deliveryPeace of mind, as standard
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Performs like new

Icon for delivery

Peace of mind, as standard

Firande av Internationella kvinnodagen 2024 på Swappie

“Startups och teknologi … är sätt att driva förändring snabbt och lösa meningsfulla problem i stor skala.”  Emma Lehikoinen, COO

Internationella kvinnodagen är en global händelse dedikerad till att hedra prestationer och bidrag från kvinnor genom historien. Det fungerar också som en uppmaning till jämställdhet och kvinnors rättigheter, som en möjlighet att öka medvetenheten om de problem kvinnor står inför över hela världen, och som en chans att fira deras prestationer.

För att fira Kvinnodagen 2024 sätter vi fokus på kvinnliga personer inom vår organisation. Swappie kräver en otroligt mångsidig blandning av talanger för att fungera, och vi är glada att dela djupgående intervjuer med kvinnor i ett urval av roller på företaget.

Läs vidare för att höra hur våra intervjuobjekt håller sig motiverade, löser problem och kopplar av efter jobbet – samt perspektiv på hur man kan förbättra jämställdheten inom branschen.”

Skapa tidiga möjligheter för karriärer inom teknik

Statistik visar att förhållandet mellan män och kvinnor inom teknikbranschen är ungefär 3:1*, vilket innebär att det fortfarande finns stora möjligheter till förbättringar när det gäller jämställdhet i branschen. Men som Tiia Willman, Swappies chef för talangrekrytering påpekar i sin intervju – att introducera flickor och unga kvinnor till branschen tidigt är nyckeln. Det är också viktigt att främja mångfalden av tillgängliga roller tidigare än senare, så att arbetet på ett teknikföretag känns mindre som en hemlighet när tiden kommer att ansöka: “Teknikbranschen är inget att vara rädd för”, förklarar hon, “det är en underbart datadriven, inriktad på effektbransch som har en ljus framtid.” Vi håller helt med! Tiia och hennes team arbetar outtröttligt för att hitta och placera talanger på Swappie, vilket säkerställer att individer får bästa möjlighet att bidra på ett sätt som är meningsfullt för dem och värdefullt för företaget.

Lösning av meningsfulla problem i stor skala

Som Swappies COO fattar Emma Lehikoinen varje dag avgörande beslut om företagets framtid. Emma började på Slush, en studentdriven startup-konferens, för ungefär tio år sedan, men det är Swappies uppdrag som håller henne inspirerad: “…att arbeta med något som kommer att minska CO2-utsläppen och e-avfallet från den globala smartphonemarknaden känns extremt meningsfullt.” Få värdefulla insikter om hennes roll på Swappie och livet utanför arbetet i hennes intervju på Internationella kvinnodagen.

Att identifiera unika hinder som kvinnor möter på arbetsplatsen.

Swappie tillhandahåller en helhetsrenoveringsprocess. Detta innebär att företaget använder sina egna utbildade tekniker i Europa för att renovera sina iPhones, vilket resulterar i en unikt hög standard inom renoveringsbranschen. Manjinder Kaur är en Senior Production Specialist på Swappies Tallin OPS-plats och en viktig person för kvaliteten på denna process. I hennes intervju berör hon de unika utmaningar som kvinnor möter på arbetsplatsen – ofta gällande barnomsorgsansvar – och noterar hur “… att erbjuda flexibla arbetsscheman kan vara ett avgörande steg för att bryta ner hinder som hindrar (kvinnors) framsteg.” Att skapa en modern arbetsplats som tar hänsyn till individens specifika bekymmer har varit nyckeln till Swappies framgång, vilket möjliggör för individer att forma sitt arbete på ett sätt som fungerar bäst för dem.

För att läsa hela intervjuerna och höra mer från kvinnliga talanger på Swappie – inklusive vår egen COO Emma Lehikonen, klicka på bilderna nedan!

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !