Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyPerforms like new
Icon for deliveryPeace of mind, as standard
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Performs like new

Icon for delivery

Peace of mind, as standard

iPhone XR vs iPhone 11: Kumpi puhelin on parempi sinulle?

iPhone 11

Näistä kahdesta puhelimesta se uudempi, eli iPhone 11 julkaistiin vuonna 2019 ja pitää sisällään korkealuokkaisen kameran sekä nopean A13 Bionic -prosessorin. Vielä muutaman vuoden julkaisunsa jälkeen, iPhone 11 on silti loistava valinta tehokkaan prosessorinsa sekä edistyksellisen teknologiansa ansiosta. Sinun ei tarvitse edes maksaa huimia summia saadaksesi toimivan iPhone 11:n, jos löydät tehdashuolletun mallin luotettavalta jälleenmyyjältä.

iPhone XR

Vaikka iPhone XR on vuodelta 2018, se on silti oiva valinta jokaiselle edullista mutta modernia älypuhelinta etsivälle. Vaikka iPhone XR on jossain määrin vähemmän edistynyt kuin uudempi iPhone 11, näiden kahden mallin välillä on silti paljon samankaltaisuuksia. Mikäli et tarvitse kaikkia iPhone 11:n parannuksia ja lisäominaisuuksia, iPhone XR on hyvä ja edullisempi vaihtoehto näistä kahdesta Applen älypuhelimesta.

Vertailu: iPhone XR ja iPhone 11

Kun vertailet Applen eri älypuhelimia, saatat huomata niiden olevan melko samanlaisia ainakin ulkoapäin katsottaessa. Älä kuitenkaan huolestu vaikka et erottaisia eri malleja ja niiden eroja, sillä voimme auttaa sinua valitsemaan oikean mallin ja ymmärtämään puhelimien teknistä sanastoa. Katsotaan siis voisiko iPhone XR tai iPhone 11 olla seuraava älypuhelin sinulle.

Koko

Näiden kahden puhelinmallin koon vertailu on helppoa, sillä sekä iPhone XR:n että iPhone 11:n näyttö on 6,1-tuumaa ja molemmat painavat vain 194 grammaa. Puhelinten 6,1-tuumainen näyttö on juuri sopiva videoiden katsomiseen, pelien pelaamisen sekä sosiaalisen median käyttämiseen. Vaikka molemmat mallit ovat hieman suurempia kuin monet muut Applen älypuhelimet, kuten iPhone 11 Pro ja iPhone XS, näiden kahden puhelinmallin 6,1-tuuman näyttö on silti tarpeeksi pieni ja mukava päivittäisessä käytössä.

Näyttö

Sekä iPhone 11:ssä että XR:ssä on myös Liquid Retina HD -näyttö. Näiden kahden mallin LCD-näyttö ei ole yhtä kehittynyt kuin useassa uudemmassa ja edistyksellisemmässä iPhone-mallissa, joissa on terävämpi Super Retina XDR OLED -näyttö. Tästä huolimatta iPhone 11 ja XR kykenevät molemmat tuottamaan tyydyttävän laadukasta kuvaa ja sulavaa videota.

Molemmissa malleissa on mukana myös True Tone -ominaisuus, joka säätää puhelimen näytön kirkkautta ja värejä ympäristösi mukaan. True Tonen ansiosta puhelimen näyttö ja käyttökokemus on mukavampi ja vähemmän rasittava silmillesi.

Kamera

Yksi huomattava ero iPhone 11:n ja iPhone XR:n välillä on niiden takakamera. iPhone XR:n takapuolella on yksi 12 megapikselin laajakulmakamera. iPhone 11:ssä on puolestaan lisänä toinen ultralaajakulmakamera. Tämän lisäksi iPhone XR:stä puuttuu iPhone 11:n Night Mode -toiminto, jonka avulla voit ottaa vaivattomasti laadukkaita kuvia myös pimeässä ja huonosti valaistussa ympäristössä.

iPhone 11 voittaa tämän erän myös sen 12 megapikselin etukameralla, joka tukee myös 4K videon kuvaamista sekä slow-motion videota. iPhone XR:n etukamera on puolestaan vaatimattomampi, mutta silti riittävän tarkka 7 megapikselin kamera. XR:n etukamerassa on kuitenkin optinen kuvanvakain vakaampien videoiden kuvaamiseen sekä Portrait Lighting -valaistusefektit ammattitasoisia kuvia varten.

Prosessori ja akku

iPhone 11 on edukseen jälleen, jos verrataan sen prosessoria iPhone XR -malliin, joka on varustettu Applen A12 Bionic -sirulla. iPhone 11 pitää sisällään edistyksellisemmän A13 Bionic -prosessorin, tehden siitä nopeamman ja suorituskyvyltään tehokkaamman kuin iPhone XR. Tästä huolimatta XR-mallin A12 Bionic -prosessori tarjoaa nopean käyttäjäkokemuksen ja kykenee pyörittämään myös pelejä sekä lisätyn todellisuuden sovelluksia.

Molemmissa puhelimissa on kestävä akku, vaikkakin iPhone 11 kestää hiukan pidempään kuin XR. Huolimatta siitä kumman valitset, sekä iPhone 11 että iPhone XR kestävät läpi koko päivän vain yhdellä latauksella. Molemmat mallit tukevat myös langatonta latausta sekä nopeampaa latausta, jolla saat puhelimen akun nollasta 50%:n vain puolessa tunnissa.

Värit ja tyylit

iPhone 11 ja XR ovat molemmat saatavilla kuudella eri värivaihtoehdolla. Voit ostaa iPhone 11:n mustana, vihreänä, keltaisena, violettina, punaisena tai valkoisena. iPhone XR ei kalpene rinnalla, sillä voit valita joko mustan, sinisen, punaisen, valkoisen, keltaisen tai korallinvärisen iPhone XR:n. Jos olet vailla värikästä ja persoonallista älypuhelinta, iPhone XR ja iPhone 11 eivät varmasti petä.

Hinta

Lopuksi, yksi tärkeä ero näiden kahden iPhonen välillä on niiden hinta. Voit saada molemmat mallit edullisesti ja ilman kompromisseja laadun suhteen, jos ostat tehdashuolletun iPhone 11 tai iPhone XR -älypuhelimen luotettavalta jälleenmyyjätä. Me Swappiella tarjoamme tehdashuollettuja iPhone-puhelimia, joiden hintaan vaikuttaa niiden ulkoista olemusta kuvaava kuntoluokka.

Toinen valitsemasi iPhonen hintaan vaikuttava seikka on puhelimen tallennuskapasiteetti. Voit ostaa iPhone 11:n 64, 128 tai 256 GB tallennustilalla. Vaikka iPhone XR -mallista puuttuu 256 GB vaihtoehto, se on silti riittävä kuvien, sovellusten ja muun tallennettavan säilömiseen.

Jos sinua kiinnostaa erityisesti puhelimen hinta, sitten iPhone XR on parempi valinta. Riippuen puhelimen kunnosta ja tallennustilasta, voit ostaa tehdashuolletun iPhone XR -älypuhelimen Swappielta alkaen noin 350 €:lla. Jopa hieman kalliimmat vaihtoehdot tästä mallista ovat alle 500 €. Halvimmat vaihtoehdot iPhone 11:stä alkavat noin 460 €:sta. Saat edullisen ja toimivan Applen älypuhelimen kätevästi Swappielta valitsitpa iPhone 11:n tai XR:n.

iPhone 11 vs iPhone XR: Kumpi Applen älypuhelin kannattaa ostaa?

Saatat miettiä kumpi puhelin sinun kannattaisi valita? Hanki iPhone XR, ellet tarvitse kaikkia iPhone 11:n lisäominaisuuksia tai etsit hieman halvempaa puhelinta. Jos puolestaan olet kiinnostunut tehokkaammasta prosessorista, kahdesta takakamerasta sekä muista iPhone 11:n toiminnoista, valitse silloin iPhone 11.

Molemmissa puhelinmalleissa on langaton lataus, kestävä akku sekä Face-ID toiminto turvaamaan ja helpottamaan tunnistautumista. Joten kannattaa vertailla näitä kahta mallia ja miettiä kumpi sopii paremmin sinun tarpeisiisi.

Valitse iPhone XR jos sinulle on tärkeää:

  • Edullisempi hinta: Vanhempana puhelinmallina iPhone XR maksaa vähemmän kuin iPhone 11.
  • Tyylikkäät värit: iPhone XR on saatavilla kuudessa upeassa värissä, jotka eivät varmasti jätä kylmäksi.

Valitse iPhone 11 jos sinulle on tärkeää:

  • Nopeus ja suorituskyky: A13 Bionic -prosessorin ansiosta iPhone 11:ssä on tarpeeksi suorituskykyä moneen tarkoitukseen.
  • Kaksi takakameraa: iPhone 11:ssä on 12 megapikselin ultralaajakulma- ja laajakulmakamera puhelimen takapuolella.
  • Korkealaatuinen etukamera: iPhone XR:n 7 megapikselin etukameraan verrattuna, iPhone 11:n etupuolella on vaikuttava 12 megapikselin kamera, joka sopii täydellisesti selfieiden ottamiseen ja FaceTime-puheluihin.

Osta tehdashuollettu iPhone

Oletko jo valinnut kumman iPhone-mallin haluat? Kun olet päätynyt sinulle sopivaan puhelinmalliin, käy tutustumassa Swappien tehdashuollettuihin iPhone-puhelimiin. Selaa eri vaihtoehtoja tehdashuolletuista iPhone 11 ja iPhone XR -malleista, jotka ovat saatavilla neljässä eri kuntoluokassa hieman käytetyistä kuin uusiin.

Täysin uuden ja kalliimman iPhonen ostamisen sijaan, harkitse tehdashuollettua iPhonea. Kaikki Swappien iPhonet on tarkastettu ja testattu uusimmalla teknologialla ja puhelimet ovat läpäisseet 52-vaiheisen ammattiteknikon suorittaman huoltoprosessin. Kaikki puhelimet toimivat kuin uudet ja niille myönnetään 12 kuukauden takuu sekä ilmainen 14 päivän palautusoikeus.

Käy siis tutustumassa Swappien valikoimaan tehdashuollettuja ja edullisia iPhone-älypuhelimia, jotka ovat fiksumpi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto uudelle älypuhelimelle.

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !