Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyPerforms like new
Icon for deliveryPeace of mind, as standard
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Performs like new

Icon for delivery

Peace of mind, as standard

Best deals of spring! Right now extra low prices on many iPhone models

Hver dag er Earth Day

Hei, jeg heter Yana, bærekraftshelten hos Swappie. Min rolle her hos Swappie er å fokusere på Bærekraftsrapportering og vårt karbonutslipp. Det betyr at det er min jobb å sørge for at Swappie gjør alt vi kan for å ta mer bærekraftige valg og være så miljøvennlig som mulig.

Det er mulig at alle ikke er like interessert i bærekraftighet som meg, men jeg tror at det er her kreativitet, vitenskap og samarbeid virkelig kommer sammen! Bærekraft skaper innovativ tenkning og lar deg være en del av en positiv endring, selv når du gjør små handlinger.

Nå som Earth Day er her, er det tiden på året da alle fokuserer på å ta bærekraftige valg for å hjelpe miljøet. Men som globale borgere, ville det ikke vært enda hyggeligere om vi tok vare på planeten daglig? Det er nemlig det vi gjår hos Swappie!

Teamet vårt jobber hardt for å finne nye måter å hjelpe vår planet  gjennom bærekraftige initiativer. I dag vil jeg dele de fem bærekraftinitiativene vi har utviklet. Og vi vil fortsette å gjøre det hver dag – siden hver dag er Earth Day hos Swappie!

Færre gassutslipp, flere trær

Vårt hovedfokus er å redusere klimagassutslipp. Hver gang våre kunder bestiller en renovert iPhone fra Swappie, hjelper de planeten på samme måte som plante ett nytt tre.

I 2021 sparte vi nok karbondioksid til å plante en hel ny skog.

Nytt liv for våre telefoner

Folk sier at katter har ni liv. Swappie-telefoner har to. Noen ganger flere. Hver dag gir vi et nytt liv til tidligere brukte iPhoner med dette konseptet: Reduser. Gjenbruk. Resirkulere. Reparere. Vi reduserer e-avfall. Gjenbruk alle funksjonelle deler. Resirkuler det som er til overs. Og reparer alle telefoner internt!

Swappies hovedkonsept dreier seg om dette og vi støtter Right to Repair-kampanjen for å transformere markedet og tilby forbrukere mer bærekraftige alternativer.

Mindre e-avfall

Visste du at e-avfall er den største formen for avfall vi plages med? Som en følge av dette jobber Swappie med å redusere og resirkulere alt e-avfall på en ansvarlig måte. Hvordan gjør vi dette?

Dette oppnår vi på forskjellige metoder. Vi resirkulerer gamle telefoner fra våre kunder og samarbeider med EPR Finland og Kuusakoski for å resirkulere 100% av alt e-avfall vi produserer. Swappie bruker også sorteringsbinger og pedagogiske plakater som minner våre ansatte om å være oppmerksomme på avfallssortering. Selv om dette kan virke som en liten ting i begynnelsen, vil det ha en stor effekt over tid.

Resirkulerbare materialer for Swappie-produkter

Vi nevnte tidligere at vi gir nytt liv til brukte telefoner, men vi hjelper også til med å gjenbruke papp! Eskene vi legger våre telefoner i består av 100% fornybare og resirkulerbare materialer.

Hvorfor skal vi bruke plast når det finnes bærekraftige løsninger?

La oss spre budskapet!

Bærekraft er en del av Swappie sin kultur og vi ønsker at alle våre ansatte skal omfavne dette globale oppdraget gjennom ansvarlig forbruk.

I 2021 samarbeidet vi med internasjonale organisasjoner som Plastic Change og CO2 Hero for å bidra til å redusere plast og e-avfall, samt motivere kunder til å skape miljøvennlige vaner. Vi fullførte vår “Puhelimet Rahaksi”-turné sist sommer i Finland, hvor vi oppmuntret folk til å bli bedre kjent med renovert elektronikk.

Vi har flere spennende ting som skjer i år, så følg med!

Selv om disse initiativene vi tar kan virke enorme sammenlignet med hva du kan gjøre, er det ganske enkelt å ta mer bærekraftige valg – bare bruk mindre! Ved å forbruke mindre, kan du gjøre mer for miljøet og gjøre hver dag til Earth Day.

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !