Hvordan slette alle bilder fra din iPhone

De fleste entusiastiske mobilfotografer har sannsynligvis møtt et kjent problem: til slutt er for mange bilder på telefonen. I denne bloggen vil vi vise deg hvordan du kan fjerne bilder fra din iPhone.

Hvis du ønsker å selge telefonen eller gi den bort, kan et annet alternativ være å tilbakestille telefonen til sine fabrikkinnstillinger. Sjekk ut det andre blogginnlegget der vi går gjennom prosessen med å tilbakestille en iPhone til fabrikkinnstillinger.

Deretter skal vi fortelle deg hvordan du sletter enkeltbilder og flere bilder samtidig. Vi instruerer deg også om hvordan du kan gjenopprette slettede bilder.

Hvordan slette ett bilde på din iPhone

Prosessen med å slette et enkelt bilde er enkel. Bare åpne bildet du vil slette, og trykk på et ikon som representerer en papirkurv. Du blir bedt om å bekrefte at du vil slette bildet. Trykk “Slett bilde”.

Nå vil bildet være fjernet fra telefonen din. Den samme prosessen gjelder for sletting av videoer.

Hvordan slette flere bilder samtidig

Hvis du har flere bilder du vil slette, er det mulig å slette flere samtidig i bilde-appen. Slik gjør du det:

  1. Åpne “Bilder” appen.
  2. Du må nå velge, enten fra video eller bilde-mappen, hvilke bilder du skal slette.. En blå hake vil være synlig etter at et bilde er merket av. Du kan oppheve valget av et bilde ved å trykke på det igjen.
  3. Når du har valgt alle bildene du vil fjerne fra enheten, trykker du på papirkurv-ikonet.
  4. En melding vises og ber deg om å bekrefte at du vil slette alle de valgte bildene. Trykk “Slett X-bilder” (med antall bilder).
  5. Ferdig!

I tillegg til å slette flere bilder ved å velge dem for hånd, kan du også fjerne hele albumene med bilder også. I stedet for å trykke på de forskjellige bildene etter å ha trykket på “Velg“, er det bare å trykke på “Velg alle” for å velge alle bildene i albumet. Hvis du vil tømme iPhone helt fra bilder, er det bare å slette alle albumene.

Hvordan gjenopprette slettede bilder

Selv om vi nettopp har slettet en haug med bilder fra iPhonen i de tidligere delene, er det fortsatt mulig å gjenopprette dem. Bilder som er slettet på iPhone, finner du i albumet “Nylig slettet“.

Alle bildene som er slettet på en iPhone, blir værende på den i 30 dager etter at du har slettet dem. Så de er faktisk fortsatt på telefonen din til du fjerner dem fra denne mappen eller etter at de har ligget i denne mappen i 30 dager.

Slik gjenoppretter du slettede bilder:

  1. Åpne “Bilder” appen og velg “Album
  2. I “Album”-mappen finner du et album med tittelen “Nylig slettet“. Trykk der for å gå videre.
  3. Velg deretter alle bildene du vil gjenopprette. I tilfelle du vil gjenopprette alle bildene, velg “Gjenopprett alle”.
  4. Trykk på “Gjenopprett” for å bekrefte at du vil gjenopprette de valgte bildene fra “Nylig slettet” albumet.
  5. Nå er du ferdig, og alle dine bilder kan nå finnes under “Bilder”.

For å slette bildene permanent, må du gå til albumet “Nylig slettet” og slette bildene igjen. Den samme prosedyren gjelder også for videoer.

Oppsummering: hvordan slette alle bilder fra din Iphone?

Du vet nå hvordan du sletter og gjenoppretter bilder på din iPhone. Hvis du fjerner et bilde permanent, er det fortsatt måter å gjenopprette det på. Du må imidlertid ty til andre applikasjoner og tjenester fra tredjeparter for å gjøre det.

Hvis du vil sikre at ingen av bildene dine blir slettet for godt, er det lurt å ta sikkerhetskopier av iPhonen regelmessig. Les blogginnlegget vårt for å lære mer om sikkerhetskopiering av din iPhone.


Relaterte innlegg