Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyPerforms like new
Icon for deliveryPeace of mind, as standard
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Performs like new

Icon for delivery

Peace of mind, as standard

Expertens guide till iPhone 14: djupdyk i funktioner och prestanda

Ta en närmare titt på iPhone 14 med vår recension av iPhone 14. Vi kollar in alla coola funktioner, går igenom prestandan och jämför den med tidigare modeller som iPhone 12 och iPhone 13, samt andra mobiler i iPhone 14-serien. Vi vill visa var iPhone 14 står i den snabbrörliga världen av smartphones.

Innehåll:

En kort review: förfining av perfektion

iPhone 14 personifierar Apples strävan efter att toppa sig själva, med kraftiga förbättringar i allt från prestanda till kamera och batteritid. Den här modellen håller kvar vid den ikoniska designen men adderar smarta tweaks som säkerställer att den förblir en toppkandidat på dagens snabbrörliga marknad

SpecifikationDetalj
Display6,1-tums Super Retina XDR
ChipA15 Bionic
KameraDubbelt 12 MP-system (Bred och Ultra Bred)
DesignFlygplansklassat aluminium med Ceramic Shield
Uppdateringsfrekvens60Hz
BatteritidUpp till 17 timmar videouppspelning
Lagringsmöjligheter128GB, 256GB, 512GB
IP-betygIP68 vatten- och dammtålighet
Anslutning5G-kapabel, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0
OperativsystemiOS 16, kompatibel med iOS 17 och framåt
Tillgängliga färgerMidnatt, Stjärnljus, Produkt(RED), Blå, Lila
Vikt172 gram
Mått146,7 mm x 71,5 mm x 7,65 mm
Pris (Lansering)Från $799


Releasedatum: september 2022

iPhone 14 droppade i september 2022 och fortsätter Apples hösttradition med fräscha innovationer som skakar om mobilbranschen. Denna tajming visar på Apples dedikation till ständig utveckling och sätter tonen för teknologisk förnyelse.

Upptäck kvalitet och innovation med våra renoverade iPhone 14-modeller till superpriser. Gör det smarta valet idag och njut av toppmodern teknik som är snäll mot din plånbok och planeten.

Design och färger: elegans i flera nyanser

I linje med den firade plattkantsdesignen, presenteras iPhone 14 i ett spektrum av färger för att passa olika smaker. Denna design kontinuitet garanterar omedelbar igenkänning och bevarar den premiumkänsla användare förväntar sig.

iPhone 14 display

iPhone 14:s Super Retina XDR-skärm fortsätter att imponera med sina levande, högkontrastiga bilder. Perfekt för allt från att strömma film till att spela spel. Apples satsning på kvalitetsskärmar höjer varje interaktion till nya höjder.

Kamera: Ett kliv framåt för mobilfotografering

iPhone 14 har fått betydande uppgraderingar i sitt kamerasystem, vilket lyfter mobilfotografering till en ny nivå. Nu kan du ta fantastiska bilder i alla ljusförhållanden. Detta gör iPhone 14 till ett toppval för alla som älskar fotografering.

Mjukvara och batteri: Kraften i iOS-utvecklingen

Tack vare de senaste iOS-uppdateringarna ger iPhone 14 användarna förbättrad integritet, mer personliga anpassningar och ökad funktionalitet. Dessutom har batteriprestandan förbättrats, vilket möjliggör längre användning och säkerställer att telefonen klarar av dagens moderna krav.

Utforska framtiden på ett hållbart sätt med renoverade iPhone 14-modeller där hög kvalitet möter ett fantastiskt värde. Gör ett klokt val – investera i banbrytande teknik som gynnar både din budget och planeten.

Specifikationer och prestandajämförelse: en balansakt

iPhone 14 kombinerar det bästa av två världar: den bevarar funktioner som användarna älskar samtidigt som den introducerar nya förbättringar. Den här jämförelsen visar hur Apple steg för steg förfinar designen och prestandan för att passa olika användares behov.

SpecifikationiPhone 14iPhone 14 PlusiPhone 14 ProiPhone 14 Pro MaxiPhone 13iPhone 12
Skärm6.1-tum Super Retina XDR6.7-tum Super Retina XDR6.1-tum Super Retina XDR med ProMotion6.7-tum Super Retina XDR med ProMotion6.1-tum Super Retina XDR6.1-tum Super Retina XDR
ChipA15 BionicA15 BionicA16 BionicA16 BionicA15 BionicA14 Bionic
KameraDubbel 12MPDubbel 12MPDubbel 12MP + LiDARDubbel 12MP + LiDARDubbel 12MPDubbel 12MP
DesignAluminumAluminumRostfri stålRostfri stålAluminumAluminum
Uppdateringsfrekvens60Hz60Hz120Hz ProMotion120Hz ProMotion60Hz60Hz
BatteritidUpp till 17 timmars videouppspelningUpp till 20 timmars videouppspelningUpp till 22 hours timmars videouppspelningUpp till 22 hours timmars videouppspelningUpp till 19 timmars videouppspelningUpp till 17 timmars videouppspelning
Lagringsalternativ128GB, 256GB, 512GB128GB, 256GB, 512GB128GB, 256GB, 512GB, 1TB128GB, 256GB, 512GB, 1TB128GB, 256GB, 512GB64GB, 128GB, 256GB

Kompatibla tillbehör: Förbättra iPhone 14-upplevelsen

iPhone 14 stöder en imponerande uppsättning tillbehör som verkligen kan lyfta dess funktionalitet och användarupplevelse. En av de mest framträdande funktionerna är dess kompatibilitet med MagSafe-tillbehör, som erbjuder en smidig och säker metod för att fästa allt från plånböcker och trådlösa laddare till fodral och fästen.

Kompatibla tillbehör inkluderar:

  • MagSafe-laddare: Snabbladdar din iPhone 14 trådlöst och med magnetisk precision som ser till att den alltid sitter rätt.
  • MagSafe-fodral: Dessa magnetiska plånböcker fäster säkert på baksidan av din telefon och ger dig ett bekvämt sätt att bära dina ID-kort och kreditkort utan att behöva en extra plånbok.
  • AirPods och AirPods Pro: Dessa trådlösa hörlurar erbjuder förstklassigt ljud och aktiv brusreducering, och integreras sömlöst med din iPhone för smidig användning och åtkomst.
  • Apple Watch: Kompletterar din iPhone med sina omfattande hälsospårningsfunktioner och håller dig uppkopplad med notiser och fungerar som en motiverande träningspartner.

Dessa tillbehör är inte bara designade för att komplettera iPhone 14:s utseende utan även för att förbättra dess dagliga funktionalitet, vilket gör den till ett ännu mer mångsidigt verktyg för kommunikation, arbete, underhållning och personlig organisering. Med det breda utbudet av tillgängliga tillbehör kan du skräddarsy din iPhone 14 för att perfekt passa just din livsstil.

Fördelar och nackdelar: överväga en iPhone 14

Fördelar:

  • Förbättrat kamerasystem: Betydande förbättringar i svagt ljus och videostabilisering.
  • Robust prestanda: Drivs av A15 Bionic-chippet, vilket garanterar en sömlös upplevelse.
  • Förbättrad batteritid: Optimeringarna tillåter användning hela dagen utan behov av frekventa laddningar.
  • Ljusstark skärm: Levererar utmärkt ljusstyrka och precisa färger.
  • Framtidssäkrad med iOS-uppdateringar: Försäkrar långsiktig relevans med regelbundna uppdateringar.

Nackdelar:

  • Små uppgraderingar: Kan vara otillräckliga för att motivera en uppgradering från iPhone 13.
  • Ingen hög uppdateringsfrekvens: 60Hz-skärmen når inte upp till den smidiga visuella upplevelsen som Pro-modellerna erbjuder.
  • Inga större designförändringar: Kvarhåller en liknande design som föregångaren.
  • Begränsade pro-funktioner: Utesluter vissa avancerade funktioner som endast finns i Pro-modellerna.
  • Priset: Fortfarande en betydande investering för användaren.

Att överväga en renoverad iPhone: Ett smart val för både värde och hållbarhet


Att välja en renoverad iPhone 14 kan erbjuda en idealisk kombination av ekonomiska och miljömässiga fördelar, utan att kompromissa med prestanda eller kvalitet. Renoverade mobiler genomgår omfattande tester för att säkerställa att de lever upp till samma höga standarder som nya mobiler, men till en bråkdel av priset. Detta gör inte bara den senaste tekniken mer tillgänglig utan bidrar även till minskat elektroniskt avfall och främjar hållbar konsumtion.

Att satsa på en renoverad iPhone 14 är ett utmärkt sätt att ta del av de senaste funktionerna och innovationerna från Apple, samtidigt som du gör ett miljövänligare val och en klok ekonomisk investering. Med garantier som ofta är lika omfattande som för nya enheter blir köpet av en renoverad mobil ett smart och praktiskt sätt att följa med i de senaste tekniktrenderna samtidigt som du kan känna dig trygg och säker.

Expertomdöme och slutsats

iPhone 14 är ett lysande exempel på Apples förmåga att ständigt förbättra sin design och teknik. Resultatet är en mobil som är både pålitlig och snygg. Den kombinerar hög prestanda med stilfull design på ett imponerande sätt. För alla som redan använder Apple-produkter, eller funderar på att börja göra det, är iPhone 14 ett utmärkt val. Telefonen lever upp till de höga kraven i dagens teknikvärld och är ett perfekt alternativ för den som vill ha det bästa av både funktionalitet och design.

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !