Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyPerforms like new
Icon for deliveryPeace of mind, as standard
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Performs like new

Icon for delivery

Peace of mind, as standard

Best deals of spring! Right now extra low prices on many iPhone models

Valitse kunnostettu tuote kuten Krista

Tee kestävämpiä valintoja Kristan vinkeillä

Pienet teot ympäristön hyväksi ovat osa arkeani, olipa sitten kyseessä tavaran uusiokäyttö tai kierrätys… tai ihan vain pyöräily! Tarvitsen elektroniikkaa pitääkseni yhteyttä ystäviini, työskennelläkseni ja tutustuakseni enemmän rakastamiini asioihin, mutta minulle on myös erittäin tärkeää seurata laitteitteni käyttöä ja sitä, mistä ne ovat peräisin.

Hyvän hinta-laatu suhteen laitteita, jotka ovat myös luotettavia!

Kun hankin Swappien kautta kunnostetun laitteen säästän 78% CO2 päästöistä kun jos ostaisin uuden laitteen. Sitten kun olen valmis siirtymään uuteen laitteeseen, voin laittaa vanhan laitteeni kiertoon myymällä sen Swappielle. Asia joka sai minut vakuutettua ostamaan kunnostetun puhelimen Swappielta on se että tiedän laitteiden olevan luotettavia. Tyypillisesti kun kunnostan tuotteita itse voin aina helposti uudelleen maalata vaatekaapin – mutta esimerkiksi iPhonen uudelleenjohdotus on hieman taitotasoni yläpuolella! Voin olla varma siitä että kun otan käyttöön uuden kunnostetun laitteeni, se toimii kuin uusi, kiitos Swappien asiantuntijatekniikoiden!

Tee ympäristöteko

Olisiko tässä seuraava ympäristötekosi? Tutustu valikoimaan ja katso löytyisikö sieltä jotain sinulle!

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !