Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyPerforms like new
Icon for deliveryPeace of mind, as standard
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Performs like new

Icon for delivery

Peace of mind, as standard

Maa päivä 2024: Tehdään maapallosta yhdessä parempi paikka

Swappielaiset tietävät että johdonmukaisilla yksinkertaisilla teoilla on suurin vaikutus. Maapallo ei tarvitse muutamaa täydellistä ihmistä, vaan meidän kaikkien pitäisi pyrkiä olemaan hieman vastuullisempia!

Lue alla Swappielaisten yksinkertaisista teoista, joilla he pyrkivät olemaan hieman kestävämpiä arjessaan!

1. Kävele!

Yksinkertaista mutta tehokasta! Emma Wheatly, Swappien yhteisökoordinaattori, suosittelee kävelyä ajoneuvon sijaan. Se on hyväksi terveydellesi ja samalla ympäristölle!

2. Kuluta harkiten

Karin Armgarth, Swappien Ruotsin markkinointipäällikkö, pysähtyy aina hetkeksi miettimään juuri ennen ostoksen tekemistä ja kysyy itseltään, “tarvitsenko todella tätä?” Helpommin sanottu kuin tehty, mutta loistava neuvo tarkoitukselliseen shoppailuun.

3. Valitse kasvisvaihtoehto!

Moona Pohjola, Swappien Pohjois- ja Länsi-Euroopan johtaja, valitsee kasvisvaihtoehdon ravintolassa syödessään. Lihan tuotanto on merkittävä kasvihuonekaasupäästöjen aiheuttaja, joten kulutuksen välttäminen on pieni muutos, jonka voi tehdä ollakseen hieman vastuullisempi!

Johdonmukaisilla yksinkertaisilla teoilla on suurin vaikutus

4. Pyöräile töihin

Janne Korpela, Swappien markkinoiden varatoimitusjohtaja, kertoo että työmatkapyöräily herättää hänet päivään. Aivan kuten kävely, se on hyväksi sekä terveydellesi että ympäristölle!

5. Valitse ruokaa jonka parasta ennen päiväys lähestyy

Jeppe Olsen, Swappien Tanskan markkinointipäällikkö, valitsee ruokakaupassa tuotteita jotka ovat lähellä parasta ennen päivämääräänsä. Ostamalla ruokaa, joka muuten saattaisi mennä hukkaan, autat vähentämään ruokahävikkiä ja sen ympäristölle aiheuttamia kielteisiä vaikutuksia.

Ei tarvitse tavoitella täydellisyyttä, vaan hieman kestävämpää arkea

Tietenkin yksi yksinkertaisimmista teoista, jolla on suuri vaikutus, on kunnostetun valitseminen uuden sijaan.

78 % älypuhelimiin liittyvistä hiilidioksidipäästöistä syntyy uuden laitteen valmistuksessa, joten teemme suuria säästöjä välttämällä tuotantoprosessia. Elektroniikkajäte on maailman nopeimmin kasvava jätelaji – joten kun olet valmis vanhan iPhonesi kanssa, on laitteen myynti toinen yksinkertainen tapa tehdä jotakin ympäristön hyväksi. Kun myyt iPhonesi Swappielle, saat käteistä tai alennusta seuraavasta kunnostetusta laitteestasi, joten tilanne on kaikille win-win!

Mitä jos kokeilisit jo tänään?

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !