Icoon voor refurbishedRefurbished door Swappie
Icoon voor garantieWerkt als nieuw
Icoon voor bezorgingGeld terug garantie
Icoon voor refurbished

Refurbished door Swappie

Icoon voor garantie

Werkt als nieuw

Icoon voor bezorging

Geld terug garantie

Slim shoppen met je vakantiegeld? Check onze prijzen!

Kies refurbished met Kelly (en Maria!)

Betaalbare iPhones? Moeder weet het raad!

Hoi! Kelly hier!, Toen Swappie me vroeg om te praten over mijn meest recente iPhone-aankoop – vertelde ik ze dat het eigenlijk niet voor mij was, maar voor mijn dochter Maria. Als je iets high-tech zoals een iPhone cadeau geeft aan een opgroeiende tiener, is het moeilijk om niet het ergste scenario voor te stellen! Ik wil in contact blijven met Maria, maar ik ben altijd bezorgd dat ze het apparaat laat vallen en voordat ik het weet moet ik een nieuwe kopen. We delen graag foto’s en doen aan FaceTime als we niet bij elkaar zijn, dus een redelijk goede camera is fijn om te hebben, maar ik weet dat ze niet het nieuwste model nodig heeft. Dit betekent dat ik geld kan besparen op een oudere iPhone, en het maakt ook minder uit als ze het beschadigd!”

Apparaten die tegen een stootje kunnen…

Het geweldige van Swappie is dat refurbished al minder kost dan nieuw. Daarnaast is er een hele reeks iPhones tegen betaalbare prijzen, speciaal geselecteerd met tieners in gedachten – dus ik weet dat ik in goede handen ben. Het is ook fijn om te weten dat wanneer het tijd is voor een upgrade, we onze gebruikte iPhone kunnen verkopen aan Swappie. Ik krijg geld of korting op Maria’s volgende iPhone, dus het is een win-win situatie!

Bekijk de modellen in Swappie’s selectie voor tieners en kijk wat je ervan vindt. Misschien zit er iets voor jou bij?

Gerelateerde artikelen

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka