Icon for refurbishedRefurbished by Swappie
Icon for warrantyPerforms like new
Icon for deliveryPeace of mind, as standard
Icon for refurbished

Refurbished by Swappie

Icon for warranty

Performs like new

Icon for delivery

Peace of mind, as standard

Best deals of spring! Right now extra low prices on many iPhone models

3 måter å overføre data fra din gamle iPhone til din nye iPhone

Når du oppgraderer til en ny Apple iPhone, kommer du til å ville overføre all data fra dem gamle iPhonen til den nye. Dette inkluderer alle apper, innstillinger og andre viktige filer som er lagret på enheten din eller i iCloud.

Vi kommer til å vise tre forskjellige metoder til å gjøre dette. Ingen av disse krever at du installerer ekstra programvare eller applikasjoner fra en tredjeparter, men bruker i stedet Apples egne pålitelige metoder og apper.

La oss begynne med den første metoden.

Metode 1. Overfør din iPhone-data med Quick Start

Med denne metoden trenger du både den gamle og den nye iPhonen din. Det er viktig at begge enhetene har nok strøm.

  1. Start med å holde de to iPhonene nærme hverandre og sjekk at Bluetooth på den gamle iPhonen er slått på.
  2. Slå på den nye iPhonen og trykk “Fortsett” når en spørsmålsboks vises på skjermen til den gamle iPhonen.
  3. Etter å ha trykket på “Fortsett”, skal det være en animasjon på skjermen til din nye iPhonen. Bruk kameraet på den gamle iPhonen til å skanne denne animasjonen. Dette vil koble sammen de to enhetene.
  4. Deretter vil den nye iPhonen be om passordet ditt. Angi passordet samt Apple-ID-en din. På dette tidspunktet kan du også konfigurere Face ID for å gjøre identifikasjon på telefonen enklere.
  5. Etter å ha tastet inn Apple-ID-en og passordet ditt, velg “Overfør fra iPhone” og vent til overføringen er fullført. På dette punktet kan du også velge å overføre data fra iCloud eller bruke andre alternativ. Husk å holde de to iPhonene nær hverandre hele tiden under overføringen.
  6. Ferdig!

Metode 2. Oppgrader til en ny iPhone ved hjelp av iCloud

For å kunne bruke iCloud til å overføre data, trenger du først en oppdatert sikkerhetskopi av den gamle iPhonen på iCloud. Ta en titt på blogginnlegget vårt om dette for å lære hvordan du sikkerhetskopierer iPhonen din.

Denne metoden krever også at du tilbakestiller iPhonen din for at du skal kunne starte installasjonsfasen. Les mer om nullstilling av telefonen din her. Du trenger ikke å bekymre deg for dette hvis iPhonen din ikke er konfigurert enda.

  1. Når du har sikkerhetskopiert din gamle iPhone til iCloud, slår du på den nye iPhonen din.
  2. Fortsett installasjonsprosessen og koble den nye iPhonen til WiFi.
  3. I “Apper & Data” -visningen velger du “Gjenopprett fra iCloud Sikkerhetskopi” og logg inn på iCloud.
  4. Velg sikkerhetskopien du vil gjenopprette, og vent til sikkerhetskopien er fullført.
  5. Ferdig!

Metode 3. Overfør data fra din gamle iPhone med iTunes

Den siste metoden innebærer å overføre data fra en gammel iPhone til en ny ved å bruke iTunes og datamaskinen din. Det er viktig at du er sikker på at du bruker den nyeste versjonen av iTunes – men også når du bruker hvilken som helst applikasjon eller programvare for den saks skyld.

Akkurat som i den forrige metoden vi nettopp gikk gjennom, trenger du en sikkerhetskopi av din gamle iPhone for å bruke iTunes ved overføring av data. Les mer om å lage en sikkerhetskopi med iTunes her. For å bruke denne metoden må du nullstille iPhonen om den allerede er konfigurert.

  1. Når du har tatt en sikkerhetskopi av din gamle iPhone i iTunes, slår du på den nye iPhonen og fortsetter med installasjonsprosessen.
  2. I “Apper & Data” -visningen, velg “Gjenopprett fra Mac eller PC” og koble iPhonen til Mac’en eller PC ‘en din med en USB-kabel.
  3. Åpne iTunes på datamaskinen din, og finn den nye enheten øverst til venstre på skjermen.
  4. Velg “Gjenopprett sikkerhetskopi” og velg sikkerhetskopien som du vil gjenopprette.
  5. Vent til sikkerhetskopien er fullført.
  6. Ferdig!

Sammendrag: Tre måter å overføre data til din nye iPhone

Nå skal du kunne overføre data fra din gamle iPhone til den nye ved hjelp av Quick Start, iCloud eller iTunes. Det som er bra med å bruke en av disse metodene, er at ingen av dem krever at du bruker tvilsomme programvarer eller apper fra en tredjepart. Du kommer også til å ta sikkerhetskopi av telefonen din, noe som er lurt å gjøre regelmessig, enten på datamaskinen eller i iCloud.

Related posts

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !