Icon for refurbishedRenoverad av Swappie
Icon for warrantyFungerar som ny
Icon for deliverySnabbt, smidigt och enkelt
Icon for refurbished

Renoverad av Swappie

Icon for warranty

Fungerar som ny

Icon for delivery

Snabbt, smidigt och enkelt

Sommarens hetaste priser! Flera iPhone modeller till låga priser. Passa på medan erbjudandet finns kvar!

Välj renoverat med Klara (och Maja!)

Prisvärda iPhones? Mamma vet bäst!

Hej! Klara här, När Swappie frågade mig om mitt senaste iPhone-köp, berättade jag att det faktiskt inte var åt mig, utan till min dotter Maja. Bara tanken på att ge en högteknologisk pryl som en iPhone till en tonåring som växer, kan få en förälder att måla upp de värsta scenarierna! Jag vill ju kunna hålla kontakten med Maja, men tanken på att hon ska tappa telefonen och att jag sedan plötsligt behöver köpa en ny, ja, det känns inte alltför lockande. Vi älskar att skicka bilder till varandra och använda FaceTime när vi inte kan vara tillsammans, så en hyfsad kamera är ett måste. Men jag vet samtidigt att hon inte behöver det allra senaste. Så, att satsa på en lite äldre modell kändes smart – vi sparar pengar, och det svider inte lika mycket om den skulle gå sönder!

Mobiler som klarar av växtvärk…

Det fantastiska med Swappie är att renoverade enheter redan kostar mindre än nya. Sedan finns det en hel rad mobiler till överkomliga priser som speciellt valts ut med tonåringar i åtanke – så jag vet att jag är i goda händer. Det är också bra att veta att när det är dags för en uppgradering kan vi sälja tillbaka vår använda iPhone till Swappie. Jag får betalt eller rabatt på Majas nästa mobil, så det är en win-win-situation!

Ta en titt på modellerna i Swappies val för tonåringar och se vad du tycker. Kanske finns det något för dig?

Relaterade inlägg

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka