Icon for refurbishedRenoverad av Swappie
Icon for warrantyGratis retur och 12 månaders garanti
Icon for deliveryJust nu 1-3 dagars leverans
För konsumenter
Icon for refurbished

Renoverad av Swappie

Icon for warranty

Gratis retur och 12 månaders garanti

Icon for delivery

Just nu 1-3 dagars leverans

Swappies historia

Välkommen till Europas främsta webbutik för köp och försäljning av rekonditionerade iPhones.

Vem vi är

Vad som driver oss

På Swappies sätt

Att driva cirkularitet: Vår påverkan på världen

Visste du att smartphones är en av de snabbast växande strömmarna av e-avfall i världen? Detta är särskilt intressant när man tänker på att teknik faktiskt har ett mycket långt utgångsdatum - en produkt kan ha upp till fyra olika ägare under sin livstid!

Därför är cirkularitet kärnan i vår affärsmodell. Genom att förlänga livslängden på varje enhet vi säljer, hjälper vi till att skydda planeten - en rekonditionerad telefon i taget.

Läs vår miljökonsekvens rapport för att ta reda på hur vi ligger i framkant när det gäller att utveckla en cirkulär ekonomi.

23550ton CO2

Sparat av våra kunder, med Swappies hjälp

till år 2024

Planerar vi att återanvända 100 % av de funktionella delarna av smarttelefoner.

100%förnybara energikällor

Vårt mål till år 2024

De senaste blogginläggen

Allt du behöver veta om iPhone-batterier
Allt du behöver veta om iPhone-batterierBatteriet i din iPhone är en av de viktigaste delarna. Det är tack vare det du kan lämna din laddare hemma och fortfarande kunna ringa, sms:a och hålla koll på dina favorittrender på sociala medier. Utan ett bra batteri skulle din iPhone inte vara till någon nytta. Men vad definierar ett “bra” batteri?
Våra konditionsskick
Våra konditionsskickVåra rekonditionerade telefoner genomgår en noggrann 52-stegs reparations- och kvalitetskontroll då de renoveras, och på så sätt ser vi till att varje telefon fungerar som en ny. Även om vissa telefoner kan ha synliga repor, handlar dessa endast om utseendet och har ingen inverkan på enhetens funktionalitet – du kan fortfarande använda alla appar och funktioner lika smidigt som med vilken annan enhet som helst.
Hur säljer jag en gammal iPhone?
Hur säljer jag en gammal iPhone?Beroende på modell och skick på din gamla mobiltelefon går det att sälja den till ett bra pris. Till exempel är en iPhone 11 Pro Max med lite eller utan synliga skador värd mer än en ännu äldre och sliten iPhone XS. Läs vår guide och ta reda på hur du kan sälja gamla iPhone-enheter på Swappie.