Ikona repasovaniaRepasované spoločnosťou Swappie
Ikona zárukyFunguje ako nový
Ikona doručeniaZákaznícka spokojnosť je náš štandard
Ikona repasovania

Repasované spoločnosťou Swappie

Ikona záruky

Funguje ako nový

Ikona doručenia

Zákaznícka spokojnosť je náš štandard

Najlepšie ceny na mnohé modely iPhonov!

Ako preniesť fotky z iPhone do Macu za minúty

Unavuje vás prechádzanie fotkami vo vašom iPhone? Je čas preniesť vaše vzácne spomienky do Macu! V tomto postupnom návode vám ukážeme, ako bez problémov preniesť fotky z iPhone do Macu s najnovším operačným systémom. Tieto kroky sa vzťahujú na modely iPhone s iOS 10 alebo novším.

Krok 1: Pripojte svoj iPhone k Macu

Pomocou Lightning kábla, ktorý bol súčasťou balenia vášho iPhone, pripojte jeden koniec do iPhone a druhý koniec do dostupného USB portu na Macu.

Krok 2: Dôverujte počítaču

Keď sa na iPhone zobrazí výzva, kliknite na možnosť “Dôverujem”, aby ste vytvorili bezpečné spojenie medzi vašimi zariadeniami. Tento krok je kľúčový pre úspešný prenos fotiek.

Krok 3: Spustite aplikáciu Fotky

Na Macu kliknite na ikonu Launchpad umiestnenú na Docku a potom vyberte aplikáciu Fotky zo zoznamu aplikácií. Alternatívne môžete aplikáciu Fotky nájsť aj v priečinku Aplikácie alebo ju vyhľadať pomocou Spotlight.

Krok 4: Importujte fotky

Keď je aplikácia Fotky otvorená, kliknite na kartu “Import” umiestnenú v hornej časti okna. Aplikácia automaticky detekuje pripojený iPhone a zobrazí fotky dostupné na import.

Krok 5: Vyberte fotky na import

Vyberte fotky, ktoré chcete preniesť do Macu, kliknutím na zaškrtávacie políčka vedľa každej fotografie. Môžete tiež vybrať viacero fotiek stlačením klávesu Command počas klikania na každú fotografiu.

Krok 6: Prispôsobte nastavenia importu (voliteľné)

Ak chcete zmeniť nastavenia importu, ako je miesto, kde budú fotky uložené na Macu, alebo či sa majú fotky z iPhone odstrániť po importe, kliknite na tlačidlo “Import Selected” a vyberte “Import Settings” z rozbaľovacieho menu.

Krok 7: Začnite import

Po vybraní požadovaných nastavení importu kliknite na tlačidlo “Import Selected”, aby ste začali prenášať vybrané fotky z iPhone do Macu. Zobrazí sa ukazovateľ priebehu, ktorý indikuje stav procesu importu.

Krok 8: Skontrolujte importované fotky

Po dokončení importu sa importované fotky zobrazia v albume “Last Import” v aplikácii Fotky. Teraz môžete pristupovať k vašim preneseným fotkám na Macu a organizovať ich.

Krok 9: Bezpečne odpojte svoj iPhone

Po úspešnom prenose fotiek je dôležité bezpečne odpojiť iPhone od Macu. Na to kliknite na tlačidlo pre vysunutie (malá šípka nahor) vedľa názvu vášho iPhone v aplikácii Fotky alebo jednoducho odpojte Lightning kábel z iPhone.

Záver:
S týmito jednoduchými krokmi môžete teraz bez problémov prenášať svoje vzácne fotky z iPhone do Macu. Užívajte si pohodlie prístupu a organizácie vašich spomienok na väčšom displeji. Nezabudnite udržiavať váš iPhone a Mac aktualizované na najnovšie verzie softvéru pre bezproblémový prenos.

Často kladené otázky o prenose fotiek z iPhone do počítača Mac

Môžem prenášať fotky z iPhone do Macu so starším operačným systémom?

Kroky uvedené v tomto návode sú konkrétne pre Mac s najnovším operačným systémom. Môžete však stále prenášať fotky pomocou alternatívnych metód, ako je iCloud, AirDrop alebo aplikácie tretích strán.

Odstráni prenos fotiek z iPhone do Macu fotky z môjho iPhone?

Predvolené nastavenia aplikácie Fotky ponúkajú možnosť odstrániť fotky z iPhone po ich importe do Macu. Môžete však prispôsobiť nastavenia importu v kroku 6 a vybrať, či sa majú fotky z iPhone odstrániť alebo nie.

Môžem prenášať fotky bezdrôtovo bez použitia kábla?

Áno, môžete prenášať fotky bezdrôtovo pomocou iCloud alebo AirDrop. Tieto metódy vyžadujú, aby bol váš iPhone a Mac pripojené k rovnakej Wi-Fi sieti a mali povolené potrebné nastavenia. Podrobnejšie pokyny na použitie týchto funkcií nájdete na webovej stránke Apple Support.

Koľko času obvykle trvá proces prenosu fotiek?

Čas potrebný na prenos fotiek z iPhone do Macu závisí na počte a veľkosti fotiek, ktoré sa prenášajú. Môže to trvať od niekoľkých sekúnd po niekoľko minút. Ukazovateľ priebehu v aplikácii Fotky vám poskytne odhad času prenosu.

Môžem prenášať fotky z Macu do iPhone rovnakým spôsobom?

Áno, môžete použiť aplikáciu Fotky na Macu na prenos fotiek z Macu do iPhone. Jednoducho pripojte iPhone k Macu, otvorte aplikáciu Fotky, vyberte fotky, ktoré chcete preniesť, a kliknite na tlačidlo “Import”. Importované fotky budú dostupné v aplikácii Fotky na iPhone.

Čo mám robiť, ak aplikácia Fotky nerozpozná môj iPhone?

Ak aplikácia Fotky nerozpozná váš iPhone, skúste nasledujúce kroky na riešenie problémov:
Uistite sa, že váš iPhone je odomknutý a na domácej obrazovke.
Skontrolujte, či je Lightning kábel pevne pripojený k iPhone a Macu.
Reštartujte iPhone a Mac.
Aktualizujte iPhone a Mac na najnovšie verzie softvéru.
Skúste použiť iný Lightning kábel alebo USB port na Macu.

Súvisiace príspevky

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !