Ikona repasovaniaRepasované spoločnosťou Swappie
Ikona zárukyFunguje ako nový
Ikona doručeniaZákaznícka spokojnosť je náš štandard
Ikona repasovania

Repasované spoločnosťou Swappie

Ikona záruky

Funguje ako nový

Ikona doručenia

Zákaznícka spokojnosť je náš štandard

Najlepšie ceny na mnohé modely iPhonov!

Svetový Deň Zeme 2024: Buďte o trochu lepší

“V Swappie veríme, že malé veci často majú najväčší vplyv. Nepotrebujeme pár dokonalých ľudí, potrebujeme len byť všetci o trochu lepší!

Tu sú najlepšie tipy od zamestnancov Swappie, čo robia, aby boli o trochu lepší:”

“1. Chôdza!

Emma Wheatley, koordinátorka komunity vo Swappie, odporúča chôdzu namiesto používania vozidla ako jednoduchý a účinný spôsob. Je to dobré pre vaše zdravie – a pre životné prostredie!

2. Premyslená spotreba

Karin Armgarth, marketingová manažérka pre Swappie vo Švédsku, navrhuje, aby ste sa pred nákupom zastavili a spýtali sa, „naozaj toto potrebujem?“ hovorí sa to síce ľahko, ale jedná sa o skvelú rada pre nakupovanie s rozmyslom.

3. Vyberte si vegetariánsku možnosť!

Naše vedúce pre severnú a západnú Európu, Moona Pohjola, si pri jedle mimo domova vždy vyberá vegetariánsky variant. Produkcia mäsa je významným prispievateľom k emisiám skleníkových plynov, takže sa vyhnúť spotrebe mäsa kedykoľvek je to možné, je malá zmena, ktorú môže každý urobiť, aby bol o trochu lepší!”

Malé veci opakované často majú najväčší vplyv.

“4. Choďte do práce na bicykli

Janne Korpela je VP trhov vo Swappie. Hovorí, že jazda do práce na bicykli ju vždy naštartuje. Rovnako ako chôdza je to dobré ako pre vaše zdravie, tak aj pre životné prostredie!

5. Vyberte si potraviny, ktoré by sa vyhodili, keby sa nekonzumovali

Jeppe Olsen, marketingový manažér Swappie pre Dánsko, navrhuje, aby ste pri nákupe vyberali tie potraviny v supermarkete, ktoré sú blízko svojho dátumu spotreby. Kúpou týchto potravín, ktoré by inak mohli skončiť ako odpad, pomáhate znižovať plytvanie potravinami a negatívne dopady, ktoré to má na životné prostredie.”

Nie je potrebné byť dokonalý. Stačí byť o trochu lepší.

“Samozrejme jedna z najjednoduchších vecí, ktorú môžete urobiť s najväčším dopadom, je zvoliť si repasovaný iPhone namiesto nového zariadenia.

78 % emisií CO2 spojených so smartfónmi vzniká počas výroby nového zariadenia, takže vynechanie tejto časti procesu má obrovské výhody. Elektronický odpad je najrýchlejšie rastúcou formou odpadu na planéte – takže predaj vášho starého iPhonu, keď s ním skončíte, je ďalší skvelý spôsob, ako pre životné prostredie urobiť niečo malé. Keď svoj iPhone predáte Swappie, dostanete hotovosť alebo zľavu na váš ďalší repasovaný prístroj, takže je to výhra pre všetkých!

Prečo to neskúsiť ešte dnes?”

Súvisiace príspevky

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !