Icoon voor refurbishedRefurbished door Swappie
Icoon voor garantieWerkt als nieuw
Icoon voor bezorgingGeld terug garantie
Icoon voor refurbished

Refurbished door Swappie

Icoon voor garantie

Werkt als nieuw

Icoon voor bezorging

Geld terug garantie

Elke dag is dag van aarde

Hoi, ik ben Yana, de Sustainability Hero bij Swappie. Mijn rol hier bij Swappie is het focussen op Sustainability Reporting en Carbon Footprint Projects Management. Dat betekent dat het mijn taak is om ervoor te zorgen dat Swappie er alles aan doet om duurzamere keuzes te maken en zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn.

Duurzaamheid windt jullie misschien niet allemaal op zoals ik, maar ik denk dat creativiteit, wetenschap en samenwerking hier echt samenkomen! Duurzaamheid creëert innovatief denken en laat je deel uitmaken van positieve veranderingen, zelfs wanneer je kleine acties onderneemt.

En nu de Dag van de Aarde is aangebroken, is het de enige keer in het jaar dat iedereen zich richt op het nemen van duurzame maatregelen om het milieu te helpen. Maar als wereldburgers, zou het niet nog mooier zijn als we dagelijks voor de planeet zouden zorgen. Dus dat is wat we bij Swappie doen!

Ons team werkt onvermoeibaar aan het vinden van nieuwe en innovatieve manieren om de planeet te helpen door middel van duurzame initiatieven. Vandaag wil ik graag de vijf duurzaamheidsinitiatieven delen die we hebben ontwikkeld. En dat blijven we elke dag doen – want elke dag is het Dag van de Aarde bij Swappie!

Minder gasemissies, meer bomen

We streven ernaar om onze activiteiten met aandacht voor het milieu uit te voeren en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Elke keer dat onze klanten een gerenoveerde telefoon van Swappie kopen, helpen ze de planeet op dezelfde manier als het kweken van één boom.

Alleen al in 2021 hebben we geholpen om genoeg tonnen kooldioxide te besparen – om kilometers bos te hebben gegroeid.  

Nieuw leven voor onze telefoons

Je weet hoe ze zeggen dat katten negen levens hebben. Nou, apparaten van Swappie hebben twee levens, en soms meer. Elke dag geven we een tweede leven aan voorgeliefde iPhones met het 3 + 1R concept: Verminderen. Hergebruiken. Recycle. Repareren. We verminderen elektronisch afval. We hergebruiken alle functionele onderdelen. We recyclen wat er over is. En we repareren alle telefoons in huis!

Swappie’s bedrijfsidee draait om dit concept en we hebben ons aangesloten bij de Right to Repair-campagne om de markt te transformeren en consumenten duurzamere opties te bieden.

Minder elektronisch afval 

Wist u dat elektronisch afval de belangrijkste vorm van afval is? Ja, dat klopt, daarom werkt Swappie om al het elektronische afval te verminderen en op een verantwoorde manier te recyclen. Maar hoe gaan we dit doen? 

We doen dit op verschillende manieren, zoals het verzamelen en recyclen van oude telefoons van onze klanten en het samenwerken met EPR Finland en Kuusakoski om 100% van het elektronische afval van onze activiteiten te recyclen. Swappie gebruikt ook sorteerbakken en educatieve posters om onze medewerkers eraan te herinneren om aandacht te besteden aan 

afvalsortering. Hoewel dit in eerste instantie misschien iets kleins lijkt, kan dit dagelijks doen een aanzienlijke impact hebben op het milieu. 

Recyclebare materialen voor producten van Swappie                            

We hebben eerder gezegd dat we een nieuw leven hebben gegeven aan telefoons, maar we helpen ook om karton te hergebruiken! Elke telefoon van Swappie die we zorgvuldig in een duurzame verpakking plaatsen, is ontworpen en gemaakt van 100% hernieuwbare, milieuvriendelijke en recyclebare materialen.

Waarom zouden we plastic gebruiken als we kunnen vertrouwen op fantastische duurzame oplossingen?

Laten we het doorvertellen. 

Duurzaamheid is onderdeel van Swappie’s cultuur en we willen dat al onze medewerkers en community deze wereldwijde missie omarmen door verantwoord te consumeren en circulair te zijn.

In 2021 werkten we samen met internationale organisaties zoals Plastic Change en CO2 Hero om plastic en elektrisch afval te verminderen en klanten te motiveren om milieuvriendelijke gewoonten te creëren. We hebben ook onze ‘Puhelimet Rahaksi’-tour afgelopen zomer in Finland gemaakt, waarbij we mensen aanmoedigen om vertrouwd te raken met het concept van gerenoveerde elektronica en duurzaamheid.

En voor dit jaar hebben we nog meer spannende dingen op komst – blijf op de hoogte!

Hoewel deze initiatieven die we nemen enorm lijken in vergelijking met wat je kunt doen, is het vrij eenvoudig om duurzamere keuzes te maken – gewoon minder doen! Consumeer minder, koop minder en besteed minder wanneer en waar je maar kunt. Beginnend met minder doen, kun je veel meer doen voor het milieu en van elke dag Dag van de Aarde maken.

Gerelateerde artikelen

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !