Icoon voor refurbishedRefurbished door Swappie
Icoon voor garantieWerkt als nieuw
Icoon voor bezorgingGemoedsrust, als standaard.
Icoon voor refurbished

Refurbished door Swappie

Icoon voor garantie

Werkt als nieuw

Icoon voor bezorging

Gemoedsrust, als standaard.

Hoe ziet een Swappie telefoon er eigenlijk uit?

Bij Swappie ligt de keuze voor het uiterlijk van je telefoon in jouw eigen handen. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende categorieën: Als nieuw, Zeer goed en Redelijk. Alle iPhones functioneren als een nieuwe iPhone, van hardware (de knoppen) tot software (bijgewerkt naar de nieuwste IOS), ongeacht de staat. De staat beschrijft puur het uiterlijk van de telefoon, niet hoe de telefoon functioneert.

Het kan lastig zijn om te weten wat je van onze verschillende categorieën kunt verwachten. Daarom willen wij je met deze post laten zien wat elke categorie betekent en wat je kunt verwachten. Deze foto’s zijn slechts voorbeelden en geven een indicatie van hoe de telefoons in de verschillende categorieën er uit zien. De telefoons die wij verkopen zijn niet identiek aan deze afbeeldingen. 

Uitstekend

Ben je op zoek naar een tweedehands telefoon met het uiterlijk van een nieuwe? Dan is de staat als nieuw voor jou! Zoals te zien op de foto kunnen er kleine krasjes of deukjes voorkomen maar deze zijn minimaal en zijn moeilijk te zien. Dit is de telefoon die het meest overeenkomt met een nieuwe maar voor een betere prijs. 

Heel Goed

De staat Heel Goed is precies wat er staat: een telefoon die er nog heel goed uitziet maar waar je meer krassen op kunt verwachten dan bovenstaande categorie. Dus ben je op zoek naar een budgetvriendelijke keuze maar wil je niet inleveren op het uiterlijk dan is dit de telefoon voor jou. Op de foto’s zie je duidelijke krassen op het scherm en op de achterkant. De telefoon zal meer zichtbare gebruikssporen vertonen, maar met een hoesje eromheen zal niemand het verschil kunnen zien. 

Redelijk

Als laatste hebben we de staat Redelijk wat veruit onze meest budgetvriendelijke keuze is. Je kunt een telefoon verwachten met duidelijke tekens van slijtage. Zoals te zien op de foto kan een telefoon in de staat redelijk meerdere krassen vertonen. Deze krassen zijn een stuk duidelijker en dieper dan in de twee eerdere categorieën. De krassen op het frame en achterkant kan je natuurlijk makkelijk met een hoesje verbergen.

Ongeacht het uiterlijk werkt de telefoon als nieuw en kan je alle apps en functies gewoon gebruiken zoals je gewend bent. Dus hecht jij meer waarde aan de binnenkant dan aan de buitenkant en ben je op zoek naar een koopje dan is dit de telefoon voor jou!

Gerelateerde artikelen

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !