Icoon voor refurbishedRefurbished door Swappie
Icoon voor garantieWerkt als nieuw
Icoon voor bezorgingGeld terug garantie
Icoon voor refurbished

Refurbished door Swappie

Icoon voor garantie

Werkt als nieuw

Icoon voor bezorging

Geld terug garantie

De beste prijzen op verschillende iPhones!

Wat is Swappie’s iPhone inruilservice?

Wil jij een nieuwe Apple iPhone kopen om zo jouw oudere model te vervangen? Daarvoor ben je hier op de juiste plaats! Bij Swappie kun je jouw oude iPhone inruilen om zo te betalen voor een nieuw iPhone model. Op die manier kun je jouw gebruikte iPhone hergebruiken en het een nieuw leven geven, waarbij je tegelijkertijd geld bespaart met het kopen van een nieuwe. 

Bij Swappie bieden wij een breed assortiment aan gebruikte en professioneel gerefurbishde iPhones. Onze betrouwbare en volledige functionerende iPhones zijn aan ons verkocht door de vorige eigenaren en daarna op deskundige wijze hersteld, zodat wij ze opnieuw kunnen verkopen. Lees meer over Swappie’s iPhone inruildienst en hoe jij goed gebruik kunt maken van jouw oude iPhone. 

Zo kun je jouw oude Apple iPhone inruilen

Als je een refurbished Apple iPhone van Swappie koopt, kun je het model, de kleur, de opslagcapaciteit en de onderhoudsstaat bepalen. Als jij besloten hebt welk iPhone model bij jou past en je de juiste kleur, opslagcapaciteit en staat van onderhoud hebt bepaald, kun je ervoor kiezen om jouw oude iPhone in te ruilen. Dit is hoe het werkt: 

1. Maak een schatting van de inruilwaarde van jouw iPhone

Als jij ervoor kiest om jouw oude en gebruikte iPhone in te ruilen, zullen er een aantal vragen beantwoord moeten worden. Daarmee kan de iPhone inruilwaarde worden vastgesteld. De volgende zaken zijn van invloed op de waarde van jouw iPhone: 

  • Het iPhone model
  • De opslagcapaciteit
  • Of de telefoon al dan niet normaal functioneert
  • Of de display de juiste vorm heeft en of er bijvoorbeeld barsten en vlekken op zitten
  • Of er schade is aan het scherm en op de telefoon zelf
  • Of de cameralens aan de voor- en achterkant in goede conditie is
  • Als de telefoon verbogen of anderszins beschadigd is
  • Of de telefoon waterschade heeft

Maak een schatting van deze zaken en geef eerlijk antwoord op deze vragen om een indicatie te krijgen van het bedrag dat je ontvangt bij het iPhone inruilen. Je ontvangt dit bedrag nadat de iPhone door Swappie geïnspecteerd is en de schatting is goedgekeurd. 

2. Bereid jouw oude iPhone voor, voor het inruilen

Nadat je een refurbished iPhone van ons gekocht hebt, sturen wij jou een inwisselset waarmee je jouw oude toestel kunt insturen voor een inspectie. Bij die inruilset vind je een verzendlabel en ook een veilige verpakking waarmee je jouw toestel kunt opsturen zonder dat er schade ontstaat. Deze inruilset is gratis en je kunt jouw oude iPhone Apple ook kosteloos naar ons opsturen. Voordat je jouw iPhone naar ons opstuurt, is het verstandig om na te lezen hoe je jouw iPhone kunt leegmaken voor de verkoop.

3. Verstuur jouw iPhone naar Swappie

Je hebt 14 dagen om jouw oude iPhone naar ons toe te sturen. Nadat we jouw iPhone hebben ontvangen, zullen de professionele technici van Swappie deze nader inspecteren en nagaan of de staat van onderhoud is zoals jij hebt verklaard. Als de staat van onderhoud van jouw iPhone niet overeenkomt met wat jij hebt verklaard, dan sturen wij jou een email met instructies. Je ontvangt ook een nieuwe, geupdate aanbieding met de inruilwaarde van de iPhone. Als jij tevreden bent met dit nieuwe aanbod, kun je doorgaan met het verkopen van jouw iPhone aan ons. Zo niet, dan sturen we jouw iPhone gratis retour. 

Wat zijn de voordelen van Swappie’s iPhone inruil?

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van Swappie’s iPhone inruilservice. Om te beginnen zijn er zaken zoals de prijs, het gemak en duurzaamheid. 

Bespaar geld

Door na het kopen van een refurbished exemplaar, jouw oude en gebruikte Apple iPhone aan Swappie te verkopen, kun je honderden euro’s besparen. Je bespaart zelfs nog meer als je een refurbished iPhone koopt in plaats van een gloednieuw exemplaar. 

Beter voor het milieu

Wist je dat het produceren van smartphones verantwoordelijk is voor tot wel 90% van de jaarlijkse co2 afdruk? Wel 70% van de materialen in een moderne smartphone kan hergebruikt worden. Door jouw oude iPhone te recyclen en een refurbished toestel te kopen, draag je bij aan een groenere wereld. 

Verkoop jouw oude iPhone en koop een nieuwe op dezelfde plek

In plaats van dat je van de ene naar de andere plek moet om jouw iPhone in te leveren en weer te verkopen kun je dit bij Swappie allemaal op een enkele locatie doen. Swappie’s iPhone inruilservice biedt een eenvoudige manier om jouw oude iPhone te hergebruiken en een vervanger te kopen. 

Eenvoudig een prijsinschatting voor de inruil

Het inschatten van de prijs voor jouw oude Apple iPhone gebeurt online. Selecteer het iPhone model dat je wilt verkopen en beantwoord een aantal vragen om de waarde in te schatten van de inruil van jouw telefoon. 

Gratis verzending

We betalen de verzendkosten, dus het enige wat jij hoeft te doen is jouw iPhone versturen met gebruik van de gratis inruilset. Als wij jouw iPhone retour sturen, hoef je hier ook geen kosten voor te betalen. 

Garanties en het recht op retour

Refurbished iPhones van Swappie komen met een garantietermijn van 12 maanden en een retourtermijn van veertien dagen. 

Ruil jouw oude iPhone in bij Swappie 

Als jij op zoek bent naar een mogelijkheid om jouw oude Apple iPhone in te ruilen, neem je een kijkje op Swappie.com. Je vindt daar alle Apple modellen die wij op dit moment verkopen. Kijk ook bij de refurbished iPhones die wij op dit moment verkopen. 
Als je uitsluitend een oude, gebruikte, of zelfs licht beschadigde iPhone wilt verkopen, zorg dan dat je een blik werpt op onze Verkoop jouw iPhone pagina. Daar vind je de actuele lijst met de iPhone modellen die wij op dit moment accepteren.

Gerelateerde artikelen

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !