Icoon voor refurbishedRefurbished door Swappie
Icoon voor garantieWerkt als nieuw
Icoon voor bezorgingGeld terug garantie
Icoon voor refurbished

Refurbished door Swappie

Icoon voor garantie

Werkt als nieuw

Icoon voor bezorging

Geld terug garantie

Alles over de batterij van een refurbished iPhone

Een van de meest voorkomende vragen die we krijgen over onze refurbished iPhones gaat over de batterij. Wil je weten wat er wordt bedoeld met de batterijconditie van de iPhone en of jouw iPhone een nieuwe batterij zal hebben? Lees dan verder!

De batterijcapaciteit beschrijft precies hoe lang je iPhone het volhoud na het opladen op een schaal van 0% tot 100%. De maximale batterijcapaciteit van je telefoon neemt af na verloop van tijd. Een nieuwe iPhone heeft normaal een capaciteit van 100%, maar na veelvuldig opladen en potentiële schade (zoals het blootstellen van je telefoon aan extreme temperaturen) zal dit verminderen. Naarmate de gezondheid van je batterij afneemt, neemt ook het vermogen om maximale prestaties te leveren af.

Je zou kunnen denken dat alleen de maximale capaciteit van 100% gelijk is aan een nieuwe batterij, maar dat is niet helemaal waar. Volgens de normen van Apple verkeert elke iPhone met een batterijcapaciteit van 80% of hoger in optimale conditie. Apple levert zijn batterijen met overcapaciteit, wat betekent dat bij 100% capaciteit de batterij niet al zijn potentiële vermogen gebruikt. Als je batterijpercentage op 80% zit, functioneert alles dus nog steeds zonder prestatieverlies. 

Denk er wel aan dat vooral bij oudere modellen een perfect functionerende batterij natuurlijk niet dezelfde prestaties levert als die van een nieuwer model. Zo houdt bijvoorbeeld de batterij van een iPhone 7 het ruim 6 uur minder lang vol dan bv. een iPhone 11 Pro Max. Zorg dat je verwachtingen realistisch zijn, dat zal je helpen om een telefoon aan te schaffen die past bij je persoonlijke wensenpakket.

Bij Swappie garanderen we dat elke refurbished iPhone een batterij heeft met een batterijcapaciteit van minstens 80%, waardoor deze zal werken en presteren als een nieuwe iPhone. En mocht je toch niet tevreden zijn met de batterijcapaciteit van de geleverde iPhone, heb je altijd 14 dagen de tijd om deze kosteloos te retourneren. Daarbovenop bieden wij 12 maanden garantie voor eventuele defecten aan de batterij, best een slimme deal toch?

Gerelateerde artikelen

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka