Ons verhaal


Het verhaal van Swappie begon in 2016 toen de Finse oprichters van het bedrijf, Sami en Jiri, probeerden een gebruikte telefoon op een online rommelmarkt te kopen. De verkoper met een vertrouwd profiel bleek echter een professionele oplichter te zijn en het product dat zij kochten werd nooit geleverd. Sami en Jiri ontdekten dat ze niet de enigen waren met dit probleem. Er bestaat een groeiende belangstelling voor het kopen van gebruikte uitrusting, en bedrieglijke online rommelmarkten komen steeds vaker ter sprake. Eind 2016 begonnen ondernemende handelaren die verschillende zakelijke ideeën hadden uitgeprobeerd aan de ontwikkeling van een marktplaats voor eenvoudige en veilige verkoop en inkoop van smartphones.

Nu werkt een groeiend team van meer dan 850 werknemers aan de Swappie Mission. Wij willen onze klanten een meer betaalbaar en milieuvriendelijke alternatief aanbieden om hun telefoons te upgraden. Het werk van Swappie is hoofdzakelijk gericht op de klant. We leggen vooral de nadruk op openheid en het belang om steeds weer nieuwe dingen te leren.

Vacatures bekijken


Als je ook graag betrokken wilt zijn bij de opbouw van een van de snelst groeiende nieuwe bedrijven in de Scandinavische landen, neem dan eens een kijkje bij onze openstaande vacatures.👇