Icoon voor refurbishedRefurbished door Swappie
Icoon voor garantieWerkt als nieuw
Icoon voor bezorgingGeld terug garantie
Icoon voor refurbished

Refurbished door Swappie

Icoon voor garantie

Werkt als nieuw

Icoon voor bezorging

Geld terug garantie

De beste prijzen op verschillende iPhones!

Hoe verkoop ik mijn telefoon?

Als jouw mobiele telefoon oud lijkt te worden en jij wilt upgraden naar een nieuw model, dan kun je jezelf afvragen: “Zal ik mijn telefoon verkopen?”. Zelfs als je jouw oude toestel niet meer nodig hebt, als deze gebruikt is of wanneer deze stuk is, kan deze geld waard zijn. Gelukkig zijn er veel hergebruikers van mobiele telefoons die bereid zijn om oude, gebruikte en zelfs defecte toestellen te kopen. Mocht je zo’n exemplaar zoeken, dan ben je hier op de juiste plek! 

Bij Swappie zijn wij meer dan blij met jouw oude Apple iPhone. Swappie is een vertrouwde en deskundige wederverkoper van oude en gebruikte iPhones. Na het kopen van jouw mobiele telefoon, inspecteren we deze en knappen wij hem weer op om opnieuw de telefoon te verkopen. Op die manier kan jouw oude iPhone een tweede thuis krijgen en ontvang jij geld dat je weer kunt besteden aan een nieuw exemplaar. Lees direct verder als je interesse hebt en wij vertellen je hoe je je oude toestel kunt verkopen.

Hoe verkoop ik mijn mobiele telefoon aan Swappie? 

Als jij jouw oude en gebruikte telefoon verkoopt, kun je jezelf wat vragen stellen. Hier bespreken we stuk voor stuk de volgende vragen:

  1. Wat is de waarde van mijn telefoon? 
  2. Wat moet ik doen voordat ik mijn telefoon verkoop? 
  3. Hoe pak ik mijn telefoon in voor het verzenden?
  4. Hoe verstuur ik mijn telefoon voor het verzenden? 
  5. Waar en hoe krijg ik betaalt? 

1. De waarde van jouw telefoon

Er zijn een aantal factoren van invloed op de prijs die je krijgt voor jouw oude en gebruikte mobiele telefoon. De prijs van het toestel wordt met name bepaald door het model en de algehele conditie ervan. Nieuwere modellen zijn waardevoller dan oudere modellen. Als je een ouder model wilt verkopen, dan is het verstandig om eerst te controleren of de telefoon geaccepteerd wordt. 

Schade aan jouw telefoon zorgt er uiteraard voor dat de koper er minder voor zal willen betalen. Daarentegen hoeft jouw iPhone ook niet volledig te functioneren om te kunnen worden verkocht. Sommige onderdelen, zoals de batterij van de telefoon, de cameralens en de speaker, kunnen gerepareerd worden of vervangen door een nieuw exemplaar. Je kunt betaalt krijgen voor jouw telefoon, ook als er schade aan het uiterlijk is zoals krassen en deuken. Kijk snel op onze Swappie Verkoop jouw iPhone pagina om te zien hoeveel jij kunt krijgen voor jouw oude Apple iPhone. 

2. Checklist voor het verkopen van jouw oude mobiele telefoon

Er zijn een aantal dingen die je moet doen voordat je jouw telefoon gaat verkopen. Zorg dat je de volgende handelingen uitvoert: 

Nadat je zeker weet dat je klaar bent met deze stappen, is alle data van jouw oude toestel veilig en kan de volgende eigenaar jouw toestel ook gebruiken. Je kunt meer lezen over het leegmaken van jouw telefoon.

3. Jouw telefoon inpakken

Het is belangrijk dat jouw telefoon goed wordt ingepakt. Zo komt hij veilig bij ons aan, zonder eventuele schade. Om dit te doen kun je een doos of een gewatteerde envelop gebruiken. Stuur alsjeblieft geen accessoires mee, zoals oordopjes, een hoes of een oplader. Je hoeft alleen het apparaat zelf op te sturen.

4. Verzending

Als jij jouw telefoon verkoopt aan Swappie, betalen wij de verzending! Het enige wat jij hoeft te doen is een verzendlabel printen voor jouw telefoon en het apparaat versturen. Print het DHL-verzendlabel en maak een afspraak om de telefoon op te laten halen. Het versturen van de telefoon kost één tot drie werkdagen. Nadat wij jouw telefoon hebben ontvangen, wordt deze nauwkeurig nagekeken door onze professionele technici. Op dit moment laten we definitief weten of de telefoon in orde is. De inspectie duurt één tot vier werkdagen.

5. Betaling

Als jouw inschatting van de prijs van jouw telefoon anders is dan die van ons, dan zullen wij jou een nieuwe prijs sturen. Je kunt dit nieuwe aanbod accepteren of vragen of de telefoon retour gestuurd kan worden. Wij betalen de verzending. Als alles akkoord is en wij jouw prijsschatting goedkeuren, dan ontvang je de betaling voor jouw oude mobiele telefoon rechtstreeks in jouw bankrekening.

Verkoopt Swappie ook telefoons? 

Nadat je online jouw telefoon verkocht hebt via Swappie.com, wil je niet vergeten dat wij ook oude en refurbished toestellen verkopen. Je vindt refurbished iPhones in vier verschillende staten van onderhoud. Daarnaast zijn ze er binnen variërende prijsklassen, kleuren en modellen. Bekijk het huidige aanbod van Swappie op onze website. Koop vandaag nog een professionele refurbished iPhone van Swappie en bespaar geld, terwijl je ook zorgt voor het milieu.

Veelgestelde vragen over het verkopen van je mobiele telefoon aan Swappie:

1. Wat is de waarde van mijn telefoon?

De waarde van je telefoon wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder het model en de algehele conditie ervan. Nieuwere modellen zijn over het algemeen meer waard dan oudere modellen. Zelfs als je telefoon beschadigd is, kan deze nog steeds geld waard zijn. Op onze “Swappie Verkoop jouw iPhone pagina” kun je zien hoeveel je kunt krijgen voor jouw oude iPhone.

2. Wat moet ik doen voordat ik mijn telefoon verkoop?

Voordat je je telefoon verkoopt, zijn er een aantal stappen die je moet volgen:

  • Maak een back-up van je iPhone
  • Zet de telefoon terug naar de fabrieksinstellingen
  • Verwijder de simkaart
  • Zorg ervoor dat de telefoon ontgrendeld is
  • Schakel Find my iPhone uit

Zodra deze stappen zijn voltooid, is alle data van je oude telefoon veilig en klaar voor de volgende eigenaar.

3. Hoe pak ik mijn telefoon in voor verzending?

Het is belangrijk om je telefoon goed in te pakken om ervoor te zorgen dat deze veilig bij ons aankomt. Gebruik een doos of gewatteerde envelop en stuur geen accessoires mee, alleen het apparaat zelf. Je kunt verzend materiaal aanvragen bij ons terwijl je de verkoop stappen neemt.

4. Hoe verstuur ik mijn telefoon voor verzending?

Als je je telefoon aan Swappie verkoopt, betalen wij de verzendkosten. Je hoeft alleen een verzendlabel te printen voor je telefoon en deze naar ons op te sturen. Nadat we je telefoon hebben ontvangen, wordt deze door onze professionele technici grondig gecontroleerd.

5. Waar en hoe krijg ik betaald?

Als je telefoon is gecontroleerd en goedgekeurd, ontvang je de betaling rechtstreeks op je bankrekening. Als de prijsschatting anders is dan verwacht, sturen we je een nieuw aanbod. Als alles akkoord is, ontvang je de betaling voor je oude mobiele telefoon.

Verkoopt Swappie ook telefoons?

Ja, naast het kopen van gebruikte telefoons verkoopt Swappie ook refurbished iPhones. Ons assortiment omvat refurbished iPhones in verschillende condities en prijsklassen. Bekijk ons huidige aanbod op onze website en koop vandaag nog een professioneel refurbished iPhone van Swappie.

Gerelateerde artikelen

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !