Icoon voor refurbishedRefurbished door Swappie
Icoon voor garantieWerkt als nieuw
Icoon voor bezorgingGeld terug garantie
Icoon voor refurbished

Refurbished door Swappie

Icoon voor garantie

Werkt als nieuw

Icoon voor bezorging

Geld terug garantie

Het leven komt zoals het komt. Vervang je iPhone eenvoudig, wat de reden ook is.

Gebruik Swappie Care om je versleten iPhone op elk gewenst moment te vervangen. Kies je volgende model op onze website en ontvang het voordat je de oude terugstuurt.

Vanaf € 4,99/maand

Waarom voor Swappie Care kiezen?

Swappie Care is een vervangservice voor iPhones. Een gebroken scherm? Ben je het model beu? Een defecte batterij? Wanneer je jouw telefoon vervangt, dan dekken wij 90% van de waarde van dezelfde iPhone. * Dit in de staat waarin jij deze hebt gekocht. De schade of slijtage van jouw oude telefoon heeft dus geen invloed op de prijs. Kies een model naar wens als vervanging!

GarantieSwappie Care
Repareer of vervang een telefoon met technische problemen**care-green-checkmarkcare-green-checkmark
Vervang een telefoon met een slechte batterijcare-red-crosscare-green-checkmark
Swap naar een ander modelcare-red-crosscare-green-checkmark
Vervang een per ongeluk beschadigde telefooncare-red-crosscare-green-checkmark
Ontvang eerst een nieuwe telefoon en stuur daarna de oude terugcare-red-crosscare-green-checkmark

*Als de waarde van een vergelijkbare iPhone in onze webwinkel is gestegen, dan is de maximale vergoeding de prijs die je oorspronkelijk voor jouw telefoon hebt betaald.

**Lees meer over de Swappie garantie

Hoe werkt het?

Kapot scherm? Ben je het model beu? Defecte batterij? Wat er ook gebeurt, Swappie Care heeft het gedekt!

Neem contact op met de klantenservice van Swappie. Je ontvangt een voucher voor het bestellen van een nieuwe refurbished iPhone via onze site!

Je ontvangt de vervangende iPhone en een retourpakket voor de oude telefoon binnen 1-3 werkdagen!

Verpak de oude iPhone en stuur hem gratis naar ons op! Wij voeren de nodige reparaties uit en brengen hem weer in omloop!

Waar begin ik aan?

Er zijn geen voorafgaande verplichtingen of verborgen kosten. We brengen een maandelijks bedrag van € 4,99 - € 10,99 voor de service in rekening. De hoogte van het tarief is afhankelijk van de prijs van de telefoon die je koopt en verandert niet tijdens de abonnementsperiode. Als je jouw iPhone vervangt, dan wordt Care naar de volgende telefoon overgezet. Als Care niet meer naar wens is, dan kun je deze op elk gewenst moment opzeggen. Er zijn hier dan geen kosten aan verbonden.

Swappie Care Algemene voorwaarden (PDF)

Veelgestelde vragen

Wij bieden Swappie Care enkel voor een beperkte tijd aan nadat de telefoon is gekocht. Om een abonnement te kunnen nemen, moet je telefoon zich in de staat bevinden waarin je deze hebt gekocht. Stuur ons een berichtje en we beoordelen dan wat de beste oplossing voor jouw situatie is.

We vervangen uw toestel om welke reden dan ook, of het nu gaat om schade of indien je je telefoonmodel wil veranderen, zolang je iPhone normaal dagelijks gebruikt is geweest.
Gebarsten schermen en waterschade zijn uiteraard geen probleem! Vervanging is niet mogelijk in geval van
  • Diefstal of verlies van het apparaat
  • Schade als gevolg van oneigenlijk gebruik, zoals het opzettelijk beschadigen van het apparaat of het toestel met een auto overrijden
  • Het vervangen van een telefoon die door een ander bedrijf of individu is gerepareerd dan Swappie

Als je een actief Care abonnement hebt, stuur ons dan een berichtje. Dan sturen we jou een e-mail met een voucher waarmee je een vervangend apparaat kunt bestellen.
Je kunt deze voucher op elke gewenste iPhone besteden in de Swappie webwinkel, zolang je een hoger bedrag zelf aanvult. Gebruik de voucher bij het afrekenen op dezelfde manier als een kortingsbon.
Je ontvangt met je vervangende telefoon gelijktijdig een retourkit. Gebruik de retourkit om je oude telefoon naar ons terug te sturen.

De voucher is 90% waard van de huidige waarde van een telefoon die gelijkwaardig is aan de telefoon die jij wilt vervangen. Dit in de staat waarin je deze hebt aangeschaft. De hoeveelheid slijtage of schade aan jouw telefoon heeft geen invloed op de waarde van de voucher. Als de voucher vanwege de huidige prijzen op onze website meer waard is dan de oorspronkelijke aankoopprijs, dan wordt de waarde ervan verlaagd naar wat je oorspronkelijk hebt betaald.

We zullen verschillende pogingen ondernemen om jouw betaalmethode in rekening te brengen. Zorg er in de tussentijd voor dat je betalingsgegevens geldig zijn en dat je genoeg geld achter de hand hebt. Ga naar MySwappie om je betalingsgegevens bij te werken.
Je kunt met je bestelnummer en e-mailadres op MySwappie inloggen. Als je jouw bestelnummer bent vergeten, dan vind je dit in de welkomstmail die we jou hebben gestuurd toen jij je aanmeldde. Je kunt ook contact met onze klantenservice opnemen als je om wat voor reden dan ook niet zelf verder komt met wat je wilt doen.

Log eenvoudig in op MySwappie om Care op te zeggen.
Je kunt met je bestelnummer en e-mailadres op MySwappie inloggen. Als je jouw bestelnummer bent vergeten, dan vind je die in de welkomstmail die we jou hebben gestuurd toen jij je aanmeldde.
Je kunt ook contact met onze klantenservice opnemen als je om welke reden dan ook niet verder komt met wat je wilt doen.
Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka