Zo werkt Swappie.

Welkom bij een moderne smartphone marktplaats. Een combinatie van de beste kenmerken van online rommelmarkten en online winkels. Zeg maar ‘tot kijk!’ tegen al het gedoe rondom het kopen en verkopen van een telefoon! Met Swappie hoef je geen contact op te nemen met verkopers, af te spreken en je hebt geen last van misleidende productafbeeldingen.

Swappie.com is een veilige en betrouwbare online winkel voor gebruikte smartphones waar je weinig gebruikte, betaalbare telefoons direct uit de winkel kunt bestellen. Al onze telefoons zijn getest en refurbished volgens de nieuwste technologie. Onze nauwkeurige kwaliteitscontrole geeft ons de mogelijkheid om 24 maanden Swappie Warranty te kunnen leveren op al onze telefoons.

Swappie’s telefoons vergeleken met normale gebruikte telefoons:

 

Swappie Gebruikt
Een uit 52 punten bestaande technische controle
24 maanden garantie op alle telefoons
1–3-daagse snelle levering en aankoop zonder extra gedoe

Je telefoon wordt gerepareerd of vervangen als er fouten optreden in de garantieperiode

Telefoons worden eerst refurbished  voordat we ze verkopen

Uitgebreide klantenservice
14 dagen retourrecht
100% veilige en betrouwbare service

Kopen gaat net als in eender welke andere online winkel.

  1. Kies een product uit een breed assortiment.
  2. Betaal met de door jou gewenste betaalmethode.
  3. Ontvang het product binnen 1-3 werkdagen.
  4. Geniet daarna van je nieuwe telefoon!

Wat betekenen de kwaliteitscategorieën?

Alle door ons verkochte telefoons zijn aan een grondige en rigoureuze testprocedure onderworpen. Wij verkopen alleen refurbished’e telefoons, dus je kunt erop vertrouwen dat zowel de telefoon als de batterij naar behoren zullen werken. Alle batterijen hebben minstens 80% van de originele capaciteit, wat betekent dat de staat van de batterij bijzonder goed is.

  1. Als nieuw: Dit product is nagenoeg  onaangeroerd en ziet eruit als een splinternieuwe telefoon. Het scherm is perfect; de behuizing kan minimale tekens van gebruik vertonen. 
  2. Heel goed: Dit product verkeert in zeer goede staat. De telefoon kan eventueel wat krasjes en tekenen van slijtage vertonen. Dit product is volledig getest en werkt perfect.
  3. Goed: De telefoon kan tekenen van slijtage vertonen zoals krasjes, schaafplekken of andere merktekens. Er zitten geen barsten in de display. Dit product is volledig getest en werkt perfect.
  4. Aanvaardbaar: De telefoon heeft merkbare tekens van slijtage, zoals krassen, deukjes of andere merktekens. Er zitten geen barsten in de display. Dit product is volledig getest en werkt perfect.
  5. Versleten: De telefoon toont duidelijke tekenen van slijtage, maar alle functies werken. Dit product is volledig getest en werkt perfect.

Het antwoord op je vraag vind je hier.