Icoon voor refurbishedRefurbished door Swappie
Icoon voor garantieWerkt als nieuw
Icoon voor bezorgingGeld terug garantie
Icoon voor refurbished

Refurbished door Swappie

Icoon voor garantie

Werkt als nieuw

Icoon voor bezorging

Geld terug garantie

De beste prijzen op verschillende iPhones!

Earth Day 2024: Wees een beetje beter

Bij Swappie geloven we dat het de kleine dingen zijn die vaak gedaan worden en de grootste impact hebben. We hebben geen perfecte mensen nodig, we moeten allemaal gewoon een beetje beter zijn!

Hier zijn enkele top tips van Swappie’s medewerkers over wat zij doen om een beetje beter te zijn:

1. Wandelen!

Eenvoudig en effectief, Swappie’s gemeenschapscoördinator Emma Wheatley raadt aan om te lopen in plaats van een voertuig te gebruiken. Het is goed voor je gezondheid – en het milieu!

2. Overwogen Consumptie

Karin Armgarth, marketingmanager voor Swappie in Zweden, stelt voor om even adem te halen voordat je iets koopt – en jezelf te vragen, “heb ik dit echt nodig?” Makkelijker gezegd dan gedaan, maar geweldig advies voor winkelen met intentie.

3. Kies de vegetarische optie!

Onze hoofd van Noord- en West-Europa bij Swappie, Moona Pohjola, kiest de vegetarische optie bij het uit eten gaan. De productie van vlees is een opmerkelijke bijdrager aan de uitstoot van broeikasgassen, dus kiezen om consumptie waar mogelijk te vermijden is een kleine verandering die men kan maken om een beetje beter te zijn!”

Het zijn de kleine dingen die vaak gedaan worden die de grootste impact hebben

4. Fiets naar het werk

Janne Korpela is VP Markets bij Swappie. Hij zegt dat fietsen naar het werk hem klaarstoomt voor de dag. Net als wandelen – het is zowel goed voor je gezondheid als voor het milieu!

5. Kies voedsel dat anders verspild zou worden

Jeppe Olsen, Swappie’s marketingmanager voor Denemarken, stelt voor dat je bij het winkelen kiest voor supermarktproducten die dichter bij hun vervaldatum zijn. Door dit voedsel te kopen, dat anders verspild zou worden, help je voedselverspilling en de negatieve effecten ervan op het milieu te verminderen.

Je hoeft niet perfect te zijn. Gewoon een beetje beter.

Uiteraard is een van de eenvoudigste dingen om te doen, met de grootste impact, kiezen voor een refurbished iPhone in plaats van een nieuw toestel.

78% van de CO2-uitstoot verbonden met smartphones wordt gecreëerd tijdens de fabricage van een nieuw apparaat, dus dit deel van het proces uitsluiten heeft enorme voordelen. E-afval is de snelst groeiende vorm van afval op de planeet – dus je oude iPhone verkopen als je er klaar mee bent, is nog een geweldige manier om iets kleins te doen voor het milieu. Wanneer je je iPhone aan Swappie verkoopt, krijg je contant geld of korting op je volgende refurbished apparaat, dus het is een win-win!

Waarom probeer je het vandaag niet?

Gerelateerde artikelen

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !