2 simple løsninger – Hvordan slukker jeg for “Find Min iPhone”?

“Find Min iPhone”-funktionen er en fantastisk måde at undgå, at din iPhone komplet forsvinder eller bliver stjålet uden at kunne få den igen. Funktionen lokaliserer og låser din iPhone, også selvom du ikke har den med dig. Hvis “Find Min iPhone” er aktiveret, kan du for eksempel se, hvor din enhed befinder sig på et kort. Du kan også benytte det til at dele din placering med andre eller afspille en lyd på din tabte iPhone, hvilket gør den nemmere at finde igen.

For at kunne anvende “Find Min iPhone”, skal du blot aktivere funktionen, og bruge en computer eller anden enhed til at finde, gendanne eller låse din tabte iPhone. Hvis du sælger din iPhone eller forærer den væk, bør du først deaktivere “Find Min iPhone”. Det kan nemlig være ret ubelejligt for den nye bruger, hvis den tidligere ejers “Find Min iPhone”-funktion stadig er aktiveret, når de modtager deres brugte iPhone.

Vi gennemgår en række metoder for at slukke for “Find Min iPhone”-funktionen. Du bør blot holde i mente, at du efterfølgende ikke kan anvende funktionen til at finde og låse din tabte eller stjålne enhed.

Sådan slukker du for “Find Min iPhone” i “Indstillinger”

Den første metode for, hvordan du kan deaktivere “Find Min iPhone”, er ret simpel og ligetil. Her er, hvordan du gør det:

  1. Åbn “Indstillinger” i din iPhone, og tryk på dit navn eller brugerprofil øverst på skærmen.
  2. Navigér til “Find”, og vælg “Find Min iPhone”.
  3. Hvis “Find Min iPhone” er aktiveret, er knappen ud fra dette grøn. Slå “Find Min iPhone” fra ved at trykke på knappen ud fra “Find Min iPhone”.
  4. Indtast dit Apple-id og din adgangskode.
  5. Bekræft at du ønsker at deaktivere “Find Min iPhone”-funktionen.
  6. Færdig!

Sådan slukker du for “Find Min iPhone” med iCloud

Du kan deaktivere “Find Min iPhone”-funktionen, selvom at du ikke har adgang til din enhed, for eksempel hvis du allerede har solgt din iPhone og har behov for at efterfølgende slukke for funktionen. Vi guider dig igennem, hvordan du kan anvende din internetbrowser til at deaktivere “Find Min iPhone”, men du kan også gøre dette med “Find”-app’en på en anden Apple enhed.

Følg disse trin for, hvordan du deaktivere “Find Min iPhone” med iCloud.

  1. Gå først ind på icloud.com med din internetbrowser, og log ind.
  2. Navigér til “Find Min iPhone”, og vælg “Alle enheder” for at se en oversigt over alle dine Apple enheder, inklusiv din iPhone
  3. Hvis din iPhone er tændt:
    • Vælg den iPhone, du ønsker at fjerne, og tryk på “Fjern iPhone
    • Husk at dette sletter alt på din iPhone. Du bør derfor være sikker på, at du ønsker at bekræfte handlingen. Vi anbefaler, at du sikre dig, at du har lavet en sikkerhedskopi af din iPhone, når du gendanner din enhed.
    • Bekræft at du ønsker at slette den valgte enhed. Du bliver muligvis bedt om at oplyse dit Apple ID og tilhørende adgangskode.
    • Når din iPhone er slettet, trykker du på “Fjern fra konto”.
  4. Hvis din iPhone er slukket: 
    • Vælg den iPhone du ønsker at fjerne, og tryk på “Fjern fra konto”.
  5. Færdig!

Opsamling: Hvordan slukker jeg for “Find Min iPhone”?

Vi anbefaler at bruge “Find”-funktionen i tilfælde af, at du mister din iPhone eller anden Apple enhed. Hvis du dog har brug for at deaktivere “Find Min iPhone”-funktionen, kan du anvende de to gennemgåede metoder til at gøre dette.

Når du køber genanvendte iPhones fra Swappie, kan du være 100% sikker på, at den tidligere ejers “Find Min iPhone”-funktion er slået fra. Husk at sikre dig, at du har gjort det samme, hvis du planlægger at sælge din gamle iPhone til Swappie.


Lignende posts